Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BAna kac kisi gelse acaba gebemiyim diye ben inseALLAH Rabbim hayirli evlat nasip eder diyorum her namazimda Rabbim kimseyi evlatla imtihan etme duyorum zor cunku o oyle deyince Rabbim kimsenin niyetine birakma bizi duyorum
Bende diyemem valla arkadaşlarımın hamile haberini bile duyunca nsl seviniyorum anlatamam. Allahım herkese nasip etsin bizlerede bu duyguyu yaşatsin insallah

Şimdi kana ve idrarda yerleşme gördün. Beta arttıkça rahime yerleşicek. Kese muhabbeti. Benimde folik asit biticek yarın. Giderim belki ya gaza gelmesem diyorum ama sürpriz bile hazırladım eşime şuan haberi yok

Ayy hadi kuşum sabah erkenden git güzel haberlerle okuruz inşallah

Şimdi kana ve idrarda yerleşme gördün. Beta arttıkça rahime yerleşicek. Kese muhabbeti. Benimde folik asit biticek yarın. Giderim belki ya gaza gelmesem diyorum ama sürpriz bile hazırladım eşime şuan haberi yok
Anldım şimdi:) ozaman gidip betayı öğren

Daha neler neler bu basitiydi onun çocuğu olmicak demişti kahkaha atarak. Diyorum yılan. Ki bende onun çocuğunu çok severim işi varsa vs alır bakarım. Hayırlı insanlar çok önemli cidden
Allah sabır versin sana canım onunda gönlüne göre versin .fesat insalar yaa hiç sevmem iyi görünüp alttan kiskananlar

Allah sabır versin sana canım onunda gönlüne göre versin .fesat insalar yaa hiç sevmem iyi görünüp alttan kiskananlar
Benim elitimin çocuğu da 5 sene sonra olmuş tedaviyle bana da söylüyo sakın ümitlenme olmaz diye kendisinin kızı var kızının yanında kayınvalidemin yanında oğlun olursa sakın ilgi bekleme bnim ki kız diye akılları kalkıyor diyo bnde sinir oluyorum

Sanırım artık çatlama olduğuna emin olabilirim değil mi test yapmaya devam etmeme gerek var mı

Eklentiler

• D202D00E-4A57-4F2E-B374-B97BBF7CD4A7.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 22
Hadi bakalım sayalım beraber inşallah bizim ayımızdır bu ay

Canım tebrik ederim seni sende hamilelik vae gibi duruyor. Bende de hala gelen giden hiç bisey yok. Acaba ne zaman test yapsam

Te

Teşekkür ederim inşallah vardır sağlıklı olarak. Ben de devam ediyor gelmeye günde 2-3 defa
geçti canım evet ama benim düzensiz o yüzdende belli olmuyor pek günüm geçti diyemiyorum net olarak normalda 60 ta bir oluyorum 2 gün geçti işte. Bakalım bekliyorum bende perşembe günü kan vermeye giderim eğer hala olmazsam. şimdiden gidip üzülmek istemiyorum.

yaa süprizini bizede söyler misin nasıl söylüyorsunz eşlerinize merak ettim. Allah bizede nasip ederse bizede fikir olsun istedim :)
Bu arada tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…