Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakin 2 kat olayını yanlış anlayıp kendi kendinizi strese sokuyorsunuz 40 düşman gelse bunu size yapamaz siz kendinizi de bebeği de negatife yonlendiriyorsunuz. Yüzde 60 artış gayet iyi her zaman tam artmaz zaten sakin olun beslenmenize dikkat edin yeter

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Ay bunu yazacaktım size bu sabah midem cok tuhaf bulanti ve yanma var gibi ama bat a daha 7 gun var anlamadim

Canım benımde bırgunde 3 kat armıstı 65 oldu sonrakı sabah acık pembe kahve leke geldı bende adet oldum kımyasal olcak sandım ama hala gelen gıden bırsey yok umudumuzu kesmeyılım bakalım ınsallah saglıklı bebegımız olur

Kan vermeye gittn miii

Kızlar ben hala beklemedeyım ılk gelen kanama kahveleke suan yok sadece kahveleke cok cok az oda arada bır gelıyor ınsallah saglıklı bır bebege kavusurum persembe gunu doktor ramdevum

Kızlar ben hala beklemedeyım ılk gelen kanama kahveleke suan yok sadece kahveleke cok cok az oda arada bır gelıyor ınsallah saglıklı bır bebege kavusurum persembe gunu doktor ramdevum
Bence sende bir problem yok bu kahverengi akıntı östrojen salgılıyormuş. Ben de her gun geliyor

Bence sende bir problem yok bu kahverengi akıntı östrojen salgılıyormuş. Ben de her gun geliyor
östrojen salgılayınca ne oluyormuş peki tehlikesi var mı? Benimde hala kanama gelmedi. Testte yapmadım bugün. Perşembe kan vericem direk. Canım kramp var mı bu arada sende?

östrojen salgılayınca ne oluyormuş peki tehlikesi var mı? Benimde hala kanama gelmedi. Testte yapmadım bugün. Perşembe kan vericem direk. Canım kramp var mı bu arada sende?
Gebelikte çok normal yazıyor araştırdımda. En başından en sonuna kdar gelebilirmiş kahverengi leke. Açık ya da koyu kahve olabilirmiş. Evet az önce bile kramp vurdu gitti. Dün akşamda çok vurdu. Midem kötü benim:/

Senin acilen doktora gidip Progestan kullanman lazım. Randevu vs beklemene hiç gerek yok acil durumlarda gitmen gerekir. İnş daha leke vs gelmez ama onlemini al

Ben kramplardan ölüyorum. Ara ara bi bıçak saplanıyor. Zaten kabızlık yüzünden gaz sancısı da bol miktarda var

Teşekkür ederim. Kasık ağrısı var ara ara sızlıyor. Göğüs ucunda hassasiyet oldu geçti. Başka belirti yaşamadım . Bugün kan verdim acilden hcg208 çıktı . Bakalım artacak mı?
Merhaba biraz geçmiş üzerinden ama sormak istedim size . Benim de adetime 6 gün var . 2 gündür göğüs ucumda sızlama var ama elleyince acı yok.arada kasiklarimda ağrı gibi değilse bi hassasiyet oluyor geçiyor.gogusleriniz elleyince aciyormuydi arada sızlama mı hissediyodunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…