Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana yardımcı olun kasıklarımda hafif hafif sızı var dün gece fark ettim akıntımda var şuan bunları yazarken karnımın altında küçük küçük sızılar var ben adet olmadan 1 hafta önce göğüslerim acıydı şuan tık yok ve geceleri hararet basıyo beni afedersiniz dün o kadar sıcak olduk iç çamaşırlarımla uyudum saat 6 da lavaboya kalktım zıbınım su içinde ama bi mide bulantısı göğüs hassasiyeti yok adete 6 gün kaldı galiba bu ayda olmadı ne dersiniz

Evet çok hafifti ama şuan hiç belirti kalmadı mesela . Ona göre değerlendirmeyin kendinizi . Umarım güzel haberler alırız

Adet oldum beni çıkartabilirsniz

Göğüs acıması bende de hala yok. Çok hafif hassasiyet var yani bormalde regl olacagım zamanlar dokunamayacka kdar çok acırdı. Beni de ateş basıyor. Ve kasıklarımdaki sızılar hala devam ediyor. Dun gece kahverengi akıntım kesildi gibi umarım daha da olmaz.daha çok tek taraflı batma ve sızı oluyor sol tarafıma. Regly daha çok varmış mide bulantısı olmaması normal bence

Benim sağ kaşığımda daha çok batma oluyor valla

Kuruma çizgisi pembe olmaz ki bariz pembelik var su damlatsaydin dagilmiyorsa kan ver

Kuruma cizgisi derken ne demek canim ben hic bilmiyorum ve ustune mi su damlatilyo

Canim gecmisini bilmiyorum ama 63 gun cok degil mi? Bat ta kirmizi gelmeyince kan tahlili verdinmi?

Beni listeden silebilirsiniz kırmızıları gördüm Aralığı bekliycez artık

Kirmizilari gorenler uzulmeyin yeni ayda devam

Malesef ben regl oldum canım güzel haberi alanları tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Ben öğretmenim bugün bana hediye olur diye hayal etmiştim ama olmadı demekki daha zamanı varmış ne yapalım. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

Sabredemeyenler kulubunde bugun ben

Iki gun sonra bat. Ve benim hic gecikmez ayni gun gelir direk hic sasmaz. Aslinda beklesem o gun kirmizilar gelmezse kesin olagan ustu biseyler var demektir.

Ama ben bekleyemiyorum uyuz DHL bugun gelecek testlerimmi alayim yapsam mk yapmasam mi karar veremiyorum. Cok korkuyorum

Belirtilerim
az bi gogus agrisi: hatta yok denecek kadar. (Normalde bat oncesi bayagi agrir sizlar)

Kasik agrisi : sol yumurtaligim yumurtlama gununde resmen elimde catlamis gibi hissettim o derece agridi. Ve o gunden beride ara ara hep ayni yerde igne batmasi gibi agrilar devam ediyor.

Bel agrim cok cok az ara ara oldu cok hafif

Bilemiyorum ya Allah issteyen herkese cift cizgi gostersin

Kızlar ben gidecem şimdi gebelik testi almaya yumurtlamanın 9. Günü çıkar mı
Canım bence acele etme ben öyle yaptım sonra hüsran oldu. Regl gününü beklemeye çalış biliyorum zor ama silik bile çıksa umutlanacaksın regl olurdan üzüleceksin. 12.günden önce zaten çıkması zor

Ya yoksa yoktur böyle kendimle konuşa konuşa kafayı yiyorum en azından bitsin bu işkence yoldayım valla

Kuruma cizgisi derken ne demek canim ben hic bilmiyorum ve ustune mi su damlatilyo

Canim gecmisini bilmiyorum ama 63 gun cok degil mi? Bat ta kirmizi gelmeyince kan tahlili verdinmi?

Kirmizilari gorenler uzulmeyin yeni ayda devam
Bazı testler uzun süre bekleyince ince ikinci çizgi oluşturur. Kuruma çizgisi denir. Su damlatınca test üzerine dağılır

BATa 3 gün var bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı dün yaptığımda gözükmeyecek kadar silikti sizcebir anlamı var mı hanımlar

Ben adet oldum sabah çok saçma bir adet oluyorum ama sadece bir kaç damla geldi devamı yok, ağrım falan da kalmadı

BATa 3 gün var bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı dün yaptığımda gözükmeyecek kadar silikti sizcebir anlamı var mı hanımlar Eki Görüntüle 2727328
Canim baska bi topikte bu ovi testi pozitif cikan bi arkadas bat a kadar hergun yapti hep kopkoyu iki cizgi cikti. Bat gunu kan testi verdi maalesef negatif. Battan sonrada yapti siliklesmeye basladi. Demem o ki ben o arkadasi gorunce ovi testinede guvenemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…