Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaaar evdeki son testide tüketip yuregimi soğuttum. Buda prodictor 1 dk da sonuç testi sanki yine hayalet çizgi var cok heyecanlandım
20201124_015609.jpg
20201124_015500.jpg

günaydın kızlar.3 dört gündür ve aksam bat gününde çıkan çizgilerden yola çıkarak sabah ilk idrarla test yaptım 4 te kalkıp ve kalbim kadar temiz tek cizgili bir test gördüm.inanmadım tekrar yaptım sabah 6 da yine aynı :KK43: halen adet olmadım.üzüldüm gerçekten oysa akşam yatarken ne hayaller kurmuştum.neden böyle oldu bilemiyorum :KK43:

günaydın kızlar.3 dört gündür ve aksam bat gününde çıkan çizgilerden yola çıkarak sabah ilk idrarla test yaptım 4 te kalkıp ve kalbim kadar temiz tek cizgili bir test gördüm.inanmadım tekrar yaptım sabah 6 da yine aynı :KK43: halen adet olmadım.üzüldüm gerçekten oysa akşam yatarken ne hayaller kurmuştum.neden böyle oldu bilemiyorum :KK43:
Günaydın canım, Testin fotosunu bizle de paylaşır mısın.

Çokkk aminnn 🤲 yeni topik acilacakmi yoksa burdan mi devam edicez paylasimimiza ben burdaki arkadaşlara çok alıştım aile gibi ayrılmak istemiyorum bilgin var mı canım
Canım selam yeni topik Aralık olarak açıldı yine burdaki bir arkadaşımız açtı ordan devam ederiz :)
Canım gözünaydın inşallah sağlıklı gebeliktir test yaptıırnca bize de haber ver mutlaka :)
Bugün bat günüm aksam gelirken işten aldım.4 tane aldım.sabahi bekleyemedim yaptım.yine silik çıktı.sabah bir tane daha yapicam.ama benim çok adet agrım.var.yok galiba kızlar ya umutlanmak istemiyorum.sabah adet olmazsam tekrarliycam
Eki Görüntüle 2726779
Canım seninde var gibi ben durumlarınızı güncelledim mutlaka kan sonucunuzu haber verin yine :) Tebrik ederim.
Kızlar hamile testim böyle çıktı bat 22.11.2020 yani dündü olabilir mi ya daha önce hiç böyle çıkmamıştı bomboş olurdu şu an silik ama var çizgi
tebrik ederim kuzum sen listemizde yokmuşsun senide ekledim. :) Sonucunu mutlaka haber ver bizede. :)
Paylaştığınız testlere göre benim hamile olma olasılığım sıfır arkadaşlar yumurtlamanın 8. Günü çıkan teste bak benim 16. Günüm hala silik çizgim bile yok bide kan vereyim diyordum vazgeçtim ben asla hamile değilimdir, kimyasal bile olamam şu halde
canım deme öyle belki sende de vardır sen kan verdin mi?
Bugün minnoşumun kalp atışını duydum şükürler olsun. ❤️
maşallah küçük minnoşaaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzucummm. :)
yaaa bu ne kadar net bir test maşallah kuzum tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :) İlk sayfadaki sorularımızı cevaplarmısın sende lütfen :KK200:
Ben böyle bereketli böyle uğurlu topic görmedim ay darısı biz bekleyenlerin başına inşallahh 🤲😍
ben dedm ama enerjimi bu topiğe verdim güzel haberler vericez dedim. :) Allahım nasip etti. İnşallah bizlere de hamileyim haberini vermek nasip olur.
Bir de simdi esimin covid testi pozitif cikti karantinadayiz ve galiba ben de pozitifim ne koku ne tat alabiliyorum 😔 insallah bebisime bi zarari olmaz
canım geçmiş olsun. Sen olumlu düşünmeye çalış inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder içini ferat tut.
Yaptım canm pozitif sabah da kan vermeye gitcem
Canım sen yoksun bizim listede BAT ı söyler misin ekleyeyim ve durumuu güncelleyeyim. :) Tebrik ederim.
C Cerenayan tsk busefer yukleyebildim. yardımcı olun lütfen bat 6 gun var ve dayanamadım simdi test yaptım hayaletin hayaleti bi çizgi oluştu.kasik ağrısı göğüste hassasiyetim ve ara ara hafif bulantim var.Eki Görüntüle 2727190 gormek istediğim içinmi gordum yoksa gerçekten hamile olabilirmiyim lütfen yazin...😔😔😔Eki Görüntüle 2727188 Eki Görüntüle 2727189
canım çok silik var sanki. birde sabah ilk idrarla tekrarla bakalım ne çıkacak. Ona göre durumunu güncelleyelim. :)

Canım selam yeni topik Aralık olarak açıldı yine burdaki bir arkadaşımız açtı ordan devam ederiz :)

Canım gözünaydın inşallah sağlıklı gebeliktir test yaptıırnca bize de haber ver mutlaka :)

Canım seninde var gibi ben durumlarınızı güncelledim mutlaka kan sonucunuzu haber verin yine :) Tebrik ederim.

tebrik ederim kuzum sen listemizde yokmuşsun senide ekledim. :) Sonucunu mutlaka haber ver bizede. :)

yaaa bu ne kadar net bir test maşallah kuzum tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :) İlk sayfadaki sorularımızı cevaplarmısın sende lütfen :KK200:

ben dedm ama enerjimi bu topiğe verdim güzel haberler vericez dedim. :) Allahım nasip etti. İnşallah bizlere de hamileyim haberini vermek nasip olur.

canım geçmiş olsun. Sen olumlu düşünmeye çalış inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder içini ferat tut.

Canım sen yoksun bizim listede BAT ı söyler misin ekleyeyim ve durumuu güncelleyeyim. :) Tebrik ederim.

canım çok silik var sanki. birde sabah ilk idrarla tekrarla bakalım ne çıkacak. Ona göre durumunu güncelleyelim. :)
Kuzum kan verdim yarım saat önce 3-4 gibi çıkabilir dedi çıkmazsa yarın çıkacakmış ama sol tarafimda acayip gaz sancisi var birşey olmaz inşallah

Günaydın arkadaşlar dün gece çok güzel gebelik haberleri aldık 3-4 kişi maşallah bizi mutlu ettiler. :)
Öncelikle topiğimizde bulunan tüm öğretmen arkadaşlarımın Öğretmenler gününü kutlarım. İyi ki varsınız. :KK200:

Sonrasında bugünün BAT'lı arkadaşları güzel haberlerinizi bekliyoruz.. :)

S slncan55

24.11.2020

Dilhansah Dilhansah

24.11.2020

mucizem0111 mucizem0111

24.11.2020

Canparcamm Canparcamm :nazar:

24.11.2020:anneadayı:

P pandaaa

24.11.2020

Bat bugün şuan gelen giden yok fakat göğüslerim aşırı şişti ve aşırı ağrıyor kasıklarımda çok ağrıyor adet olcakmış gibi sanırım kırmızıları göreceğim zaten umudum yoktu adete 6 gün varken verdiğim kanda negatif çıktıktan sonra umudumu yitirmistim :KK43:

Yapayim canım. Hey maşallah ne uzun bir liste canım seninde emeklerin var sağolasın allahım seninde yüzünü güldürsün sevinç gozyaslarin olsun mutluluktan

Kan vermiş mıydın canım kimyasal olabilir belki :KK43:

X