- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
kan testi ver gebelik için sonra ilaçları kabul etKızlar ya bugün covit testim pozitif çıktığı için test yaptım bende ikinci çizgi gözle zor görülür şekilde çıktı bide sordular gebelik var mı diye bişe diyemedim ilaç alıcam ona göre ben napıcam şimdi burdan fotosunu atsam fotoda gözükmüyor çizgi ekip gelecek birazdan söylesem mi şüphem var diye
Herkez de öyle diyor hem atlatmak üzereyim zatenTabiki söyle test yapsınlar ilaçlar ağır kullanma sakın
Evet söyleyeceğimkan testi ver gebelik için sonra ilaçları kabul et
Olsun sen yinede söyle Allah korusun unutur içersin vs zarar verme belli ki çok yeni. Geçmiş olsunHerkez de öyle diyor hem atlatmak üzereyim zaten
Umudumu keseyim bir an önce dedim. İyi de oldu kafam rahat şimdi reglimi bekliyorum. Napalım hayırlısı, sonucu için değerkeşke rengl gecikince test verseydin. Paralarımıza yazık
Benm arkadaşım hamile yakalandı covide ve hiç bir ilaç kullanmadı. Kesinlikle kullanmamalısın varsaKızlar ya bugün covit testim pozitif çıktığı için test yaptım bende ikinci çizgi gözle zor görülür şekilde çıktı bide sordular gebelik var mı diye bişe diyemedim ilaç alıcam ona göre ben napıcam şimdi burdan fotosunu atsam fotoda gözükmüyor çizgi ekip gelecek birazdan söylesem mi şüphem var diye
İnşallah canım yaInşallah canım hayırlısıyla güzel haberler ver bize
Sonuç yüklenmemis canım yuklense referans yazar sakin olKızlar şaka mı bu neden o çizgi çıktı ozaman kimyasal olabilir miEki Görüntüle 2727255
En güzeli kan ver gebelik için hemen.yoksa ilaç kullan çok geçmiş olsun.zor bir dönemden geciyoruzKızlar ya bugün covit testim pozitif çıktığı için test yaptım bende ikinci çizgi gözle zor görülür şekilde çıktı bide sordular gebelik var mı diye bişe diyemedim ilaç alıcam ona göre ben napıcam şimdi burdan fotosunu atsam fotoda gözükmüyor çizgi ekip gelecek birazdan söylesem mi şüphem var diye
Her 2 günde bir sürekli vermeye gerek yok dimi y
Yok canım bellı bır sure takıp sadece ben regenesis folik asit kullanıyorum vıtamınlerde var bır pahalı ama nettn 10-15 tl daha ucuz oluyorFolik asit kullananlar marka ve fiyatları yazabilir mi?
Evet çok zor ağrılar beni öldürdü kaç gündür aman Dikket edin kendinizi nolurEn güzeli kan ver gebelik için hemen.yoksa ilaç kullan çok geçmiş olsun.zor bir dönemden geciyoruz
Aynen sadece vitaminle parol veriyorlarmış bakalım ne olacakBenm arkadaşım hamile yakalandı covide ve hiç bir ilaç kullanmadı. Kesinlikle kullanmamalısın varsa
Emin mizin canım ama sonuç sıfır yazıyorSonuç yüklenmemis canım yuklense referans yazar sakin ol
Adet günü yaklastiginda bile o sonucta 0.100 lu değer yazar henüz 0 da yani yüklenmemis referans aralığı belirtmek zorunda labaratuvarEmin mizin canım ama sonuç sıfır yazıyor
hastanedeki gibi gözükmeyebiliyor bazı bilgiler eksik olabiliyor e nabızdan baktıysa sonuç bu olabilirAdet günü yaklastiginda bile o sonucta 0.100 lu değer yazar henüz 0 da yani yüklenmemis referans aralığı belirtmek zorunda labaratuvar
Emin misin canım ya çok üzüldüm yapacağımı bilemedim inşallah dediğin gibidirAdet günü yaklastiginda bile o sonucta 0.100 lu değer yazar henüz 0 da yani yüklenmemis referans aralığı belirtmek zorunda labaratuvar
Zaten sabah vermiştim erkenden sıfır yazınca korktum inşallah öyledir ins Allah'ım yaEmin misin canım ya çok üzüldüm yapacağımı bilemedim inşallah dediğin gibidir
Hastane sadece giriş yapmış test elinde anlamında. Sonuç bi kaç saate yüklenir. Enabizda bile 0 yazamaz. Östrojen hormonu betaya etki eder yoksa bile 0.1 0.100 görürhastanedeki gibi gözükmeyebiliyor bazı bilgiler eksik olabiliyor e nabızdan baktıysa sonuç bu olabilir