- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Ins allah korusun,.geçmiş olsunBir de simdi esimin covid testi pozitif cikti karantinadayiz ve galiba ben de pozitifim ne koku ne tat alabiliyoruminsallah bebisime bi zarari olmaz
2. Buçuk yıllık evliyim son bir senemiz çok kötü geçiyor eşim kalp krizi geçirdi ben çok hastalandım atanmam son anda olmadı işlerimiz kötüleşti derken bebek benim için mucize gibi gelecekti o yüzden bu heyecan hevesim kursağımda kalmasın bende anne olayım istiyorum, hemde yarın öğretmenler günü belki de bana en güzel hediye olacak, dua edelim birbirimizeYa canim ümitsiz olma gercekten arkadasin dedigi gibi adet olmadigin sürece ümitsizlige kapilma. Bu ay olmazsa diger ay olur insallah bu kadar üzülme Rabbim hakkinizda en hayirlisini verecektir insallahdualarim sizinle
Ay yemiyim ya 1 haftadir simardim 15 kilo vermistim 3 kilosunu 7 gunde aldim morelim bozuk toparliyamiyorum. Cok tatli seyler istiyor cnm yemekten sonraOlsun sıkıntı yapma ye iç dinlenmene bak keyfini çıkar
Canım yaa biraz geçsin dedi ablam fln. BilemedimÇok güzel maşallah hadi sende yarın kan ver toplu beta baktirmis olalım
Evet canım bekleyeceğim bende en iyisi zaten baya koyu çıkti var demek allahın izniyleBence de biraz bekle canim diger arkadaslardan gördügüm kadariyla biraz stressli bisey yükseldi mi iyi mi kötü mü baya bi yorucu.
Yaptım canm pozitif sabah da kan vermeye gitcemAyy evet ya ne guzel
Insallah bende iki gune guzel haber veririm
Yaptin mi canim goremedim seni
Olmaz inşallah birşey bi arkadaşlarımız öyle oldular eşi ile birlikte karantina sonrası atlattılarIns allah korusun,.geçmiş olsun
Amin canim cok sagol.Ins allah korusun,.geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canim allah yasatmasin bir daha o günleri. Insallah hamilesindir de rabbim unutturur sana o kötü günleri2. Buçuk yıllık evliyim son bir senemiz çok kötü geçiyor eşim kalp krizi geçirdi ben çok hastalandım atanmam son anda olmadı işlerimiz kötüleşti derken bebek benim için mucize gibi gelecekti o yüzden bu heyecan hevesim kursağımda kalmasın bende anne olayım istiyorum, hemde yarın öğretmenler günü belki de bana en güzel hediye olacak, dua edelim birbirimize
Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin canimEvet canım bekleyeceğim bende en iyisi zaten baya koyu çıkti var demek allahın izniyle
Sağol canım geçecek inşallah güzel günler göreceğiz hepimiz güneşli günlerCok gecmis olsun canim allah yasatmasin bir daha o günleri. Insallah hamilesindir de rabbim unutturur sana o kötü günlerihepiniz icin dua edicem canim insallah kabul olur
HAYIRLI olsun canım yumurtlama takibi yaptın mı kaçıncı günüdesin adetin geçti mi belirtin var mı,Evet canım ben de şaşkınlıkla baktım walla hemen çıktı
Insallah canim en kisa zamandaSağol canım geçecek inşallah güzel günler göreceğiz hepimiz güneşli günler
Canım şimdi gördüm çok geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz bebekler melektir sizi korur yurt dışında nasıl oluyor karantina yardımcı oluyorlar mı sizeBir de simdi esimin covid testi pozitif cikti karantinadayiz ve galiba ben de pozitifim ne koku ne tat alabiliyoruminsallah bebisime bi zarari olmaz
Amin canim insallah dün aradilar ve esimin pozitif oldugunu ve bir hafta kadar karantinada kalmamiz gerektigini söylediler. Sorduk tabi hamilelige zarari olur mu diye gecen pozitif hamile bir kadin saglikli bir şekilde dogum yapti dediler korkulacak birsey olmadigini söylediler. Ilac falan yok bizde evden cikmamamiz gerekiyor sadece. Insallah bakalim hayirlisiyla atlatiriz insallahCanım şimdi gördüm çok geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz bebekler melektir sizi korur yurt dışında nasıl oluyor karantina yardımcı oluyorlar mı size
İnternetten laboqick al hem gayet iyi hemde daha fazla 30lu 40 liraKızlar bu arada bugün eczaneden ovulasyon testi aldım artı med 5 tane var zaten bilirsiniz . Fiyatı 10 gün önce 35 TL idi bugün 58 dediovulasyon testleri çok zamlanmış hatta eşim almıştı geçen hafta 60 TL ye aldı diye bir dünya söylenmişti meğer zam gelmiş
Sağol canım darısı başına inşallah. Evet programdan takip ediyorum ben . 31.gun bugün 3 gün geçmiş oluyor şuan. Belirti çok yoktu sıfır akıntı. Sadece bugün belime bir ağrı saplandı zonkladi resmen .HAYIRLI olsun canım yumurtlama takibi yaptın mı kaçıncı günüdesin adetin geçti mi belirtin var mı,
Teşekkür ederim canım bakayım biİnternetten laboqick al hem gayet iyi hemde daha fazla 30lu 40 lira