Waaaooowww supeerrSonucum çıktı 2497.3
Wuuu maşallahhh gözün aydınnn
Ay acaba ikiz felan mıTeşekkür ederim ben 250 görürüm diye bekliyordum rakamlara tek tek baktım şaşkınlıktan
Ay çok sağol canım benim darısı senin başınaWaaaooowww supeerrmaşallah canım çok sevindim
Ay hamile duası inşallah içim titriyor inanAy çok sağol canım benim darısı senin başına
Vala bence mümkün gibi ama değerler süperİlk aklıma gelen olabilir mi
Sonucum çıktı 2497.3
Cok güzel sonuc masallah canimSonucum çıktı 2497.3
Hadi gözünaydın canım çok sevindim
Hay maşallah sübhanallah
Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah
Hepinize çok teşekkür ederimCok güzel sonuc masallah canimböyle güzel devam eder insallah
Bence sende öyle bi skıntı olmıcakHepinize çok teşekkür ederimÇok mutlu uyuyacağım. İnşallah 2 ye katlandığınıda görürüm
3500-5000 arası kese görünüyor katlanirsa kalp atışına gitmeyi düşünüyordum böyle bir sonuç beklememiştimBence sende öyle bi skıntı olmıcakdeğer zaten yüksek ya sen keseyi görürsün galiba. doktor bugun bana 5000 oldugunda keseyi görebilriiz dedi
Allah analı babalı büyütsün sag salim kucağınıza alırsınız inş. Belirtileriniz neydi ilk nasıl anladınız?Hepinize çok teşekkür ederimÇok mutlu uyuyacağım. İnşallah 2 ye katlandığınıda görürüm
Çok teşekkür ederim sizede nasip olsunAllah analı babalı büyütsün sag salim kucağınıza alırsınız inş. Belirtileriniz neydi ilk nasıl anladınız?
Evet adetten itibaren 10. Gün yum gördüm sanırım o tuttuÇok sevndm senn baya önce döllenmiş demek dimi.
Ya benım de öyle oldu çatlamadan 2 3 gün sonra sag kasığım cok agrıdı ayaga kalkamadım yattım hep. İnşallah ben de hamileyimdirÇok teşekkür ederim sizede nasip olsunCtesi günü eşim sigara içmiş balkonda içtiği halde midem kalktı. Sonra bütün gün bi kaç kez baş dönmesi yaşadım. En hissettiğim çatlama sonrası 2. Gün çok şiddetli ağlatan bir ağrı kasıkta oldu
Bunu biliyorum. Biz kadınlar evde en ağır işleri yapıyoruz. Koltuk çekme ağır kaldırma vs. Rahim ağzı kayabiliyor. Bu masajla rahim ağzı yerine yerleşiyor. Bunu bir doktor da söylemişti. Annemde sürekli söyler. Ama hiç denemedim. Bende bu ay deneyecem. Ama iki gün değil bir hafta boyunca her gün yapilmaliMerhaba bayanlar. Az önce bu mesajı farklı bir konuda paylaştım ama bu konuyu açarak daha fazla kişinin istifade edeceğini düşündüm. Yöntemi öğrenir öğrenmez benimle beraber bu sorunu yaşayan hanımlarla paylaşmak istedim.
Öncelikle umarım isteyen herkes tez zamanda yavrularına kavuşur.
Benim size bir önerim olacak, daha doğrusu kayınvalidemin önerisi. görümcem bu yöntemle hamile kalmış. tabi bana bunu kaç ay sonra söylediler.. neyse..
çok iddialı konuşan kayınvalidem, bunu dene, hemen o ay hamile kalırsın inşallah bak dedi. gelecek ay deniycem. zor bir yöntem değil, ama tıbbi bi açıklaması da yok. biliyorum, herkesin gebe kalamamasının farklı nedenleri vardır, ama belki bu yöntem bazılarına iyi gelecektir. öğrenince paylaşmak istedim sizlerle.. çünkü bende aynı durumdayım.
adetin 2. veya 3. günü başlıyorsunuz ve arka arkaya 3 gün yapmanız gerek.yatakta sırtüstü uzanıp dizlerinizi bükün. her iki elinizle sağ ve sol kasığınızdan başlayarak yukarı göbeğinize doğru bastırın. bunu 3 kez yapıyorsunuz. yaptıktan sonra sıcak su torbası karnınıza koyun ve bi müddet uzanın öyle. bilmem tarif edebildim mi
size zararı olmayacaktır. lütfen deneyenler hamile kalınca da buraya yazsınlar olur mu? ne kadar başarılı bir yöntem olduğunu görmek adına iyi olacaktır.
KIZLAR BEN BUNU BURDA FORUMDA GEZERKEN GÖRMÜŞTÜM BİR ARKADAŞ 2013 YILINDA PAYLAŞMIŞ ZARARLI BİRŞEY GİBİ GELMEDİ 3 GÜN YAPTIM SICAK SU KOYDUM AMA ÇOK SICAK DEĞİLDİ BELKİ ZARARLI OLUR DİYE
KOCAKARI YÖNTEMİ AMA YAPMAK İSTERSENİZ PAYLAŞMAK İSTEDİM