Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçti canım evet ama benim düzensiz o yüzdende belli olmuyor pek günüm geçti diyemiyorum net olarak normalda 60 ta bir oluyorum 2 gün geçti işte. Bakalım bekliyorum bende perşembe günü kan vermeye giderim eğer hala olmazsam. şimdiden gidip üzülmek istemiyorum.
Düzensizlik varsa bekle evet. Zaten zorunda olmadıkça çıkmamak lazım şüpheli durumlarda dışarıya, her yer pozitif vaka. Ama umut yitirmemek lazım.🤗

yaa süprizini bizede söyler misin nasıl söylüyorsunz eşlerinize merak ettim. Allah bizede nasip ederse bizede fikir olsun istedim :)
Bu arada tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah . :)
Bugün eşim çalıştığı için evde yoktu. Onun gardrop kısmına çektim kıyafetlerini en dibe oraya bebek kıyafetleri astım askının birine de bebekten mektup yazıp içine testi bağlayıp koydum. Bende pesinden gidip videoya cekicem bakalım görücem tepkisini hatıra kalsın 🙈

Bugün eşim çalıştığı için evde yoktu. Onun gardrop kısmına çektim kıyafetlerini en dibe oraya bebek kıyafetleri astım askının birine de bebekten mektup yazıp içine testi bağlayıp koydum. Bende pesinden gidip videoya cekicem bakalım görücem tepkisini hatıra kalsın 🙈
Yaaa bu çok güzel bir fikir 😊🤲

Benim elitimin çocuğu da 5 sene sonra olmuş tedaviyle bana da söylüyo sakın ümitlenme olmaz diye kendisinin kızı var kızının yanında kayınvalidemin yanında oğlun olursa sakın ilgi bekleme bnim ki kız diye akılları kalkıyor diyo bnde sinir oluyorum
Halbuki kendi de zor elde etmiş seni anlaması lazım ama sanki o zor günleri yasayan o değilmiş giib söylediklerine bak ya .

Senin ilk defa olan normal yerleşme onun yaşadığı rahime doğru yerleşmeye çalışması. Korkmana gerek yok. Benimde yarın bat günü ne zaman gitsem kan vermeye karar veremedim. Testim net kıpkırmızı çıktı ama bilmiyorum

Seninki erken döllenme galiba canim bu kadar kirmizi ciktigina göre. Bence git yarin kan vermeye. Bu kadar kirmiziysa yüksek cikar degerlerin.

Seninki erken döllenme galiba canim bu kadar kirmizi ciktigina göre. Bence git yarin kan vermeye. Bu kadar kirmiziysa yüksek cikar degerlerin.
Yumurtlamayi adetin 11. Günü gördüm. O 3. Dakikada çektiğim 10. Dakikada ikiside eşitti. Yarın gidicem bakalım rüyamda gördüm zaten ilk testim 36 ikincisi 72 çıkıyordu inanmayıp test yapiyodum kıpkırmızi goruyodum 🙈

Yumurtlamayi adetin 11. Günü gördüm. O 3. Dakikada çektiğim 10. Dakikada ikiside eşitti. Yarın gidicem bakalım rüyamda gördüm zaten ilk testim 36 ikincisi 72 çıkıyordu inanmayıp test yapiyodum kıpkırmızi goruyodum 🙈

Insallah saglicakla alirsin kucagina canim 😊

Hadi inşallah rüyalardaki gibi çıksın hayra çıksın ruyalarin

Canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah?🤲 Testi yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın acaba

newmoon10 newmoon10 canım nasılsın? Ne durumdasın merak ettim🌸
Kuzum günüm geçti hala gelen giden bisey yok. Çarşamba gece biraz kahverengi lekelenmem vardı işte o kadar. Şuanda durum stabil. Haber vericem mutlaka. Perşembeye kadar bekleyeceğim perşembe sağlık ocağına gidip kan veririm artık böyle belirsizlik çok zor.

Haklısın inşallah gebelik vardır🤲🏻 Bu ay çok stres yaptıysan adet döngünde şaşmış olabilir 😔
Kuzum günüm geçti hala gelen giden bisey yok. Çarşamba gece biraz kahverengi lekelenmem vardı işte o kadar. Şuanda durum stabil. Haber vericem mutlaka. Perşembeye kadar bekleyeceğim perşembe sağlık ocağına gidip kan veririm artık böyle belirsizlik çok zor.

X