Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinize çok teşekkür ederim Çok mutlu uyuyacağım. İnşallah 2 ye katlandığınıda görürüm
Bence sende öyle bi skıntı olmıcak değer zaten yüksek ya sen keseyi görürsün galiba. doktor bugun bana 5000 oldugunda keseyi görebilriiz dedi

Bence sende öyle bi skıntı olmıcak değer zaten yüksek ya sen keseyi görürsün galiba. doktor bugun bana 5000 oldugunda keseyi görebilriiz dedi
3500-5000 arası kese görünüyor katlanirsa kalp atışına gitmeyi düşünüyordum böyle bir sonuç beklememiştim

Allah analı babalı büyütsün sag salim kucağınıza alırsınız inş. Belirtileriniz neydi ilk nasıl anladınız?
Çok teşekkür ederim sizede nasip olsun Ctesi günü eşim sigara içmiş balkonda içtiği halde midem kalktı. Sonra bütün gün bi kaç kez baş dönmesi yaşadım. En hissettiğim çatlama sonrası 2. Gün çok şiddetli ağlatan bir ağrı kasıkta oldu

Ya benım de öyle oldu çatlamadan 2 3 gün sonra sag kasığım cok agrıdı ayaga kalkamadım yattım hep. İnşallah ben de hamileyimdir

Bunu biliyorum. Biz kadınlar evde en ağır işleri yapıyoruz. Koltuk çekme ağır kaldırma vs. Rahim ağzı kayabiliyor. Bu masajla rahim ağzı yerine yerleşiyor. Bunu bir doktor da söylemişti. Annemde sürekli söyler. Ama hiç denemedim. Bende bu ay deneyecem. Ama iki gün değil bir hafta boyunca her gün yapilmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…