Kizlar buraya fotoğraf nasil ekleniyor dosya ekleye tıklıyorum olmuyor size danışmak gereken bisey var
Üst kutucukta fotoğraf resmi var simge ona tıkla galerin açılır seçersinKizlar buraya fotoğraf nasil ekleniyor dosya ekleye tıklıyorum olmuyor size danışmak gereken bisey var
Telefondan giriyorum tıklıyorum olmuyor
Uygulama kullanma tarayıcıdan açmayı dene bir deTelefondan giriyorum tıklıyorum olmuyor
Evet belli belirsiz bi çizgi var cnö ama henüz çok erken. Hemen çıktı mı çizgi bekledi mi Buda önemli. Bence erken gebelik testiyle netliğe kavuşturabilirsin yada biraz daha beklemelisinC Cerenayan tsk busefer yukleyebildim. yardımcı olun lütfen bat 6 gun var ve dayanamadım simdi test yaptım hayaletin hayaleti bi çizgi oluştu.kasik ağrısı göğüste hassasiyetim ve ara ara hafif bulantim var.Eki Görüntüle 2727190 gormek istediğim içinmi gordum yoksa gerçekten hamile olabilirmiyim lütfen yazin...Eki Görüntüle 2727188 Eki Görüntüle 2727189
2 dk içinde bu hale geldi. sabırsızım biraz ayni testten dunde yaptim birsey yoktu birde productor test yaptım ama erken olanından degil 1 dk da sonuç gostereninden onda da negarifti bugun hafif ates ve bulandı vardi sabahi bile bekleyemedim hemen yaptım umarım doğrudur hep tek çizgi görürdüm ilk defa silikte olsa 2 çizgiyi görünce elim ayağım titredi.Evet belli belirsiz bi çizgi var cnö ama henüz çok erken. Hemen çıktı mı çizgi bekledi mi Buda önemli. Bence erken gebelik testiyle netliğe kavuşturabilirsin yada biraz daha beklemelisin
Kendini kaptırma dedim cnm testler yanlış sonuç veriıyo yaşayan biri olarak oku çizgiyide kırmızı görmeden inanasım gelmiyor2 dk içinde bu hale geldi. sabırsızım biraz ayni testten dunde yaptim birsey yoktu birde productor test yaptım ama erken olanından degil 1 dk da sonuç gostereninden onda da negarifti bugun hafif ates ve bulandı vardi sabahi bile bekleyemedim hemen yaptım umarım doğrudur hep tek çizgi görürdüm ilk defa silikte olsa 2 çizgiyi görünce elim ayağım titredi.
Ay ben görüyorummmmC Cerenayan tsk busefer yukleyebildim. yardımcı olun lütfen bat 6 gun var ve dayanamadım simdi test yaptım hayaletin hayaleti bi çizgi oluştu.kasik ağrısı göğüste hassasiyetim ve ara ara hafif bulantim var.Eki Görüntüle 2727190 gormek istediğim içinmi gordum yoksa gerçekten hamile olabilirmiyim lütfen yazin...Eki Görüntüle 2727188 Eki Görüntüle 2727189
Her bilmiyorumAy ben görüyorummmmyumurtlama ne zaman oldu biliyor musun
Umarım doğrudurKendini kaptırma dedim cnm testler yanlış sonuç veriıyo yaşayan biri olarak oku çizgiyide kırmızı görmeden inanasım gelmiyor
Erken yunurtlamış olabilirsin ondan battan 6 gün önce çıkmıştır. Önemli olan bat tarihi değil ne zaman yumurtladığın belki adetten hemen sonra yumurtladın da o tuttu o yüzden çıktı umut vermek istemem ama bu çizgi bu kadar kısa sürede belirdiyse ve belirtilerinde varsa inşallah vardır diyelimHer bilmiyorum
Amin canım inşallah hepimiz içinBeklemek çok zor haklisin ama sonuç iyi olsun diyorum
Ay ağzından ballar damlıyor umarım vardır adet belirtilerinin dışında mide bulantısı var .doktor tavsiyesi adetten sonra gun aşırı ilişki oldu şimdide 6 gun var regleErken yunurtlamış olabilirsin ondan battan 6 gün önce çıkmıştır. Önemli olan bat tarihi değil ne zaman yumurtladığın belki adetten hemen sonra yumurtladın da o tuttu o yüzden çıktı umut vermek istemem ama bu çizgi bu kadar kısa sürede belirdiyse ve belirtilerinde varsa inşallah vardır diyelim
Canim benim hayirli olsun cok cok seviniyorum ya hamilelik haberini alanlara .Allah bizede nasip etsin inşallahKizlarrrrrrr yaa inanamiyorummm
Eki Görüntüle 2727062
Inşallah en kısa zamanda herkese nasip etsin allahım . Burda hepimiz birbirimize seviniyoruzCanim benim hayirli olsun cok cok seviniyorum ya hamilelik haberini alanlara .Allah bizede nasip etsin inşallah
Benim de bat a 6 gün var umarım bende senin gibi çift çizgi görürüm silikte olsa göreyim yeterAy ağzından ballar damlıyor umarım vardır adet belirtilerinin dışında mide bulantısı var .doktor tavsiyesi adetten sonra gun aşırı ilişki oldu şimdide 6 gun var regle
Adet zamanı nasıl okuyayım okunmaz ki dua olsa neyse uzun süre carpilirim kızSen okuyabiliyorsan sen okusaydın keşke canım