- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Günaydın canım,kızlar bu arada bende hala olmadım bat 22 diydi ,takvimin uygulaması 21.gösteriyordu.geçen seneden buyana ortalama yaptım 27,5 günde adet oluyorum. bugün 30.günüm kafam karışık napıcammm
Bakin 2 kat olayını yanlış anlayıp kendi kendinizi strese sokuyorsunuz 40 düşman gelse bunu size yapamaz siz kendinizi de bebeği de negatife yonlendiriyorsunuz. Yüzde 60 artış gayet iyi her zaman tam artmaz zaten sakin olun beslenmenize dikkat edin yeterBilemiyorum yavaş artış olduğu için canım sıkıldı. İlk hamileliğimde 72den 135e çıkmıştı ama sonucunda yine de düşük yapmıştım. Gerçi o zaman bitmek bilmeyen kanamam vardı şu an yok
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinBakin 2 kat olayını yanlış anlayıp kendi kendinizi strese sokuyorsunuz 40 düşman gelse bunu size yapamaz siz kendinizi de bebeği de negatife yonlendiriyorsunuz. Yüzde 60 artış gayet iyi her zaman tam artmaz zaten sakin olun beslenmenize dikkat edin yeter
Ay bunu yazacaktım size bu sabah midem cok tuhaf bulanti ve yanma var gibi ama bat a daha 7 gun var anlamadimEvet yanma gaz bulantı hepsi karışık tuhaf bir duygu ve hiç birşey yiyesm gelmiyor:/ hap yutmada zorlanıyorum da doktor bi önersn bakalö ne verecek ona göre eczacıya folbiol da sorarım kolay yutan bi hap içmem lazım. Bnm regl dünmüş aslında ben yanlış girmişim takvime. Bide her gun tuvalete çıkmama ragmen kabızım, hemoroid problemmde vardı ama çok çok uzun zamandır skıntı yaşamıyordum kabız olmuyordum . 5-6 gundur çok zorlanıyorum
göüznaydın canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. :)pozitif çıktı canım. Kan verdim şimdi
amin inşallah sağol canım. darısı topiğimizin tüm isteyenlerine inşallah :)göüznaydın canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. :)
Canım evın içinde yuru bol bol bende de acayıp gaz sancısı olmustuKızlar gaz sancısı var bende nasıl geçer bu dün aksam zorladı beni şuanda da devam ediyorregli habercisi olabilir mi ?
Canım benımde bırgunde 3 kat armıstı 65 oldu sonrakı sabah acık pembe kahve leke geldı bende adet oldum kımyasal olcak sandım ama hala gelen gıden bırsey yok umudumuzu kesmeyılım bakalım ınsallah saglıklı bebegımız olurKızlar günaydın. Pazartesi 30 çıkan değerim çarşamba günü 64.7 çıkmıştı. Cuma günü baktırdığım testin sonucunu bugün öğrendim 105 çıkmış. Sanırım yine düşük yapacağım. Eğer yine sağlıksız gebelikse bu 2.düşüğüm olacak. Canım çok sıkkın
Kan vermeye gittn miiiCanım benımde bırgunde 3 kat armıstı 65 oldu sonrakı sabah acık pembe kahve leke geldı bende adet oldum kımyasal olcak sandım ama hala gelen gıden bırsey yok umudumuzu kesmeyılım bakalım ınsallah saglıklı bebegımız olur
Şuan biraz geçti gibi sıcak duş aldım iyi geldi biraz canım saolCanım evın içinde yuru bol bol bende de acayıp gaz sancısı olmustu
Bence sende bir problem yokKızlar ben hala beklemedeyım ılk gelen kanama kahveleke suan yok sadece kahveleke cok cok az oda arada bır gelıyor ınsallah saglıklı bır bebege kavusurum persembe gunu doktor ramdevum
Insallah canım bu ay ben neyapcagumı sasrdım bır uzul bır sevın ınsallah saglıklıl sıhatlı bır bebek olurBence sende bir problem yokbu kahverengi akıntı östrojen salgılıyormuş. Ben de her gun geliyor
östrojen salgılayınca ne oluyormuş peki tehlikesi var mı? Benimde hala kanama gelmedi. Testte yapmadım bugün. Perşembe kan vericem direk. Canım kramp var mı bu arada sende?Bence sende bir problem yokbu kahverengi akıntı östrojen salgılıyormuş. Ben de her gun geliyor
İnşallah aminInsallah canım bu ay ben neyapcagumı sasrdım bır uzul bır sevın ınsallah saglıklıl sıhatlı bır bebek olur
Gebelikte çok normal yazıyor araştırdımda. En başından en sonuna kdar gelebilirmiş kahverengi leke. Açık ya da koyu kahve olabilirmiş. Evet az önce bile kramp vurdu gitti. Dün akşamda çok vurdu. Midem kötü benim:/östrojen salgılayınca ne oluyormuş peki tehlikesi var mı? Benimde hala kanama gelmedi. Testte yapmadım bugün. Perşembe kan vericem direk. Canım kramp var mı bu arada sende?
Senin acilen doktora gidip Progestan kullanman lazım. Randevu vs beklemene hiç gerek yok acil durumlarda gitmen gerekir. İnş daha leke vs gelmez ama onlemini alKızlar ben hala beklemedeyım ılk gelen kanama kahveleke suan yok sadece kahveleke cok cok az oda arada bır gelıyor ınsallah saglıklı bır bebege kavusurum persembe gunu doktor ramdevum
Ben kramplardan ölüyorum. Ara ara bi bıçak saplanıyor. Zaten kabızlık yüzünden gaz sancısı da bol miktarda varöstrojen salgılayınca ne oluyormuş peki tehlikesi var mı? Benimde hala kanama gelmedi. Testte yapmadım bugün. Perşembe kan vericem direk. Canım kramp var mı bu arada sende?
Merhaba biraz geçmiş üzerinden ama sormak istedim size . Benim de adetime 6 gün var . 2 gündür göğüs ucumda sızlama var ama elleyince acı yok.arada kasiklarimda ağrı gibi değilse bi hassasiyet oluyor geçiyor.gogusleriniz elleyince aciyormuydi arada sızlama mı hissediyodunuzTeşekkür ederim. Kasık ağrısı var ara ara sızlıyor. Göğüs ucunda hassasiyet oldu geçti. Başka belirti yaşamadım . Bugün kan verdim acilden hcg208 çıktı . Bakalım artacak mı?