Kendi hesaplamama göre 23 ekim ilk gün olduğundan, 30. Gün 21 kasım oluyor.Ayol kenan kımkesin dicektim
Ben be bu belirtileri yaşadım bunlra da ek oldak başka belirtilerim de var ama göğüslerim çok hassaslaşmadı mesela. Normalde regl olcagım zaman büyür ve hassaslaşırlardı.Kızlar merhabaa adetime son 1 hafta kaldı göğüs ve bel ağrım yok fakat sadece sağ kasığımda neredeyse yarım saate bir çok sık oluşan saniyelik iğne batması gibi birr his yaşıyorum, ilk defa böyle bir şey hissediyorum adetimin yaklaştığı günler de olsa hiç böyle olmazdı. Adet zamanı kasık ağrısı gibi değil tamamen iğne batması gibi. Aynı zamanda anlamsız bir şişlik ve gaz. Bu şekilde gebelik belirtisi yaşayanlar var mı aranızda?
Bugun tam olarak regl oldum canımKızlar Selam,
22 Kasım BAT'larda bi tane hamilemiz var yarın pek giremiycem o yüzden sormak istedim. Sizde durumlar nedir? :)
@Papatya2208
22.11.2020 @sbkt86
22.11.2020 @PpAaSs
22.11.2020 @Dideban35
22.11.2020 @Brctks
22.11.2020
daydream34 22.11.2020 @guunness
22.11.2020 @venushatun28
22.11.2020
Saglikla kucaginizada alin ins. Canim fsh nasil yendinTshdı FSHydi prolaktin yüksekliğiydi derken burnumdan gelen ayın hediyesi bu oldu sanırım. Çok dua ettim. Çok agladim. Bin şükür
Teşekkür ederim. Kan testini ne zaman versem acaba?Tebrik ederim canim
Teşekkür ederim inşallahSaglikla kucaginizada alin ins. Canim fsh nasil yendin
Bende aynıyım bi hafta kaldı bugün sağ yumurtalığımda bi sızlama oldu durdu durdu oldu hatta yarım saat önce bi baş dönmem oldu evde annem vardı tuz diye bi bağırdım 10 15 saniye deprem oluyor zannettim sana yemin ederim hemen tuz aldım ağzıma ama akıntım filan yokKızlar merhabaa adetime son 1 hafta kaldı göğüs ve bel ağrım yok fakat sadece sağ kasığımda neredeyse yarım saate bir çok sık oluşan saniyelik iğne batması gibi birr his yaşıyorum, ilk defa böyle bir şey hissediyorum adetimin yaklaştığı günler de olsa hiç böyle olmazdı. Adet zamanı kasık ağrısı gibi değil tamamen iğne batması gibi. Aynı zamanda anlamsız bir şişlik ve gaz. Bu şekilde gebelik belirtisi yaşayanlar var mı aranızda?
Aynen benim uyguladigim kurmus ben onla ve hayitla 72 den 4 dusurdum degerimi hamile kalmistimTeşekkür ederim inşallah. Testere dişli aslanpençesi çayı kullandım.
Bence kesin hamilesin sen belirtierin hepsi var. En büyük belirti zaten gecikmeBenim battan 8 gun geciyor canlar fakat hala gogus hassasiyetim agrim var belime agri giriyor ara ara kasiklarim agriyor adet oldum saniyorum beyaz akintim oluyor sizce hamileysem bu hassasiyet ne zaman gecmesi gerekiyor ben 10.gun kan testine gidcem gecen ay oyle karar almistim testte yapmadim
Allahım neler oluyor bizeBende aynıyım bi hafta kaldı bugün sağ yumurtalığımda bi sızlama oldu durdu durdu oldu hatta yarım saat önce bi baş dönmem oldu evde annem vardı tuz diye bi bağırdım 10 15 saniye deprem oluyor zannettim sana yemin ederim hemen tuz aldım ağzıma ama akıntım filan yok
Duanizi eksik etmeyin ama azcik ayakta kalsam be lime agri giriyor saniyorum adet agrisi uyuyorum veya dinleniyorum sabah kalkiyorum birsey yok acaba normalmiBence kesin hamilesin sen belirtierin hepsi var. En büyük belirti zaten gecikme
Gecikmeye guvenemiyorum ki gecen ay gecikti kimyasal oldu canim daha esime bile geciktigimi soylemedim birazda canim skiliyor eltim bence degilsin diyor kulak astigim icin degil fakat nekadar istedugimi biliyor olumsuz konusmasaydi keske hatta yorumunu dahi soylemeseydiBence kesin hamilesin sen belirtierin hepsi var. En büyük belirti zaten gecikme
Kafayı bozduk bebek diye bazen diyorum kendini kandırma diye öyle gözüm yerleşme kanamasındaAllahım neler oluyor bize
Elti işte uyuzlarGecikmeye guvenemiyorum ki gecen ay gecikti kimyasal oldu canim daha esime bile geciktigimi soylemedim birazda canim skiliyor eltim bence degilsin diyor kulak astigim icin degil fakat nekadar istedugimi biliyor olumsuz konusmasaydi keske hatta yorumunu dahi soylemeseydi
Kendisi hamiledir ALLAH bagislasin yok iyi biridir ama niye boyle konusuyor anlam veremiyorum korunmadigimizdan beri oyle sohbet arasinda heray diyor bence yok eger hamileysem birsure soylemiycem kimseye zatenElti işte uyuzlar
Benimki yılanGecikmeye guvenemiyorum ki gecen ay gecikti kimyasal oldu canim daha esime bile geciktigimi soylemedim birazda canim skiliyor eltim bence degilsin diyor kulak astigim icin degil fakat nekadar istedugimi biliyor olumsuz konusmasaydi keske hatta yorumunu dahi soylemeseydi
Kotu olsa oyle dusncem ama iyi biri fakat hamilelik konusu olunca oyle soyluyor onun 4. Ben 2.yi istiyorumBenimki yılanistediğimi bildiği için tüm aile içinde bizde ikinci çocuğu yapalım diyoruz sizden sevemediler bizden sevsinler dedi. O gün bugündür uyuz oluyorum ona