- 8 Kasım 2020
- 36
- 28
- 35
Kesinlikle hayır göremez sadece çatlamış derKızlar dün yani pazar yumurtam çatladı cuma cumartesi ve pazarı değerlendirdik yarın da doktora gidicem bakmak istedi sizce bişey olsa rahimden yarın görür mü?
Canım benim 2 gün gecti ondan sanirim ama bende şaşırdım koyu bayaBu kadar köyü goremesemde insallah diyorum.sabahkindede çizgi çıkarsa yarın kana gidicem.cok heyecanlı..
Amin canim insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olurAyy gerçekten mi yaaAllahım inşallah banada nasip etmiştir dua et olur mu çok teşekkür ederim cevabın için.insan gercekden çok yipraniyormus bu süreçte rabbim hayırlısını versin hepimiz için
Ama ben çok heyecanlıyım ya bu ay olursa diye keşke görebilseydiKesinlikle hayır göremez sadece çatlamış der
Beklemek çok zor haklisin ama sonuç iyi olsun diyorumAma ben çok heyecanlıyım ya bu ay olursa diye keşke görebilseydi
Evet canim ayakta cok durunca benim de agrilarim oluyordu. Ay insallah bu ay herkes hamile kalirGoguslerim sanki dolu ve biraz agrili 9.gun bugun battan geceli adet olcakmisim gibi oluyor azcik ayakta dursam belime vuruyor sanki inseALLAH hayirli olur
Ooooooooo çok neeettt canimmmmmKizlarrrrrrr yaa inanamiyorummm
Eki Görüntüle 2727062
Eşim bana solgar almış. 60 tldi dedi. Solgarı uzun zamandır araştırıyordum ben iyi bir marka. Dr un yazdıgı da demir hapı agırlıklı çıktı almadımFolik asit kullananlar marka ve fiyatları yazabilir mi?
Teşekkür ederimAaa seninde var canım hadi hayırlısı olsun seninde
Merhaba umay hayırlı olsun saglikla buyusun inşallahÇok sağol canım inşallah darısı sizlere olsun
Çok fazla belirtim oldu. Çünkü ilki kimyasaldı ama yüksekti beta oyuzden biliyordum belirtilerimi. 5 Kasım çatlama gördüm testte. 7 Kasım'da öyle bi kramp girdiki kasıklara ağladım resmen acıdan hatta eşimede dedim tuttu galiba diye. Son bi kaç gündür koku hassasiyeti özellikle sigara kokusu midemi mahvetti. Hafif baş dönmesi yaşadım.
Ya canim ümitsiz olma gercekten arkadasin dedigi gibi adet olmadigin sürece ümitsizlige kapilma. Bu ay olmazsa diger ay olur insallah bu kadar üzülme Rabbim hakkinizda en hayirlisini verecektir insallahYA ne güzelmiş insana umut oluyor böyle mucizeler, ama o kadar üzgünüm ki doğru düzgün düşünemiyorum kafam allak bullak ne olduğum belli değil rabbim hayırlısını versin,gerçekten burda nerdeyse herkes hamiş ben girerken de öyle deyip katıldım, herkes gecikmiş herkeste bir değişiklik var ama bu ay mevsimden oluyor galiba
Hayirli olsun canimKizlarrrrrrr yaa inanamiyorummm
Eki Görüntüle 2727062
Ben yumurtlamamı artık anlıyordum su gibi akintinin ertesi günü yumurtlamamdi 3 gün yaptım 2si pik 1i çatlama gördüm. Öncesinde yapmadım.Merhaba umay hayırlı olsun saglikla buyusun inşallahsana bir şey sormak istiyorum: ben de 5 kasım çatlama oldugunu dusunerek denedim. Benzer tarih olunca dikkatimi cekti ama ben ovulasyon yapmama ragmen emin degilim yumurtlamadan. Sen acaba pozitif testinden önce de testler yapmis miydin? Ne cikmisti?
Canım betan kac senin ?Hayirli olsun canimne güzel kipkirmizi