Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben be bu belirtileri yaşadım bunlra da ek oldak başka belirtilerim de var ama göğüslerim çok hassaslaşmadı mesela. Normalde regl olcagım zaman büyür ve hassaslaşırlardı.

Bende aynıyım bi hafta kaldı bugün sağ yumurtalığımda bi sızlama oldu durdu durdu oldu hatta yarım saat önce bi baş dönmem oldu evde annem vardı tuz diye bi bağırdım 10 15 saniye deprem oluyor zannettim sana yemin ederim hemen tuz aldım ağzıma ama akıntım filan yok

Benim battan 8 gun geciyor canlar fakat hala gogus hassasiyetim agrim var belime agri giriyor ara ara kasiklarim agriyor adet oldum saniyorum beyaz akintim oluyor sizce hamileysem bu hassasiyet ne zaman gecmesi gerekiyor ben 10.gun kan testine gidcem gecen ay oyle karar almistim testte yapmadim

Benim catlamadan üç gün sonra başladı kasik ağrısı vs. Bugün itibariyle hiç bir belirtim yok adete var on gün belirtilerin kaybolmasını neye yorayim bilmiyorum artık :/

Bence kesin hamilesin sen belirtierin hepsi var. En büyük belirti zaten gecikme

Allahım neler oluyor bize

Bence kesin hamilesin sen belirtierin hepsi var. En büyük belirti zaten gecikme
Gecikmeye guvenemiyorum ki gecen ay gecikti kimyasal oldu canim daha esime bile geciktigimi soylemedim birazda canim skiliyor eltim bence degilsin diyor kulak astigim icin degil fakat nekadar istedugimi biliyor olumsuz konusmasaydi keske hatta yorumunu dahi soylemeseydi

Benimki yılan istediğimi bildiği için tüm aile içinde bizde ikinci çocuğu yapalım diyoruz sizden sevemediler bizden sevsinler dedi. O gün bugündür uyuz oluyorum ona

Benimki yılan istediğimi bildiği için tüm aile içinde bizde ikinci çocuğu yapalım diyoruz sizden sevemediler bizden sevsinler dedi. O gün bugündür uyuz oluyorum ona
Kotu olsa oyle dusncem ama iyi biri fakat hamilelik konusu olunca oyle soyluyor onun 4. Ben 2.yi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…