- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Sabah daha net olabilir canimYapamadım diyorum sabahı bekle kendime
Ben de aynı durumdayım 28 Kasım da adet olmam lazım ama meraktan deliricem cok heyecanlıyım kendimi zor tutuyorum eczaneye gitmemek için daha öncede kimyasal gebeliğim oldu. Senin gibi yumurtladıktan sonra hep sag kasığımda agrım oldu hala da arada geliyor sızlıyor kasığım inşallah bunlar hamilelik belirtisidirSabredemeyenler kulubunde bugun ben
Iki gun sonra bat. Ve benim hic gecikmez ayni gun gelir direk hic sasmaz. Aslinda beklesem o gun kirmizilar gelmezse kesin olagan ustu biseyler var demektir.
Ama ben bekleyemiyorum uyuz DHL bugun gelecek testlerimmi alayim yapsam mk yapmasam mi karar veremiyorum. Cok korkuyorum
Belirtilerim
az bi gogus agrisi: hatta yok denecek kadar. (Normalde bat oncesi bayagi agrir sizlar)
Kasik agrisi : sol yumurtaligim yumurtlama gununde resmen elimde catlamis gibi hissettim o derece agridi. Ve o gunden beride ara ara hep ayni yerde igne batmasi gibi agrilar devam ediyor.
Bel agrim cok cok az ara ara oldu cok hafif
Bilemiyorum ya Allah issteyen herkese cift cizgi gostersin
Anladım:) o zaman göğüslerde pek takılmamak lazım demekki ağrı gecsede hamile olunabiiyomus :) idrarda nr zaman yaptınız test ? Yumurtlamadan kaç gün sonraydıAynıydı ve sonra birden geçti şuan 5 haftalık hamileyim:)
acaba adetmi yoksa ne bileyim yerleşme falan mıBen adet oldum sabah çok saçma bir adet oluyorum ama sadece bir kaç damla geldi devamı yok, ağrım falan da kalmadı
yaa benim de cumartesiye kadar kasık ağrım vs vardı. Cumartesi öğleden snra bıçak gibi belirtiler kesildi hiç birşey hissetmiyorum tamemin nötrüm / BAT 30 kasımEvet çok hafifti ama şuan hiç belirti kalmadı mesela . Ona göre değerlendirmeyin kendinizi . Umarım güzel haberler alırız
Sabahı bekleyin ilk idrarla yapinYapamadım diyorum sabahı bekle kendime
Canım varsa bile bu kadar erken çıkmaz zaten sıkma canını azcık sabırYumurtlamadan 5 gün sonra tamamen öylesine yaptıgım bi test negatif olacagnı biliyodum ama cok akıntım olunca heveslendim
rapor kısmına tıklayınca ne yazıyor?Şimdi de böyle çıkıyor sonuç çıkmış mi yine anlamadımEki Görüntüle 2727354
Hicbise canımrapor kısmına tıklayınca ne yazıyor?
belki yerleşmedir? devam etti mi?Ben adet oldum sabah çok saçma bir adet oluyorum ama sadece bir kaç damla geldi devamı yok, ağrım falan da kalmadı
çıkmamış o zamanHicbise canım
Açıklanmamış daha rapora tıkladım alt sınır üst sınır da 0 da gözüküyorHicbise canım
az sabret kız çıkar bugün oyalancak bir şey bul :)Açıklanmamış daha rapora tıkladım alt sınır üst sınır da 0 da gözüküyor
Aynen canım bekliyorum bakalım :)az sabret kız çıkar bugün oyalancak bir şey bul :)
Evet yasadim sogan küründen sonra yasadim. Sogandan sonra 66.gunde adet oldum daha sonraki ay 42 bu ay da 45 oldu hala tık yok. Sanirim kurler mürler yaramadi keske hic bisey yapmasaydim diyorum 30 gunde bir oluyodum kurden önce. Aslinda hep duzensizlik oluyodu ama bi ara duzene girmisti ellerimle bozdum. Bu arada gecen yazamadim biraz vakit gecsin istefim bugun de test yaptim temiz bir negatifKızlar bugün 63.gündeyim hala adet olmadım. Ara kahverengi akıntılarım hala devam ediyor. geçtiğimiz çarşamba gününden beri. Bugün sabah test yaptım negatifti. Sizce ne oluyo? Ben anlamadım. böyle bişey yaşadınız mı?
Kesinlikle ilaç kullanma ben hamile değilken favira kullandım şu an keşke kullanmasaydim diyorumKızlar ya bugün covit testim pozitif çıktığı için test yaptım bende ikinci çizgi gözle zor görülür şekilde çıktı bide sordular gebelik var mı diye bişe diyemedim ilaç alıcam ona göre ben napıcam şimdi burdan fotosunu atsam fotoda gözükmüyor çizgi ekip gelecek birazdan söylesem mi şüphem var diye
Kızlar ya bugün covit testim pozitif çıktığı için test yaptım bende ikinci çizgi gözle zor görülür şekilde çıktı bide sordular gebelik var mı diye bişe diyemedim ilaç alıcam ona göre ben napıcam şimdi burdan fotosunu atsam fotoda gözükmüyor çizgi ekip gelecek birazdan söylesem mi şüphem var diye