Hayırlı olsunKizlarrrrrrr yaa inanamiyorummm
Eki Görüntüle 2727062
Siz Meryem süresini nasıl okudunuz acaba suya yada hurmaya mi bide en önemlisi adet zamanı naptiniz yazarsaniz memnun olurumBen Meryem suresine başladım bitmeden güzel haberi aldım 41 de Yasin okudum dileklerimi diledim burdaki herkes için ettim. Otu doğumu kolaylaştırıyor.
Çok güzel bı haber buuu harikaaa bı hamisimiz daha yuppinaaaYaptım canım pozitif çıktı inanamıyorum benn
Yok normal olarak okudum ayet ayırt etmeden tamamını. 41e tamamlayamadan testte pozitif gördüm. Adet zamanında esimden yardım istedim o devam etti. Oda kıldı tilavet secdesini ben toplu kilcam bitirinceSiz Meryem süresini nasıl okudunuz acaba suya yada hurmaya mi bide en önemlisi adet zamanı naptiniz yazarsaniz memnun olurum
Çok teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun
Canım darısı sizlerin başına burada gönül veren herkese nasip etsin allahım.Çok güzel bı haber buuu harikaaa bı hamisimiz daha yuppinaaa
Teşekkür ederim canım ben müsait zamanda sesimi kaydedip adet zamanı hurmaya dinlettim olmusmudur acaba ne dersinYok normal olarak okudum ayet ayırt etmeden tamamını. 41e tamamlayamadan testte pozitif gördüm. Adet zamanında esimden yardım istedim o devam etti. Oda kıldı tilavet secdesini ben toplu kilcam bitirince
O konuda bir bilgim yok canım dini bilgisi daha fazla olan birine danış. Yanlış yönlendirme yapmiyim. İnşallah duyarsin bitmedenTeşekkür ederim canım ben müsait zamanda sesimi kaydedip adet zamanı hurmaya dinlettim olmusmudur acaba ne dersin
Gayet net canım silik değil buKızlar hamile testim böyle çıktı bat 22.11.2020 yani dündü olabilir mi ya daha önce hiç böyle çıkmamıştı bomboş olurdu şu an silik ama var çizgi
hadi gözün aydın canım sağlıcakla ilerler inşallah :)Kizlarrrrrrr yaa inanamiyorummm
Eki Görüntüle 2727062
Hayırlı olsunÇok teşekkür ederim canım benim
Sen okuyabiliyorsan sen okusaydın keşke canımTeşekkür ederim canım ben müsait zamanda sesimi kaydedip adet zamanı hurmaya dinlettim olmusmudur acaba ne dersin
Kuzum iki tane alırsan yap 1 tane
Sağol canım allahım herkese nasip etsin inşallah. Söyle oldu 7 kasım yumurtlama. Bugün 16. Gun yumurtlamadan sonraHayırlı olsunAllah analı babalı atalı büyütsün adetin geçmiş miydi ya da yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın
Yaa sağol canım benim güzel haberleri birlikte aldık allah sağlıkla ilerlersin insallah.
hadi gözün aydın canım sağlıcakla ilerler inşallah :)
Aaa seninde var canım hadi hayırlısı olsun senindeKızlar hamile testim böyle çıktı bat 22.11.2020 yani dündü olabilir mi ya daha önce hiç böyle çıkmamıştı bomboş olurdu şu an silik ama var çizgi
Masallah yaKizlarrrrrrr yaa inanamiyorummm
Eki Görüntüle 2727062
Canım sagolasin seninde var benceMasallah ya
Bu kadar köyü goremesemde insallah diyorum.sabahkindede çizgi çıkarsa yarın kana gidicem.cok heyecanlı..Canım sagolasin seninde var bence