Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım betan kac senin ?
Ben bilmiyorum canim gecen hafta ögrendim hamile oldugumu ama yurtdisinda öyle hemen kan veremiyorum doktor randevum 16.12 de yani tam 8 haftalik olcak insallah. Bende senin gibi battan iki üc gün sonra tekrar test yaptim kipkirmiziydi. Öyle iste elim kolum bagli bekliyorum insallah yolundadir hersey

Olsun kalp atışlarını daha iyi duyarsın ne zaman gidicem derdin olmaz inşallah hepimizin herşey yolunda gider

Kizlar tahmini bat gunu test yaptim negatif. (Tahmini diyorum cunku cok duzensiz, yumurtlamayı da tam tespit edemedim) gebelik fikrini atmistim aklimdan. Fakat dun ve bugun gogus siskinligi ve agrisi olustu rahatsiz edici bir sekilde. Yani son iliskiden sonra 18.gun bugun. Ben 14 ve 15.gunler test yapmistim negatifti. Gec dollenme olabilir mi 18.gune ragmen? testim yok yarin yapicam.

Kızlar ben dört gün önce ovulasyon testimde pik görmüştüm sonra gün gün azaldı. Bugün tekrar böyle oldu bu pik mi oluyor anlayamadım sebebini bat 3 Aralık normal mi

Eklentiler

• F446D222-C71C-43DA-9896-8C97F1A4925A.png
    195,6 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…