Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canim ümitsiz olma gercekten arkadasin dedigi gibi adet olmadigin sürece ümitsizlige kapilma. Bu ay olmazsa diger ay olur insallah bu kadar üzülme Rabbim hakkinizda en hayirlisini verecektir insallah dualarim sizinle
2. Buçuk yıllık evliyim son bir senemiz çok kötü geçiyor eşim kalp krizi geçirdi ben çok hastalandım atanmam son anda olmadı işlerimiz kötüleşti derken bebek benim için mucize gibi gelecekti o yüzden bu heyecan hevesim kursağımda kalmasın bende anne olayım istiyorum, hemde yarın öğretmenler günü belki de bana en güzel hediye olacak, dua edelim birbirimize

Kızlar bu arada bugün eczaneden ovulasyon testi aldım artı med 5 tane var zaten bilirsiniz . Fiyatı 10 gün önce 35 TL idi bugün 58 dedi ovulasyon testleri çok zamlanmış hatta eşim almıştı geçen hafta 60 TL ye aldı diye bir dünya söylenmişti meğer zam gelmiş

Cok gecmis olsun canim allah yasatmasin bir daha o günleri. Insallah hamilesindir de rabbim unutturur sana o kötü günleri hepiniz icin dua edicem canim insallah kabul olur

Bir de simdi esimin covid testi pozitif cikti karantinadayiz ve galiba ben de pozitifim ne koku ne tat alabiliyorum insallah bebisime bi zarari olmaz
Canım şimdi gördüm çok geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz bebekler melektir sizi korur yurt dışında nasıl oluyor karantina yardımcı oluyorlar mı size

Canım şimdi gördüm çok geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz bebekler melektir sizi korur yurt dışında nasıl oluyor karantina yardımcı oluyorlar mı size
Amin canim insallah dün aradilar ve esimin pozitif oldugunu ve bir hafta kadar karantinada kalmamiz gerektigini söylediler. Sorduk tabi hamilelige zarari olur mu diye gecen pozitif hamile bir kadin saglikli bir şekilde dogum yapti dediler korkulacak birsey olmadigini söylediler. Ilac falan yok bizde evden cikmamamiz gerekiyor sadece. Insallah bakalim hayirlisiyla atlatiriz insallah

İnternetten laboqick al hem gayet iyi hemde daha fazla 30lu 40 lira

HAYIRLI olsun canım yumurtlama takibi yaptın mı kaçıncı günüdesin adetin geçti mi belirtin var mı,
Sağol canım darısı başına inşallah. Evet programdan takip ediyorum ben . 31.gun bugün 3 gün geçmiş oluyor şuan. Belirti çok yoktu sıfır akıntı. Sadece bugün belime bir ağrı saplandı zonkladi resmen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…