Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç belli olmaz yukarıda yazdığım gibi

Canım benimmmm darısı senin başına inşallah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alcaz Kan vermedim canım ya iki çizgi aynı koyulukta olunca gidip kan vercem. En geç perşembe veririm diye düşünüyorum. Eşime de söylemedim daha.
Ne olup bittiğini yazcam kesinlikle sen de haberdar et beni canım seni de çok merak ediyorum

YA ne güzelmiş insana umut oluyor böyle mucizeler, ama o kadar üzgünüm ki doğru düzgün düşünemiyorum kafam allak bullak ne olduğum belli değil rabbim hayırlısını versin,gerçekten burda nerdeyse herkes hamiş ben girerken de öyle deyip katıldım, herkes gecikmiş herkeste bir değişiklik var ama bu ay mevsimden oluyor galiba

Merhaba iyi aksamlar kızlar aranıza yeni katıldım lütfen yardım edin bana. Adetime 7 gün var kasıklarımda 6-7 gündür batma oluyor aık sık tuvalete çıkıyorum belim çok ağrıyor aksam uyuyamıyorum sabah uyandığım ilk saatlerde mide bulantım oluyor dayanmadım bugün kan testi yaptım beta-hCG değerim 2.30 çıktı sizce değerim yükselir mi kadın doğuma gitmem gerekiyor mu yoksa adet günümü mü bekleyeyim

Daha varmış yükselmesi muhtemel görünüyor

Gebelik testi yapmak istemiyorum bi yanım hiç durmuyo yap yap diyo
Bende aynı durumdaydım reglm de 1 gün gecikti hiç test yapasm gelmedi Herkes daha çok erken saçmalama fln dedi ancak çok baş dönmem var 3-4 gündür mecbur yaptım hamile değilsem ilaç fln kullanayım ona göre baş dönmesinden kurtulayım dedim

Ay hastaneye gidemicem kuzum sadece kan icin cok korona varmis randevumu aralığın 4 ne aldim jem keseyi gormus olurum rahat dedim. Yine hafta ici Saglikocagndaki makinalar duzelirse gider orda kan veririm
Olsun sıkıntı yapma ye iç dinlenmene bak keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…