Canım dur bakalım hemen umutsuzluğa düşme adetin gelmemiş sonuçtagünaydın kızlar.3 dört gündür ve aksam bat gününde çıkan çizgilerden yola çıkarak sabah ilk idrarla test yaptım 4 te kalkıp ve kalbim kadar temiz tek cizgili bir test gördüm.inanmadım tekrar yaptım sabah 6 da yine aynıhalen adet olmadım.üzüldüm gerçekten oysa akşam yatarken ne hayaller kurmuştum.neden böyle oldu bilemiyorum
Ben nedense baslangıc tarihini yazmışımSat mı bu kafam karıştıAlttaki çizelge 29.07 diyor benim 31.07 aramızda bi kaç gün olması gerekir. Benim sat 24 ekim
Benimki çok yüksek cikmayabilie en fazla 20 30 arası çıkar onada razıyım çıksın da tek sağlıkla ilerlesinAyy hadi inşallah kan sınıflarımızda güzel çıksın sirayla
Kimyasal yaşamış olabilir misingünaydın kızlar.3 dört gündür ve aksam bat gününde çıkan çizgilerden yola çıkarak sabah ilk idrarla test yaptım 4 te kalkıp ve kalbim kadar temiz tek cizgili bir test gördüm.inanmadım tekrar yaptım sabah 6 da yine aynıhalen adet olmadım.üzüldüm gerçekten oysa akşam yatarken ne hayaller kurmuştum.neden böyle oldu bilemiyorum
Senin sata göre 18 Temmuz gösteriyor yanlış hesaplamami yaptın. Kalp atışlarını duydum dediğin için usteliyorum yanlış anlama beniBen nedense baslangıc tarihini yazmışımsat 11 ekimdi
Canım 14 kasım bat benim diye yazdım sen qörmedin 12 kasım da öqrendim ben hamileliğimiGünaydın arkadaşlar dün gece çok güzel gebelik haberleri aldık 3-4 kişi maşallah bizi mutlu ettiler. :)
Öncelikle topiğimizde bulunan tüm öğretmen arkadaşlarımın Öğretmenler gününü kutlarım. İyi ki varsınız.
Sonrasında bugünün BAT'lı arkadaşları güzel haberlerinizi bekliyoruz.. :)
@slncan55
24.11.2020 @Dilhansah
24.11.2020 @mucizem0111
24.11.2020
Canparcamm 24.11.2020 @pandaaa
24.11.2020
Bence var deli olma. Adet ağrısı zaten gebelik belirtisi canım benimBugün bat günüm aksam gelirken işten aldım.4 tane aldım.sabahi bekleyemedim yaptım.yine silik çıktı.sabah bir tane daha yapicam.ama benim çok adet agrım.var.yok galiba kızlar ya umutlanmak istemiyorum.sabah adet olmazsam tekrarliycam
Eki Görüntüle 2726779
Hamilesin baby tebriklerBu arada hiç bekletmeden foto çektim bekleyince yanıltıcı olabiliyormuş sanırım
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başınaHamilesin baby tebrikler
Adet belirtisi de olablir canım bunlarKizlar tahmini bat gunu test yaptim negatif. (Tahmini diyorum cunku cok duzensiz, yumurtlamayı da tam tespit edemedim) gebelik fikrini atmistim aklimdan. Fakat dun ve bugun gogus siskinligi ve agrisi olustu rahatsiz edici bir sekilde. Yani son iliskiden sonra 18.gun bugun. Ben 14 ve 15.gunler test yapmistim negatifti. Gec dollenme olabilir mi 18.gune ragmen? testim yok yarin yapicam.
Teşekkür ederim sonucum çıkınca paylaşacağımCanım selam yeni topik Aralık olarak açıldı yine burdaki bir arkadaşımız açtı ordan devam ederiz :)
Canım gözünaydın inşallah sağlıklı gebeliktir test yaptıırnca bize de haber ver mutlaka :)
Canım seninde var gibi ben durumlarınızı güncelledim mutlaka kan sonucunuzu haber verin yine :) Tebrik ederim.
tebrik ederim kuzum sen listemizde yokmuşsun senide ekledim. :) Sonucunu mutlaka haber ver bizede. :)
canım deme öyle belki sende de vardır sen kan verdin mi?
maşallah küçük minnoşaaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzucummm. :)
yaaa bu ne kadar net bir test maşallah kuzum tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :) İlk sayfadaki sorularımızı cevaplarmısın sende lütfen
ben dedm ama enerjimi bu topiğe verdim güzel haberler vericez dedim. :) Allahım nasip etti. İnşallah bizlere de hamileyim haberini vermek nasip olur.
canım geçmiş olsun. Sen olumlu düşünmeye çalış inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder içini ferat tut.
Canım sen yoksun bizim listede BAT ı söyler misin ekleyeyim ve durumuu güncelleyeyim. :) Tebrik ederim.
canım çok silik var sanki. birde sabah ilk idrarla tekrarla bakalım ne çıkacak. Ona göre durumunu güncelleyelim. :)
Netten neden almıyoesun çoklu paketlerde ben 30 tanersine 43 tl verdimKızlar bu arada bugün eczaneden ovulasyon testi aldım artı med 5 tane var zaten bilirsiniz . Fiyatı 10 gün önce 35 TL idi bugün 58 dediovulasyon testleri çok zamlanmış hatta eşim almıştı geçen hafta 60 TL ye aldı diye bir dünya söylenmişti meğer zam gelmiş
Kuruma çizgisi pembe olmaz kiSabahki testlerim üstteki silik çizgi yanıltmasın sizleri saatlerce negatifti ikisindede sonradan çıktı.yok yani. Adette olmadım.uzuntuden ağrılarım geri kaçtı
Eki Görüntüle 2727251
var canım özellikle ikinci resimde bariz görünüyorKizlaaaar evdeki son testide tüketip yuregimi soğuttum. Buda prodictor 1 dk da sonuç testi sanki yine hayalet çizgi var cok heyecanlandım
Eki Görüntüle 2727197 Eki Görüntüle 2727198
Tabiki söyle test yapsınlar ilaçlar ağır kullanma sakınKızlar ya bugün covit testim pozitif çıktığı için test yaptım bende ikinci çizgi gözle zor görülür şekilde çıktı bide sordular gebelik var mı diye bişe diyemedim ilaç alıcam ona göre ben napıcam şimdi burdan fotosunu atsam fotoda gözükmüyor çizgi ekip gelecek birazdan söylesem mi şüphem var diye
keşke rengl gecikince test verseydin. Paralarımıza yazıkListeden beni silebilirsinnewmoon10
Dün kan verdim gebelik yokyarın da regl günüm zaten. Umarım bekleyen herkes güzel haberlerini alır