cok iyi düşünmüşsün kuzum inşallah dualarınız kabul olur bizlerde bu duyguyu tadarız. :)Kuzum şimdi bütün hamileler tüm isteyen arkadaşlara şifa niyetine ayetel kürsi okuyabilir mi çok 40 hamileye 1 er tane ayetel kürsi diye toplam 40 tane Sizde bizim için okuyun lütfen
Ah annem bn hamile değilim ki Allah mı söyletti kızcok iyi düşünmüşsün kuzum inşallah dualarınız kabul olur bizlerde bu duyguyu tadarız. :)
Kuzum normalde 1 ama siz okuyabidiğiniz kadar okuyun Allah razı olsunOkuyayim sayı 1 mi istediğimiz kadar mı
E ben burda Bişe görüyorum sanki ama ben de yaptım sabah tertemiz bir negatif
1 i okudum fırsat buldukça okurum devamınıKuzum normalde 1 ama siz okuyabidiğiniz kadar okuyun Allah razı olsun
Bende okuyayım inşallah Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahKuzum normalde 1 ama siz okuyabidiğiniz kadar okuyun Allah razı olsun
Bende okuyayım inşallah Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ay Canlarım benim birbirimizi tanımadan nasıl da güzel dua ediyoruz aslında sizleri çok merak ediyorum cidden Allahım diyorum acaba bn kimlerle konuşuyorum1 i okudum fırsat buldukça okurum devamını
Anadolu sigorta vat canim 1 ay beklemeli 2800 tl 10 muayene +tahlillrt +dogum kapsiyorAma acaba normal tamamlayıcı sigorta yapılabilir mi aslında doktor muayenesi ve testler için? Doğumu hiç katmıyorum tabiki. Biraz araştırmak lazım. Ben burda dün gittiğimde 171 tl muayene ücreti verdim.
Anadolu sigorta 1 ay beklemeli canimevet hç biri hemen kapsamıyor sanırım dünden beri araştırıyorum
Pardon onu yanlış yazmışım 17 eylüldü. Yani adetimi geçmesine rağmen hiçbir şekilde evdeki idrar testlerinde 2. Çizgi çıkmadı kan testinde gördükSatınız 17 eylulmu 17 ekimmi idi
Yaaaaa kız ne zaman gördün adetin geçmişti test yaptın çıkmadı mıPardon onu yanlış yazmışım 17 eylüldü. Yani adetimi geçmesine rağmen hiçbir şekilde evdeki idrar testlerinde 2. Çizgi çıkmadı kan testinde gördük
evet canım öyleymiş şimdi ordan bilgi aldık bekleme süresi yok dedi bugün yaptırsam e ben 4-5 haftalık hamilyesem yne kapsamaz galiba oAnadolu sigorta 1 ay beklemeli canim
Hayır bat 5 kasımdı benim. Ben 5 gün öncesinde başladım yapmaya meraktan. Bir de erken gebelik testi düşünün ama çıkmadı. Adetim geçti yapıyorum yine çıkmıyor ama adette olmuyorum 10. Gün yine erken gebelik testi yaptım. Predictör çok iyi diye okumuştum kesin çıkar heralde bunda dedim varsa yine çıkmadı 10. Gün. Artık yok diye düşünüyordum. 15. Gün gidip kan testi yaptım kanda çıktıYaaaaa kız ne zaman gördün adetin geçmişti test yaptın çıkmadı mı
Kapsamaz . Allahtan vahiy inecek ben bir aysonea hamıle kalacagım diceksin öyle yaptırmak mantıklıevet canım öyleymiş şimdi ordan bilgi aldık bekleme süresi yok dedi bugün yaptırsam e ben 4-5 haftalık hamilyesem yne kapsamaz galiba o
Öğleden sonra gelicdkmis doktor ozaman netleşir herşey ama kuruma çizgisi bence oE ben burda Bişe görüyorum sanki ama ben de yaptım sabah tertemiz bir negatif
ben vazgeçeyim en iyisi bu işten valla kafam yandı kan vermeye gidemedim yaaKapsamaz . Allahtan vahiy inecek ben bir aysonea hamıle kalacagım diceksin öyle yaptırmak mantıklı
İnşAllah değildir bebeğim kötü düşünmeÖğleden sonra gelicdkmis doktor ozaman netleşir herşey ama kuruma çizgisi bence o
Dediğim gibi para atın kenara atabilirseniz ilk zamanlar zaten 4 haftada bir gidiliyor muayene için sonraları için birikmişiniz olur halledersinizben vazgeçeyim en iyisi bu işten valla kafam yandı kan vermeye gidemedim yaa
o ha oa kadar param olsa desene gider en kral hastanede zaten doğururm benevet bazı şirketler yapıyor işte dediğin gibi şans sanırım . 5.ay sonu kapsayan modüler sağlık sigortası 12 bin tl sigorta primi çıkarttı bana bu nedir