Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bilmiyorum canim gecen hafta ögrendim hamile oldugumu ama yurtdisinda öyle hemen kan veremiyorum doktor randevum 16.12 de yani tam 8 haftalik olcak insallah. Bende senin gibi battan iki üc gün sonra tekrar test yaptim kipkirmiziydi. Öyle iste elim kolum bagli bekliyorum insallah yolundadir herseyCanım betan kac senin ?
Evet canım ben de şaşkınlıkla baktım walla hemen çıktıOoooooooo çok neeettt canimmmmm
Sağol canım benim evet çok net çıktı Bu kadar beklemiyordum bendeHayirli olsun canim ne güzel kipkirmizi
Olsun kalp atışlarını daha iyi duyarsın ne zaman gidicem derdin olmaz inşallah hepimizin herşey yolunda giderBen bilmiyorum canim gecen hafta ögrendim hamile oldugumu ama yurtdisinda öyle hemen kan veremiyorum doktor randevum 16.12 de yani tam 8 haftalik olcak insallah. Bende senin gibi battan iki üc gün sonra tekrar test yaptim kipkirmiziydi. Öyle iste elim kolum bagli bekliyorum insallah yolundadir hersey
Saglicakla kucagimiza aliriz hepimiz insallahSağol canım benim evet çok net çıktı Bu kadar beklemiyordum bende
Canım benim darısı başına inşallah herkese nasip etsin allahımsbkt86 yaa hayırlı olsun resmen an an takip ettik bu ne bereket gerçekten maşallah darısı başımıza
Peki gebelik testini daha evvelsi gunler de yapmis miydim o nasildi?Ben yumurtlamamı artık anlıyordum su gibi akintinin ertesi günü yumurtlamamdi 3 gün yaptım 2si pik 1i çatlama gördüm. Öncesinde yapmadım.
Aynen o yönden düsününce bana da daha iyiymis gibi geliyor. Amin canim insallahOlsun kalp atışlarını daha iyi duyarsın ne zaman gidicem derdin olmaz inşallah hepimizin herşey yolunda gider
Kizlarrrrrrr yaa inanamiyorummm
Eki Görüntüle 2727062
Inşallah canım bende kan için biraz bekleyeceğim sanırımSaglicakla kucagimiza aliriz hepimiz insallah
Yok bi pazar sabahı bide bu akşamPeki gebelik testini daha evvelsi gunler de yapmis miydim o nasildi?
Canım evet ya yapmayacaktım son dakika oldu eve giderken alsak mı dedim nöbetçi eczane varmıdır diye önümüzdeki acıktı eşim alalım dedi . 2 gün geçti canım şuanHay maşallah bide yapmaya ikna bekliyordun çok net çok. Hayırlı olsun kaç günlük gecikmeyle?
Bence de biraz bekle canim diger arkadaslardan gördügüm kadariyla biraz stressli bisey yükseldi mi iyi mi kötü mü baya bi yorucu.Inşallah canım bende kan için biraz bekleyeceğim sanırım
Çok güzel maşallah hadi sende yarın kan ver toplu beta baktirmis olalımCanım evet ya yapmayacaktım son dakika oldu eve giderken alsak mı dedim nöbetçi eczane varmıdır diye önümüzdeki acıktı eşim alalım dedi . 2 gün geçti canım şuan
İnşallahYaa sağol canım benim güzel haberleri birlikte aldık allah sağlıkla ilerlersin insallah