Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir canım. Ama bi gün kahverengi lekeleme gelip bi daha gelmemesi daha önce yaşamadığım bi durum. O benim kafamı karıştırdı zaten.
Hamile kalmadan önceki son adetimde bende aynı şeyi yaşamıştım lekelenmem olmuş ama regl olmamıştım 2 gün sonra oldum. Yerleşme kanaması genelde ilişkiden sınraki 5 gün içerisin de bebek rahme yerleşir. Lekelenme olduğu zamana yakın ilişki yaşadın mı

Evet canım yaşadım zaten yumurtlamayı da tam dürüst görememiştim hatırlıyorsan o yüzden kafam allak bullak zaten. Geç yumurtladigimi biliyorum kafamı karıştıran da o. Doktor bana geç yumurtluyorsun demişti çünkü.

Bi kan testi yaparsın dediğin gibi bakalım net sonuç için ama şöyle birşeyde varki bata yakın olması lazım o da değeri düzgün görebilmek için sen ortalama 60 günde bir oluyorsan nasıl olcak

Selam kizlar bir sorum olacakdi sizlere, bat 28 Kasım bu ay ilk defa göğüs ağrısı çekiyorum karıncalanma batma gibi böyle değişik ki hiç goguslerimle ilgili bu şekil bir adet belirtim olmadı o kafamı karistiriyor.lh testi yapdim biraz önce, koyulasiyor gebelik varsa diyorlar ya gayet sipsilik bu sizce belirleyici birseymi ne diyorsunuz.

Lh da dalgalanma olduğu için kafanı karıştırma zaten batına da daha çok varmış hamile olsanda çıkmaz. Gögüs hassasiyeti, dokunduğunda acı hissi bunlar evet gebelik belirtisi. En az 1 hafta daha geçsin bekle

Evet gebelik testi için erken biliyorum onuda. ilk defa da göğüs haassasiyeti yaşayınca heyecan yapdim lh yapım dedim oda işte boyke oldu.

Pikten üç gün sonra renlg yada gebelik belirtileri yaşadım bir hafta
Simdi iki gündür hiç bir belirti kalmadı norturum nasıl olacak bu neye yormak gerekiyor bunu ya

Bence 2 gün falan daha bekle öyle tekrarla idrarı ona göre kan vermeye git canım
Yarın sabah yine yapacagım test sonra kahvaltı yapıp gideceğim. Ona göre endokrin gitmem gerekecek. Haşimatom var ilacın dozu az gelsin istemiyorum çok önemli. Tabi gebelik varsa erkenden önlem almak istiyorum

Benim de bariz adetmiş. Çok erken oldum bu ay. Zaten 26 günde oluyordum son zamanlarda bu ay 23.gün olmuş oldum. Bir dahaki ayda böyle olursa doktoruma giderim kontrole. Benim adet düzensizliğim yoktur çünkü ama oğlum 21 aylık doğumdan sonra dengem değiştiyse onu bilemem. Neyse koyduk kafamıza bir kere ikinciyi deneyeceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…