Düzensizlik varsa bekle evet. Zaten zorunda olmadıkça çıkmamak lazım şüpheli durumlarda dışarıya, her yer pozitif vaka. Ama umut yitirmemek lazım.geçti canım evet ama benim düzensiz o yüzdende belli olmuyor pek günüm geçti diyemiyorum net olarak normalda 60 ta bir oluyorum 2 gün geçti işte. Bakalım bekliyorum bende perşembe günü kan vermeye giderim eğer hala olmazsam. şimdiden gidip üzülmek istemiyorum.
geçmiş olsun canımŞimdi yazabildim ben henüz olmadım ama covidliym 3 gündür hasta yatıyorm ondan olmamış olabilirim
Bugün eşim çalıştığı için evde yoktu. Onun gardrop kısmına çektim kıyafetlerini en dibe oraya bebek kıyafetleri astım askının birine de bebekten mektup yazıp içine testi bağlayıp koydum. Bende pesinden gidip videoya cekicem bakalım görücem tepkisini hatıra kalsınyaa süprizini bizede söyler misin nasıl söylüyorsunz eşlerinize merak ettim. Allah bizede nasip ederse bizede fikir olsun istedim :)
Bu arada tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah . :)
Yaaa bu çok güzel bir fikirBugün eşim çalıştığı için evde yoktu. Onun gardrop kısmına çektim kıyafetlerini en dibe oraya bebek kıyafetleri astım askının birine de bebekten mektup yazıp içine testi bağlayıp koydum. Bende pesinden gidip videoya cekicem bakalım görücem tepkisini hatıra kalsın
Teşekkür ederimm sanırım o yüzden gecikme oldu hayırlısı artık ilaç kullanıyorum olsa da tehlikeli mi bilmiyormgeçmiş olsun canım
Halbuki kendi de zor elde etmiş seni anlaması lazım ama sanki o zor günleri yasayan o değilmiş giib söylediklerine bak ya .Benim elitimin çocuğu da 5 sene sonra olmuş tedaviyle bana da söylüyo sakın ümitlenme olmaz diye kendisinin kızı var kızının yanında kayınvalidemin yanında oğlun olursa sakın ilgi bekleme bnim ki kız diye akılları kalkıyor diyo bnde sinir oluyorum
Senin ilk defa olan normal yerleşme onun yaşadığı rahime doğru yerleşmeye çalışması. Korkmana gerek yok. Benimde yarın bat günü ne zaman gitsem kan vermeye karar veremedim. Testim net kıpkırmızı çıktı ama bilmiyorum
Insalllah canım doktora gıdcm bakalımProgestan alsana doktora gidip sonrada çok hareket etmemeye calis. Yerleşme kanaması hamilelikte bile gelebiliyor. Kırmızıya donmemis işte ne güzel. Sakın canını sıkma tutunmaya çalışıyor annesi
Umarım oyledır okadar cok ıstıyorum kı.Bencede kendin karar verme sakın yarın sen de dr git hemen. Burda bi ark 2 ay sürdü yazmış lekelenme. Bi ark 12 gun boyunca devam etti yazmış.
Yumurtlamayi adetin 11. Günü gördüm. O 3. Dakikada çektiğim 10. Dakikada ikiside eşitti. Yarın gidicem bakalım rüyamda gördüm zaten ilk testim 36 ikincisi 72 çıkıyordu inanmayıp test yapiyodum kıpkırmızi goruyodumSeninki erken döllenme galiba canim bu kadar kirmizi ciktigina göre. Bence git yarin kan vermeye. Bu kadar kirmiziysa yüksek cikar degerlerin.
Yumurtlamayi adetin 11. Günü gördüm. O 3. Dakikada çektiğim 10. Dakikada ikiside eşitti. Yarın gidicem bakalım rüyamda gördüm zaten ilk testim 36 ikincisi 72 çıkıyordu inanmayıp test yapiyodum kıpkırmızi goruyodum
Hadi inşallah rüyalardaki gibi çıksın hayra çıksın ruyalarinYumurtlamayi adetin 11. Günü gördüm. O 3. Dakikada çektiğim 10. Dakikada ikiside eşitti. Yarın gidicem bakalım rüyamda gördüm zaten ilk testim 36 ikincisi 72 çıkıyordu inanmayıp test yapiyodum kıpkırmızi goruyodum
Canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah?Yumurtlamayi adetin 11. Günü gördüm. O 3. Dakikada çektiğim 10. Dakikada ikiside eşitti. Yarın gidicem bakalım rüyamda gördüm zaten ilk testim 36 ikincisi 72 çıkıyordu inanmayıp test yapiyodum kıpkırmızi goruyodum
Kuzum günüm geçti hala gelen giden bisey yok. Çarşamba gece biraz kahverengi lekelenmem vardı işte o kadar. Şuanda durum stabil. Haber vericem mutlaka. Perşembeye kadar bekleyeceğim perşembe sağlık ocağına gidip kan veririm artık böyle belirsizlik çok zor.
Vallahi işte insan geçmişi unutabiliyor Allah valla bu ay bana da versinHalbuki kendi de zor elde etmiş seni anlaması lazım ama sanki o zor günleri yasayan o değilmiş giib söylediklerine bak ya .
Kuzum günüm geçti hala gelen giden bisey yok. Çarşamba gece biraz kahverengi lekelenmem vardı işte o kadar. Şuanda durum stabil. Haber vericem mutlaka. Perşembeye kadar bekleyeceğim perşembe sağlık ocağına gidip kan veririm artık böyle belirsizlik çok zor.
Olabilir canım. Ama bi gün kahverengi lekeleme gelip bi daha gelmemesi daha önce yaşamadığım bi durum. O benim kafamı karıştırdı zaten.Haklısın inşallah gebelik vardırBu ay çok stres yaptıysan adet döngünde şaşmış olabilir