Hiç belli olmaz yukarıda yazdığım gibiPaylaştığınız testlere göre benim hamile olma olasılığım sıfır arkadaşlar yumurtlamanın 8. Günü çıkan teste bak benim 16. Günüm hala silik çizgim bile yok bide kan vereyim diyordum vazgeçtim ben asla hamile değilimdir, kimyasal bile olamam şu halde
Canım benimmmm darısı senin başına inşallah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alcazYaaaa ben yeni gördüm Allahım çok Sevindim. sayfaları kontrol edemedim canım kan verdin migerçekten kendim kalmış gibi çok sevindim Allah ım inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder.. Vee içini rahat tut kopkoyu çıkmış değerin yüksek, kimyasal ile bir daha karşılaşmayacaksın inşallah  durumundan haberdar et olur mu?
YA ne güzelmiş insana umut oluyor böyle mucizeler, ama o kadar üzgünüm ki doğru düzgün düşünemiyorum kafam allak bullak ne olduğum belli değil rabbim hayırlısını versin,gerçekten burda nerdeyse herkes hamiş ben girerken de öyle deyip katıldım, herkes gecikmiş herkeste bir değişiklik var ama bu ay mevsimden oluyor galibaBu topik çok uğurlu insallah bende güzel haberi alırım. Dua eden arkadaşımıza çok teşekkür ederim.
Adet olmadıkça umut vardır.umutsuz olan arkadaşımız var.ikinci kızımda iki aydır adet görmüyordum.son adetinden tam 56 gün sonra öğrendim.o yüzden adet olmadıkça test yapmaya devam et.allah bilir
Sat mı bu kafam karıştı4 kasımdı. Bu arada ben folik asit prenatal life kullanıyorum 70₺ gibi bir ücreti var.
Daha varmış yükselmesi muhtemel görünüyorMerhaba iyi aksamlar kızlar aranıza yeni katıldım lütfen yardım edin bana. Adetime 7 gün var kasıklarımda 6-7 gündür batma oluyor aık sık tuvalete çıkıyorum belim çok ağrıyor aksam uyuyamıyorum sabah uyandığım ilk saatlerde mide bulantım oluyor dayanmadım bugün kan testi yaptım beta-hCG değerim 2.30 çıktı sizce değerim yükselir mi kadın doğuma gitmem gerekiyor mu yoksa adet günümü mü bekleyeyim
Yaaa hadi insaAllahDaha varmış yükselmesi muhtemel görünüyor
00.100 lerde okudum bu sitede yükselen sizinki hayli hayli yükselir sabredinYaaa hadi insaAllahçok istiyorum hemşire negatif deyince çok üzüldüm. Yükselme olasılığı var demi benim durumumda olup hamile kalan var mıdır acaba
Ayy çok teşekkür ederim00.100 lerde okudum bu sitede yükselen sizinki hayli hayli yükselir sabredin
İyi canım bizede haber vermeyi unutmaIns cnm yarin sabah hastaneye gidicem saglikocagnda kan alma makinalari bozulmus
Noluyor bugün anam herkes hamiş
Ben yarn yapacak gibiyim bugünü zor bitirdim
Gebelik testi yapmak istemiyorum bi yanım hiç durmuyo yap yap diyoBen de aynı durumdaydım ne hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki her ay regl olunca üzülüp ağlıyordum
Ay hastaneye gidemicem kuzum sadece kan icin cok korona varmis randevumu aralığın 4 ne aldim jem keseyi gormus olurum rahat dedim. Yine hafta ici Saglikocagndaki makinalar duzelirse gider orda kan veririmİyi canım bizede haber vermeyi unutma
Bende aynı durumdaydım reglm de 1 gün gecikti hiç test yapasm gelmedi Herkes daha çok erken saçmalama fln dedi ancak çok baş dönmem var 3-4 gündür mecbur yaptım hamile değilsem ilaç fln kullanayım ona göre baş dönmesinden kurtulayım dedimGebelik testi yapmak istemiyorum bi yanım hiç durmuyo yap yap diyo
Yapan olmuş ama benide telaşlandirdin vazgeçtim yaaaaCanım bilemedim ki ya mikrop falan kaparsin aman dikkat et araştırdınmi deneyen olmuş mu
Hamilesin demiBende aynı durumdaydım reglm de 1 gün gecikti hiç test yapasm gelmedi Herkes daha çok erken saçmalama fln dedi ancak çok baş dönmem var 3-4 gündür mecbur yaptım hamile değilsem ilaç fln kullanayım ona göre baş dönmesinden kurtulayım dedim
Olsun sıkıntı yapma ye iç dinlenmene bak keyfini çıkarAy hastaneye gidemicem kuzum sadece kan icin cok korona varmis randevumu aralığın 4 ne aldim jem keseyi gormus olurum rahat dedim. Yine hafta ici Saglikocagndaki makinalar duzelirse gider orda kan veririm
Yarın kan vereceğim canım doktor evet hamilesin diyene ve kalp atışını duyana kadar heveslenmicem sonradan üzülmek istemiyorum zaten yeterince duygusal bir süreçten geçiyoruz hepimiz ne kadar zor olduğunu biliyoruzHamilesin demiyaaaaa bende istiyorum banane banane
Yaptım canım pozitif çıktı inanamıyorum bennYaptın mı test canım