Anladım çok teşekkürker. Bir seu daha sormak istiyorum adet gününüz yaklaştıkça göğüs hassasiyetiniz azaldı mı devam mı ettiEvet çok hafifti ama şuan hiç belirti kalmadı mesela . Ona göre değerlendirmeyin kendinizi . Umarım güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım çok teşekkürker. Bir seu daha sormak istiyorum adet gününüz yaklaştıkça göğüs hassasiyetiniz azaldı mı devam mı ettiEvet çok hafifti ama şuan hiç belirti kalmadı mesela . Ona göre değerlendirmeyin kendinizi . Umarım güzel haberler alırız
Bende güvenemiyorum canım test yapmakta istemiyorum adetim geçerse yapmayı planlıyorum ama zor duruyorumCanim baska bi topikte bu ovi testi pozitif cikan bi arkadas bat a kadar hergun yapti hep kopkoyu iki cizgi cikti. Bat gunu kan testi verdi maalesef negatif. Battan sonrada yapti siliklesmeye basladi. Demem o ki ben o arkadasi gorunce ovi testinede guvenemem
Tatlım hamilesin çok erken olduğu için böyle. Bi kaç gün sonra yine yap hatta kan ver. Tebrik ederim❤@Cerenayan tsk busefer yukleyebildim. yardımcı olun lütfen bat 6 gun var ve dayanamadım simdi test yaptım hayaletin hayaleti bi çizgi oluştu.kasik ağrısı göğüste hassasiyetim ve ara ara hafif bulantim var.Eki Görüntüle 2727190 gormek istediğim içinmi gordum yoksa gerçekten hamile olabilirmiyim lütfen yazin...Eki Görüntüle 2727188 Eki Görüntüle 2727189
Tabiki söyle, kan verip gebeliğin bakılsın, hamile iken o kadar ilaç zarar verebilir.Kızlar ya bugün covit testim pozitif çıktığı için test yaptım bende ikinci çizgi gözle zor görülür şekilde çıktı bide sordular gebelik var mı diye bişe diyemedim ilaç alıcam ona göre ben napıcam şimdi burdan fotosunu atsam fotoda gözükmüyor çizgi ekip gelecek birazdan söylesem mi şüphem var diye
Hayırlı olsun tebrikler.benimde bat a 5 gün var . Göğüs hassasiyetim var ama adet öncesi de oluyor her zaman.sizinde adet öncesi göğüs hassasiyetiniz devamlı olurmuydu ilk defa mı yaşadınız? Bir de yumurtlama üzerinden kaç gün geçti acaba ?@Cerenayan tsk busefer yukleyebildim. yardımcı olun lütfen bat 6 gun var ve dayanamadım simdi test yaptım hayaletin hayaleti bi çizgi oluştu.kasik ağrısı göğüste hassasiyetim ve ara ara hafif bulantim var.Eki Görüntüle 2727190 gormek istediğim içinmi gordum yoksa gerçekten hamile olabilirmiyim lütfen yazin...Eki Görüntüle 2727188 Eki Görüntüle 2727189
Belirtiler öyle gibi3 yıllık evlıyim 1 yıl önce 22 haftalık gebeliğim sonlandı sonrasında kpssydı işti derken şimdi bebiş istiyoruz rabbim nasip ederse. 30 ekim adet başlangıcımdı 12 kasımda yumurtladım ama bunu ovulasyonla takip etmedim. Ara kanamam oldu sonrasındaki 2 günü degerlendirdik. İlişkiden 3 gün sonra sağ kasığımda ağrı karında şişkinlik oldu hala da kasık agrım devam ediyor göğüslerime dokunamıyorum. İnşallah hamileyimdir
canım bende zaten geç yumurtlama var 60 günde bir adet oluyorum bugün 3 gün geçti işte ama 1 haftadır da kesilmeyen bir kahverengi akıntım var ne olacağı meçhul bir şekilde bekliyorum. Ovulasyon testinde de kopkoyu bir kırmızı görmemiştim zaten. Bekliyorum öyle işte muhtemelen adet olurum ama sanırımKuruma cizgisi derken ne demek canim ben hic bilmiyorum ve ustune mi su damlatilyo
Canim gecmisini bilmiyorum ama 63 gun cok degil mi? Bat ta kirmizi gelmeyince kan tahlili verdinmi?
Kirmizilari gorenler uzulmeyin yeni ayda devam
Bende gördüm gibi canım daha çok çok dave bata kesin koyularisr insalah@Cerenayan tsk busefer yukleyebildim. yardımcı olun lütfen bat 6 gun var ve dayanamadım simdi test yaptım hayaletin hayaleti bi çizgi oluştu.kasik ağrısı göğüste hassasiyetim ve ara ara hafif bulantim var.Eki Görüntüle 2727190 gormek istediğim içinmi gordum yoksa gerçekten hamile olabilirmiyim lütfen yazin...Eki Görüntüle 2727188 Eki Görüntüle 2727189
Hiç belli olmaz kuşum bi bakarsın tavan yapmıştırBenimki çok yüksek cikmayabilie en fazla 20 30 arası çıkar onada razıyım çıksın da tek sağlıkla ilerlesin
Aaa canım yaa bende şok şuan. Hayırlısı canım bozma moralinjKızlar şaka mı bu neden o çizgi çıktı ozaman kimyasal olabilir mi Eki Görüntüle 2727255
Şimdi de böyle çıkıyor sonuç çıkmış mi yine anlamadımNe demek ama söz ver üzme kendini
Benimde 4 günüm var bugün erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum belirtin göğüs agrısı harici yok ara ara akıntı var bideHayırlı olsun tebrikler.benimde bat a 5 gün var . Göğüs hassasiyetim var ama adet öncesi de oluyor her zaman.sizinde adet öncesi göğüs hassasiyetiniz devamlı olurmuydu ilk defa mı yaşadınız? Bir de yumurtlama üzerinden kaç gün geçti acaba ?
Teşekkür ederim canım öğretmenler günümüz kutlu mutlu olsuuuunnnGünaydın arkadaşlar dün gece çok güzel gebelik haberleri aldık 3-4 kişi maşallah bizi mutlu ettiler. :)
Öncelikle topiğimizde bulunan tüm öğretmen arkadaşlarımın Öğretmenler gününü kutlarım. İyi ki varsınız.
Sonrasında bugünün BAT'lı arkadaşları güzel haberlerinizi bekliyoruz.. :)
@slncan55
24.11.2020 @Dilhansah
24.11.2020 @mucizem0111
24.11.2020 @Canparcamm
24.11.2020 @pandaaa
24.11.2020
Benimde ara ara beyaz akıntı başka belirtim yok.bunlar adet öncesi de olutor benim.tesy yapınca atarmisiniz bu yorum altına merak ediyorum bende yapayım çıkarsa sizin :)Benimde 4 günüm var bugün erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum belirtin göğüs agrısı harici yok ara ara akıntı var bide
Senin için tum e nabız tahlillerime baktım böyle bir değer yok az daha sabretsen güzelim zaten gorceksin sonucu inş güzel değerin olurŞimdi de böyle çıkıyor sonuç çıkmış mi yine anlamadımEki Görüntüle 2727354
Çok saol canım seni de yordum valla ne zormuş böyle beklemekSenin için tum e nabız tahlillerime baktım böyle bir değer yok az daha sabretsen güzelim zaten gorceksin sonucu inş güzel değerin olur
Bak benimki gece 11-1 arası çıkıcak uzak labaratuvara gidiyor normal hemen çıkmaması. Önemli değil sadece sabırÇok saol canım seni de yordum valla ne zormuş böyle beklemek
Aynen canım sürekli girip bakiyorum girmicem bakalım 4 e kadar hayırlısı neyse o olsun artıkBak benimki gece 11-1 arası çıkıcak uzak labaratuvara gidiyor normal hemen çıkmaması. Önemli değil sadece sabır
Aynıydı ve sonra birden geçti şuan 5 haftalık hamileyim:)Anladım çok teşekkürker. Bir seu daha sormak istiyorum adet gününüz yaklaştıkça göğüs hassasiyetiniz azaldı mı devam mı etti