Ben gecen ay 24. Gün oldum bu ay takip etmedim sadece 7. Yada 8.gün seffaf uzayan akintim oldu bu durumda yumurtlamis oluyom dimi ? Bugün 26. Gün dün cok ciddi bel agrim vardi bugün bisey yok 30 gün dolsun öyle yapim yaa böyl4 düsünmesi bile güzelKuzu eğer her zaman gecikme yaşamıyorsan bence test yapmalısın moralini bozmaya gerek yok, ben hesapları doğru yapamadım o yüzden yarını bekleyim en kötü salı yapacağım test yumurtlamanın 15. Günü hala adet olmadım her an olacakmışım gibi ağrım var
Reglı gıbı pempe renkte geldı baya sonra kahve oldu sımdı gelmıyor anlamadım ben yaRegl mi oldun canim
Kiskanmazlarsa olmaz zatenKotu olsa oyle dusncem ama iyi biri fakat hamilelik konusu olunca oyle soyluyor onun 4. Ben 2.yi istiyorum
Progestan alsana doktora gidip sonrada çok hareket etmemeye calis. Yerleşme kanaması hamilelikte bile gelebiliyor. Kırmızıya donmemis işte ne güzel. Sakın canını sıkma tutunmaya çalışıyor annesiReglı gıbı pempe renkte geldı baya sonra kahve oldu sımdı gelmıyor anlamadım ben ya
Bencede kendin karar verme sakın yarın sen de dr git hemen. Burda bi ark 2 ay sürdü yazmış lekelenme. Bi ark 12 gun boyunca devam etti yazmış.Reglı gıbı pempe renkte geldı baya sonra kahve oldu sımdı gelmıyor anlamadım ben ya
Hareket etmek sakıncalı mı?Progestan alsana doktora gidip sonrada çok hareket etmemeye calis. Yerleşme kanaması hamilelikte bile gelebiliyor. Kırmızıya donmemis işte ne güzel. Sakın canını sıkma tutunmaya çalışıyor annesi
Şimdi yazabildim ben henüz olmadım ama covidliym 3 gündür hasta yatıyorm ondan olmamış olabilirimArkadaşlar Günaydın,
durumlar nedir?
Y ysm6161
21.11.2020 @Ojej
21.11.2020 @Anatolyaova
21.11.2020 @Sadece02matilda
21.11.2020
10 günde çok değil mi canım ya bi gitseydin doktora varsa en azından dDeğerine bakardi .yine de sen bilirsin tabi de inşallah vardır sağlıkla gelsinBenim battan 8 gun geciyor canlar fakat hala gogus hassasiyetim agrim var belime agri giriyor ara ara kasiklarim agriyor adet oldum saniyorum beyaz akintim oluyor sizce hamileysem bu hassasiyet ne zaman gecmesi gerekiyor ben 10.gun kan testine gidcem gecen ay oyle karar almistim testte yapmadim
Lekelenme varsa doktorum sakın hareket etme wc hariç ayağa kalkma suyunu yemeğini önüne koysunlar demişti. Tutunmaya çalıştığı için hareket zorluyormuşHareket etmek sakıncalı mı?
Vallaha şuanlık hiçbişey yok adet belirtisi felan sadece akıntı yorgunluğu artık inşallah bebiş vardır burda bu güzel haberi veririz hep birlikteKızlar Selam,
22 Kasım BAT'larda bi tane hamilemiz var yarın pek giremiycem o yüzden sormak istedim. Sizde durumlar nedir? :)
Papatya2208 22.11.2020
sbkt86 22.11.2020 @PpAaSs
22.11.2020 @Dideban35
22.11.2020 @Brctks
22.11.2020 @Hly5224
22.11.2020 G guunness
22.11.2020 @venushatun28
22.11.2020
Haklisin canim bana kalsa ben 1 gun gecikmeyle bile giderdim Canim esimin uzuldugunu gorunce bende uzuluyprum inanki bu sefer Kendime soz vermistim tutayim dedim10 günde çok değil mi canım ya bi gitseydin doktora varsa en azından dDeğerine bakardi .yine de sen bilirsin tabi de inşallah vardır sağlıkla gelsin
Yaa ben de yürüyüşe felan çıkıyorum bilmiyordum. Yürtüşe çıktıgım gün lekelenmem çogalmıştı. Dogrudur . Ama mecbur kalkıyoruz yemek felan yapmayaLekelenme varsa doktorum sakın hareket etme wc hariç ayağa kalkma suyunu yemeğini önüne koysunlar demişti. Tutunmaya çalıştığı için hareket zorluyormuş
Tövbe yarabbim moral vereceğine söylediğine bak sen de ona de ozaman ama hemen alınır kendisi eminim. Ama zaten dürüst olsa bile moralin bozulur diye düşünmesi lazım. Söyleme bencede eltine hele hiç söylemeKendisi hamiledir ALLAH bagislasin yok iyi biridir ama niye boyle konusuyor anlam veremiyorum korunmadigimizdan beri oyle sohbet arasinda heray diyor bence yok eger hamileysem birsure soylemiycem kimseye zaten
Amin InseALLAH vardir10 günde çok değil mi canım ya bi gitseydin doktora varsa en azından dDeğerine bakardi .yine de sen bilirsin tabi de inşallah vardır sağlıkla gelsin
Senin ilk defa olan normal yerleşme onun yaşadığı rahime doğru yerleşmeye çalışması. Korkmana gerek yok. Benimde yarın bat günü ne zaman gitsem kan vermeye karar veremedim. Testim net kıpkırmızı çıktı ama bilmiyorumYaa ben de yürüyüşe felan çıkıyorum bilmiyordum. Yürtüşe çıktıgım gün lekelenmem çogalmıştı. Dogrudur . Ama mecbur kalkıyoruz yemek felan yapmayainşallah skıntı olmaz yarın bi kan vereyimde
Ayy o nasıl laf öyle yaaa içten içe ne besliyorsa artıkBenimki yılanistediğimi bildiği için tüm aile içinde bizde ikinci çocuğu yapalım diyoruz sizden sevemediler bizden sevsinler dedi. O gün bugündür uyuz oluyorum ona
BAna kac kisi gelse acaba gebemiyim diye ben inseALLAH Rabbim hayirli evlat nasip eder diyorum her namazimda Rabbim kimseyi evlatla imtihan etme duyorum zor cunku o oyle deyince Rabbim kimsenin niyetine birakma bizi duyorumTövbe yarabbim moral vereceğine söylediğine bak sen de ona de ozaman ama hemen alınır kendisi eminnamazimddurüst olsa bile moralin bozulur diye düşünmesi lazım. Söyleme bencede eltine hele hiç söyleme
Rahime dogru yerleşme ne zaman oluyor ne bilgisizimSenin ilk defa olan normal yerleşme onun yaşadığı rahime doğru yerleşmeye çalışması. Korkmana gerek yok. Benimde yarın bat günü ne zaman gitsem kan vermeye karar veremedim. Testim net kıpkırmızı çıktı ama bilmiyorum
Evet sende hHaklısın o kısmı da var . Normalde oluyormu gecikmenHaklisin canim bana kalsa ben 1 gun gecikmeyle bile giderdim Canim esimin uzuldugunu gorunce bende uzuluyprum inanki bu sefer Kendime soz vermistim tutayim dedim
Daha neler neler bu basitiydiAyy o nasıl laf öyle yaaa içten içe ne besliyorsa artık