- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
Hamile kalmadan önceki son adetimde bende aynı şeyi yaşamıştım lekelenmem olmuş ama regl olmamıştım 2 gün sonra oldum. Yerleşme kanaması genelde ilişkiden sınraki 5 gün içerisin de bebek rahme yerleşir. Lekelenme olduğu zamana yakın ilişki yaşadın mıOlabilir canım. Ama bi gün kahverengi lekeleme gelip bi daha gelmemesi daha önce yaşamadığım bi durum. O benim kafamı karıştırdı zaten.
Evet canım yaşadım zaten yumurtlamayı da tam dürüst görememiştim hatırlıyorsan o yüzden kafam allak bullak zaten. Geç yumurtladigimi biliyorum kafamı karıştıran da o. Doktor bana geç yumurtluyorsun demişti çünkü.Hamile kalmadan önceki son adetimde bende aynı şeyi yaşamıştım lekelenmem olmuş ama regl olmamıştım 2 gün sonra oldum. Yerleşme kanaması genelde ilişkiden sınraki 5 gün içerisin de bebek rahme yerleşir. Lekelenme olduğu zamana yakın ilişki yaşadın mı
Evet canım yaşadım zaten yumurtlamayı da tam dürüst görememiştim hatırlıyorsan o yüzden kafam allak bullak zaten. Geç yumurtladigimi biliyorum kafamı karıştıran da o. Doktor bana geç yumurtluyorsun demişti çünkü.
Lh da dalgalanma olduğu için kafanı karıştırma zaten batına da daha çok varmış hamile olsanda çıkmaz. Gögüs hassasiyeti, dokunduğunda acı hissi bunlar evet gebelik belirtisi. En az 1 hafta daha geçsin bekleSelam kizlar bir sorum olacakdi sizlere, bat 28 Kasım bu ay ilk defa göğüs ağrısı çekiyorum karıncalanma batma gibi böyle değişik ki hiç goguslerimle ilgili bu şekil bir adet belirtim olmadı o kafamı karistiriyor.lh testi yapdim biraz önce, koyulasiyor gebelik varsa diyorlar ya gayet sipsilikbu sizce belirleyici birseymi ne diyorsunuz.
Evet gebelik testi için erken biliyorum onuda. ilk defa da göğüs haassasiyeti yaşayınca heyecan yapdim lh yapım dedim oda işte boyke oldu.Lh da dalgalanma olduğu için kafanı karıştırma zaten batına da daha çok varmış hamile olsanda çıkmaz. Gögüs hassasiyeti, dokunduğunda acı hissi bunlar evet gebelik belirtisi. En az 1 hafta daha geçsin bekle
Bence 2 gün falan daha bekle öyle tekrarla idrarı ona göre kan vermeye git canımİnşallahEvet oldu bazen tek taraflı solda oluyor bazen tamamında bazende sızı oluyor
Haklısın ama gitmem lazım benm başka rahatsızlıklarım da varBence 2 gün falan daha bekle öyle tekrarla idrarı ona göre kan vermeye git canım
Yarın sabah yine yapacagım test sonra kahvaltı yapıp gideceğim. Ona göre endokrin gitmem gerekecek. Haşimatom var ilacın dozu az gelsin istemiyorum çok önemli. Tabi gebelik varsa erkenden önlem almak istiyorumBence 2 gün falan daha bekle öyle tekrarla idrarı ona göre kan vermeye git canım
Teşekkür ederim inşallah. Testere dişli aslanpençesi çayı kullandım.
Kızlar beni ayın 25 ine kadar tutun test yapmiyyim
Kız sabah 5 te yaparsın sen yine testYarın sabah yine yapacagım test sonra kahvaltı yapıp gideceğim. Ona göre endokrin gitmem gerekecek. Haşimatom var ilacın dozu az gelsin istemiyorum çok önemli. Tabi gebelik varsa erkenden önlem almak istiyorum
Ya wc uyandırdı yoksa 8 e kdar uyuyacaktım. Kalkmım dedim ama uyutmadı beni. Bu sefer de test yapınca uyuyamadımKız sabah 5 te yaparsın sen yine test
Her gün içtim 4 gün önce midem almadı bıraktım. Hamilelik işaretiymisCayi hergunmu ictin? Regl tarihine kadar devam ettin mi icmeye
Benide 26 sina kadarrrr
Karın ağrısından geberiyorumBu arada regl olacakmışım gibi kasıklarım sızlıyor. Her an tetikleyim. Ne zor şey
20. Gün yaptım yum 1. İle birlikteCanım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah?Testi yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın acaba
Ay niye böyle ki.Karın ağrısından geberiyorum
Ben yarn yapacak gibiyim bugünü zor bitirdimCayi hergunmu ictin? Regl tarihine kadar devam ettin mi icmeye
Benide 26 sina kadarrrr