Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz bugun kan vericek misiniz? Betayı söyler misiniz?
Canım ben geçen ay çift çizgiyi görür görmez gidip kan vermiştim. Pozitif çıkmıştı ama 2 3 gün sonra kimyasal gebelik geçirdim. Bunun üzerine araştırma yaptım baya ve prf dr kağan kocatepe diye bir doktor var. O iki çizgi aynı koyulukta olduğunda kan vermeye gidin diyor. 4 tane daha evde testim var zaten her gün takip etcem ve öyle gitcem. Zaten istanbuldayım çok korona var ne kadar az gidersem hastaneye o kadar iyi. Ben o zamana kadar eşime bile söylemeyi planlamıyorum çünkü gerçekten çok üzüldük geçen ay.

Canım ben geçen ay çift çizgiyi görür görmez gidip kan vermiştim. Pozitif çıkmıştı ama 2 3 gün sonra kimyasal gebelik geçirdim. Bunun üzerine araştırma yaptım baya ve prf dr kağan kocatepe diye bir doktor var. O iki çizgi aynı koyulukta olduğunda kan vermeye gidin diyor. 4 tane daha evde testim var zaten her gün takip etcem ve öyle gitcem. Zaten istanbuldayım çok korona var ne kadar az gidersem hastaneye o kadar iyi. Ben o zamana kadar eşime bile söylemeyi planlamıyorum çünkü gerçekten çok üzüldük geçen ay.
Bizde yaşadık aynı durumu ama merak işte. Yinede doktora önce gitmicem boşuna stresle germişim kendimi. Yarın kan vereyimde kafam rahatlasın. Erken öğrenmek güzel değilmiş önceki tecrübeden biliyorum

amin canım.bencede :) bnmde pozitif çıktı kan sonucunu bekliyorum.senin bat bugün müydü belki aynı ilerliyoruzdur
Benim bat 20 siydi canım. Aslında onu bile pek bilmiyorum çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve kanamam 3 gün geç geldi. Hangi tarihe göre hesaplıycam bat tarihimi onu bile çözemedim daha 😄 yani ya 17 siydi bat ya da 20 si.

Benim bat 20 siydi canım. Aslında onu bile pek bilmiyorum çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve kanamam 3 gün geç geldi. Hangi tarihe göre hesaplıycam bat tarihimi onu bile çözemedim daha 😄 yani ya 17 siydi bat ya da 20 si.
geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıkla ilerler.kan sonucu çıksın da tahminde bulunuruz az çok
anladım canım o yüzden.olsun geç olsun güç olmasın inşallah güzel sonuçlar alırsın
inşallah canım çok sağol

Selam kizlar bir sorum olacakdi sizlere, bat 28 Kasım bu ay ilk defa göğüs ağrısı çekiyorum karıncalanma batma gibi böyle değişik ki hiç goguslerimle ilgili bu şekil bir adet belirtim olmadı o kafamı karistiriyor.lh testi yapdim biraz önce, koyulasiyor gebelik varsa diyorlar ya gayet sipsilik ☹️ bu sizce belirleyici birseymi ne diyorsunuz.
Canim benim de gögüslerimde hic belirti olmazdi adet öncesi. Hamile kaldigim ay dolgunlasip agirlastilar sanki. Insallah sende de ondan dolayidir 😊

Evet sağlık ocagında verdm bugun çıkar 3 gibi gel dedi. Folik asit sonuc cıktıktan sonra bakalım dedi. Bide kızlar sabahtan beri midem çok kötü bulantı desem tam bulantı değil anlamadım ara ara vurup gidiyor hala kahvaltımı zor ettm iştahım hiç yok
saat 3 te kutlama var :) allahım ya kendime cesaret edemiyorum ki ben . sabah 2 kere sol taraftan belime kramp gibi bişey oldu acıdı resmen ya durdurk yere oldu . testim yok alsamda sabah yapmak gerekir dimi

saat 3 te kutlama var :) allahım ya kendime cesaret edemiyorum ki ben . sabah 2 kere sol taraftan belime kramp gibi bişey oldu acıdı resmen ya durdurk yere oldu . testim yok alsamda sabah yapmak gerekir dimi
Bana sabah ilk idrarla yap dediler. Sen de al öyle yap bence. 🤗

X