Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 14 kasım bat benim diye yazdım sen qörmedin 12 kasım da öqrendim ben hamileliğimi
düzelttim kuzum tamamdır. :)
canım söyle bence nolur nolmaz senin kan değerin varmıydı hcg yani? Pozitif mi?
Kızlar şaka mı bu neden o çizgi çıktı ozaman kimyasal olabilir mi Eki Görüntüle 2727255
canım bence de çıkmamış daha sonucun. Öğlen tekrar kontrol edersn bizede haber ver mutlaka.

düzelttim kuzum tamamdır. :)

canım söyle bence nolur nolmaz senin kan değerin varmıydı hcg yani? Pozitif mi?

canım bence de çıkmamış daha sonucun. Öğlen tekrar kontrol edersn bizede haber ver mutlaka.
Yok ben beni arayınca test yaptım ilaç alacağım için zor görünür ikinci çizgi çıktı onlar gelince söyleyeceğim onlara da bakalım sonucu yazarım bende mutlaka

Merhaba beni de ekler misiniz bat 28 Kasım.

sedanur ben daha önce negatif çıkan tahlillerime baktım.sonuç 0 çıkanlarda bile 0,00 gibi yazıyor.yani senin sonucun daha çıkmamıştır cnm bekle 2-3 saat daha yada verdiğin hastaneyi arasana telaş yaptın çok inşallah olumlu olucak

Ay kuzum ilk defa yaşıyorum böyle bişe napacagimi bilemedim bende 3 4 e kadar beklicem labartvara gittiyse bugün çıkar ozaman

3 yıllık evlıyim 1 yıl önce 22 haftalık gebeliğim sonlandı sonrasında kpssydı işti derken şimdi bebiş istiyoruz rabbim nasip ederse. 30 ekim adet başlangıcımdı 12 kasımda yumurtladım ama bunu ovulasyonla takip etmedim. Ara kanamam oldu sonrasındaki 2 günü degerlendirdik. İlişkiden 3 gün sonra sağ kasığımda ağrı karında şişkinlik oldu hala da kasık agrım devam ediyor göğüslerime dokunamıyorum. İnşallah hamileyimdir

Kızlar bugün 63.gündeyim hala adet olmadım. Ara kahverengi akıntılarım hala devam ediyor. geçtiğimiz çarşamba gününden beri. Bugün sabah test yaptım negatifti. Sizce ne oluyo? Ben anlamadım. böyle bişey yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…