- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
İnşallah ben o ağrıdan sonra tuttu dedim direkt eşime cidden öyleymişYa benım de öyle oldu çatlamadan 2 3 gün sonra sag kasığım cok agrıdı ayaga kalkamadım yattım hep. İnşallah ben de hamileyimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ben o ağrıdan sonra tuttu dedim direkt eşime cidden öyleymişYa benım de öyle oldu çatlamadan 2 3 gün sonra sag kasığım cok agrıdı ayaga kalkamadım yattım hep. İnşallah ben de hamileyimdir
Ben de hissediyorum aslında hamileyim diyorum ama bana inanmıyor kimse önceden kimyasal yasadım bir de 22 haftalık bebegımı kaybettim. Heveslenme hayal kırıklığı yasarsın diyorlar. Kimse beni anlamıyor gibi gelıyorİnşallah ben o ağrıdan sonra tuttu dedim direkt eşime cidden öyleymiş
Diyenlerin ağzına terlikle vur herşeyi onlar biliyor Tövbe haşa sanki Allahtan vahiy geliyor. Elalem denilen jüriden kurtul ben öyle yaptım hepsinin ağzına tıkadim lafı. Hiç çekinme normalde çok korkuyorum kalp kırmaktan ama hakediyorlar. Eskiyi unut herşey yeniden başladı de ben her ay bunu söylüyordum kendimeBen de hissediyorum aslında hamileyim diyorum ama bana inanmıyor kimse önceden kimyasal yasadım bir de 22 haftalık bebegımı kaybettim. Heveslenme hayal kırıklığı yasarsın diyorlar. Kimse beni anlamıyor gibi gelıyor
Canım yum ne demek?Evet adetten itibaren 10. Gün yum gördüm sanırım o tuttu
Yumurtlama ilk gördüğüm pik günümCanım yum ne demek?
Eşimeİnşallah ben o ağrıdan sonra tuttu dedim direkt eşime cidden öyleymiş
Kimse senin içinde ne yasadğını bilmiyor oyle agzına geleni soylemeyı marifet biliyorlar. Benim ilk gebeliğim tüp bebek tedavisiyle olmuştu cok acemiydi hiç belirtileri takip etmedim. Ama şimdi bilmiyorum içimden bir ses oldu diyor. O sese güvenmek istiyorumDiyenlerin ağzına terlikle vur herşeyi onlar biliyor Tövbe haşa sanki Allahtan vahiy geliyor. Elalem denilen jüriden kurtul ben öyle yaptım hepsinin ağzına tıkadim lafı. Hiç çekinme normalde çok korkuyorum kalp kırmaktan ama hakediyorlar. Eskiyi unut herşey yeniden başladı de ben her ay bunu söylüyordum kendime
Gozun aydin masallah rabbim kucagina almayi nasip etsinYumurtlama ilk gördüğüm pik günüm
A a ya insanlar gerçekten artık delirmiş.. gerçekten birinin arkasından böyle konuşmak günah ne büyük edepsizlik ya okuyunca ben sinir oldum böyle insanları hayatımızda tutmak ya da ciddiye almak bize zarar verir canım, onlar asla ah biz boşuna üzmüşüz günahına girmişiz demezlerBen de hissediyorum aslında hamileyim diyorum ama bana inanmıyor kimse önceden kimyasal yasadım bir de 22 haftalık bebegımı kaybettim. Heveslenme hayal kırıklığı yasarsın diyorlar. Kimse beni anlamıyor gibi gelıyor
Hissediyorsun bende demiştim bu haftalarda ağır iş yapmıcam hamileyim demiştim sağolsun eşim en ufak şey taşitmadi hissime güvendi. Oluyor ya cidden ben 2 tane rüya gördüm kimseye anlatmadım. Birini burda anlatmistim diğerini güzel ilerlerse anlatırımEşime
Kimse senin içinde ne yasadğını bilmiyor oyle agzına geleni soylemeyı marifet biliyorlar. Benim ilk gebeliğim tüp bebek tedavisiyle olmuştu cok acemiydi hiç belirtileri takip etmedim. Ama şimdi bilmiyorum içimden bir ses oldu diyor. O sese güvenmek istiyorum
Çok teşekkür ederim inşallahGozun aydin masallah rabbim kucagina almayi nasip etsin
Sonuca gore bes bucuk haftalik sanirim benimde oyle cikmisti gebeligimde keseyi bile gormustum bu degerle benÇok teşekkür ederim inşallah
Ama sata göre 4+3 sorun olur muSonuca gore bes bucuk haftalik sanirim benimde oyle cikmisti gebeligimde keseyi bile gormustum bu degerle ben
Bes olmus zaten nerdeyse degerin normal yaniAma sata göre 4+3 sorun olur mu
Cok saglikli bir gebelik degeri emin olAma sata göre 4+3 sorun olur mu
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızBes olmus zaten nerdeyse degerin normal yani
Valla o milletten o kadar bıktım ki anlatamam rabbim biliyor. Hamile kalırsam ilk buraya yazıcam hislerim doğru diyeA a ya insanlar gerçekten artık delirmiş.. gerçekten birinin arkasından böyle konuşmak günah ne büyük edepsizlik ya okuyunca ben sinir oldum böyle insanları hayatımızda tutmak ya da ciddiye almak bize zarar verir canım, onlar asla ah biz boşuna üzmüşüz günahına girmişiz demezler
Rahat olsun sefasini sur mutlu ol o artik herseyini hisseder seninÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Evet kötü hissettigimde bi bıçak saplanıyor gibi oluyor oyuzden hep gulerek geziyorum ev içinde stresi uzak tutmayı başardım çok şükürRahat olsun sefasini sur mutlu ol o artik herseyini hisseder senin
Hissediyorsun bende demiştim bu haftalarda ağır iş yapmıcam hamileyim demiştim sağolsun eşim en ufak şey taşitmadi hissime güvendi. Oluyor ya cidden ben 2 tane rüya gördüm kimseye anlatmadım. Birini burda anlatmistim diğerini güzel ilerlerse anlatırım
Hissediyorsun bende demiştim bu haftalarda ağır iş yapmıcam hamileyim demiştim sağolsun eşim en ufak şey taşitmadi hissime güvendi. Oluyor ya cidden ben 2 tane rüya gördüm kimseye anlatmadım. Birini burda anlatmistim diğerini güzel ilerlerse anlatırım