Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya bugün covit testim pozitif çıktığı için test yaptım bende ikinci çizgi gözle zor görülür şekilde çıktı bide sordular gebelik var mı diye bişe diyemedim ilaç alıcam ona göre ben napıcam şimdi burdan fotosunu atsam fotoda gözükmüyor çizgi ekip gelecek birazdan söylesem mi şüphem var diye ☹️
kan testi ver gebelik için sonra ilaçları kabul et

Kızlar ya bugün covit testim pozitif çıktığı için test yaptım bende ikinci çizgi gözle zor görülür şekilde çıktı bide sordular gebelik var mı diye bişe diyemedim ilaç alıcam ona göre ben napıcam şimdi burdan fotosunu atsam fotoda gözükmüyor çizgi ekip gelecek birazdan söylesem mi şüphem var diye ☹️
Benm arkadaşım hamile yakalandı covide ve hiç bir ilaç kullanmadı. Kesinlikle kullanmamalısın varsa

Kızlar şaka mı bu neden o çizgi çıktı ozaman kimyasal olabilir mi :KK43:
IMG_20201124_105350.jpg

En güzeli kan ver gebelik için hemen.yoksa ilaç kullan çok geçmiş olsun.zor bir dönemden geciyoruz

Dun aksam bu testi yaptiktan sonra oyle umutlanmistim ki.sabah yaptiklarim negatif çıkınca şok oldum resmen halen adet olmadım.sabahkilerdede sonradan silik çıktı.ama varsa bile bir sorun var.ki bence bu silik çizgiler bizi umutlandırıyor.cok net görmeden kan testi yaptirmiycam demiştim.bu sabah pozitif çıksaydı yaptiricaktim.negatif çıkınca vaz geçtim.sonradan çıkan çizgilerde çok anlamlı gelmedi bana
20201124_105240.jpg

Adet günü yaklastiginda bile o sonucta 0.100 lu değer yazar henüz 0 da yani yüklenmemis referans aralığı belirtmek zorunda labaratuvar
hastanedeki gibi gözükmeyebiliyor bazı bilgiler eksik olabiliyor e nabızdan baktıysa sonuç bu olabilir

X