Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım dur bakalım hemen umutsuzluğa düşme adetin gelmemiş sonuçta

Kimyasal yaşamış olabilir misin inşallah vardir

Canım 14 kasım bat benim diye yazdım sen qörmedin 12 kasım da öqrendim ben hamileliğimi

Kızlar ben doktora gelmek zorunda kaldım. Dün alerjim çok kötü arttı. Öyle şiddetli hapşırıyorum ki bişey olur diye korktum yani. Umayın dediği gibi ultrasonla sadece rahim duvarı kontrolu yaptı kalınlaşmış güzel bu dış gebelik ihtimalini %90 iptal eder dedi. 2 gunde bir saglk ocagında kn vereceksin sonucunu bana atacaksın dedi. Değer 50-60 olması lazm yarın dedi. Başka bir alerji ilacı yazdı. Folik asiti göster kullanmaya devam et dedi. Bir de bu sabahda evde test yaptım daha da koyulaşmış çizgi eve gidince atarım size. İnşallah kimyasala dönüşmez

Bence var deli olma. Adet ağrısı zaten gebelik belirtisi canım benim

Sabahki testlerim üstteki silik çizgi yanıltmasın sizleri saatlerce negatifti ikisindede sonradan çıktı.yok yani. Adette olmadım.uzuntuden ağrılarım geri kaçtı

Adet belirtisi de olablir canım bunlar

Teşekkür ederim sonucum çıkınca paylaşacağım

Netten neden almıyoesun çoklu paketlerde ben 30 tanersine 43 tl verdim

Kızlar ya bugün covit testim pozitif çıktığı için test yaptım bende ikinci çizgi gözle zor görülür şekilde çıktı bide sordular gebelik var mı diye bişe diyemedim ilaç alıcam ona göre ben napıcam şimdi burdan fotosunu atsam fotoda gözükmüyor çizgi ekip gelecek birazdan söylesem mi şüphem var diye

Tabiki söyle test yapsınlar ilaçlar ağır kullanma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…