Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet belli belirsiz bi çizgi var cnö ama henüz çok erken. Hemen çıktı mı çizgi bekledi mi Buda önemli. Bence erken gebelik testiyle netliğe kavuşturabilirsin yada biraz daha beklemelisin

Evet belli belirsiz bi çizgi var cnö ama henüz çok erken. Hemen çıktı mı çizgi bekledi mi Buda önemli. Bence erken gebelik testiyle netliğe kavuşturabilirsin yada biraz daha beklemelisin
2 dk içinde bu hale geldi. sabırsızım biraz ayni testten dunde yaptim birsey yoktu birde productor test yaptım ama erken olanından degil 1 dk da sonuç gostereninden onda da negarifti bugun hafif ates ve bulandı vardi sabahi bile bekleyemedim hemen yaptım umarım doğrudur hep tek çizgi görürdüm ilk defa silikte olsa 2 çizgiyi görünce elim ayağım titredi.

Kendini kaptırma dedim cnm testler yanlış sonuç veriıyo yaşayan biri olarak oku çizgiyide kırmızı görmeden inanasım gelmiyor

Erken yunurtlamış olabilirsin ondan battan 6 gün önce çıkmıştır. Önemli olan bat tarihi değil ne zaman yumurtladığın belki adetten hemen sonra yumurtladın da o tuttu o yüzden çıktı umut vermek istemem ama bu çizgi bu kadar kısa sürede belirdiyse ve belirtilerinde varsa inşallah vardır diyelim

Ay ağzından ballar damlıyor umarım vardır adet belirtilerinin dışında mide bulantısı var .doktor tavsiyesi adetten sonra gun aşırı ilişki oldu şimdide 6 gun var regle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…