Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Meryem suresine başladım bitmeden güzel haberi aldım 41 de Yasin okudum dileklerimi diledim burdaki herkes için ettim. Otu doğumu kolaylaştırıyor.
Siz Meryem süresini nasıl okudunuz acaba suya yada hurmaya mi bide en önemlisi adet zamanı naptiniz yazarsaniz memnun olurum

Siz Meryem süresini nasıl okudunuz acaba suya yada hurmaya mi bide en önemlisi adet zamanı naptiniz yazarsaniz memnun olurum
Yok normal olarak okudum ayet ayırt etmeden tamamını. 41e tamamlayamadan testte pozitif gördüm. Adet zamanında esimden yardım istedim o devam etti. Oda kıldı tilavet secdesini ben toplu kilcam bitirince

Yok normal olarak okudum ayet ayırt etmeden tamamını. 41e tamamlayamadan testte pozitif gördüm. Adet zamanında esimden yardım istedim o devam etti. Oda kıldı tilavet secdesini ben toplu kilcam bitirince
Teşekkür ederim canım ben müsait zamanda sesimi kaydedip adet zamanı hurmaya dinlettim olmusmudur acaba ne dersin

Teşekkür ederim canım ben müsait zamanda sesimi kaydedip adet zamanı hurmaya dinlettim olmusmudur acaba ne dersin
O konuda bir bilgim yok canım dini bilgisi daha fazla olan birine danış. Yanlış yönlendirme yapmiyim. İnşallah duyarsin bitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…