Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çok hafifti ama şuan hiç belirti kalmadı mesela . Ona göre değerlendirmeyin kendinizi . Umarım güzel haberler alırız
Anladım çok teşekkürker. Bir seu daha sormak istiyorum adet gününüz yaklaştıkça göğüs hassasiyetiniz azaldı mı devam mı etti

Bende güvenemiyorum canım test yapmakta istemiyorum adetim geçerse yapmayı planlıyorum ama zor duruyorum

Tatlım hamilesin çok erken olduğu için böyle. Bi kaç gün sonra yine yap hatta kan ver. Tebrik ederim❤

Tabiki söyle, kan verip gebeliğin bakılsın, hamile iken o kadar ilaç zarar verebilir.

Hayırlı olsun tebrikler.benimde bat a 5 gün var . Göğüs hassasiyetim var ama adet öncesi de oluyor her zaman.sizinde adet öncesi göğüs hassasiyetiniz devamlı olurmuydu ilk defa mı yaşadınız? Bir de yumurtlama üzerinden kaç gün geçti acaba ?

Belirtiler öyle gibi

Kuruma cizgisi derken ne demek canim ben hic bilmiyorum ve ustune mi su damlatilyo

Canim gecmisini bilmiyorum ama 63 gun cok degil mi? Bat ta kirmizi gelmeyince kan tahlili verdinmi?

Kirmizilari gorenler uzulmeyin yeni ayda devam
canım bende zaten geç yumurtlama var 60 günde bir adet oluyorum bugün 3 gün geçti işte ama 1 haftadır da kesilmeyen bir kahverengi akıntım var ne olacağı meçhul bir şekilde bekliyorum. Ovulasyon testinde de kopkoyu bir kırmızı görmemiştim zaten. Bekliyorum öyle işte muhtemelen adet olurum ama sanırım

Bende gördüm gibi canım daha çok çok dave bata kesin koyularisr insalah

Benimde 4 günüm var bugün erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum belirtin göğüs agrısı harici yok ara ara akıntı var bide

Teşekkür ederim canım öğretmenler günümüz kutlu mutlu olsuuuunnn

Benimde 4 günüm var bugün erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum belirtin göğüs agrısı harici yok ara ara akıntı var bide
Benimde ara ara beyaz akıntı başka belirtim yok.bunlar adet öncesi de olutor benim.tesy yapınca atarmisiniz bu yorum altına merak ediyorum bende yapayım çıkarsa sizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…