Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gecen ay 24. Gün oldum bu ay takip etmedim sadece 7. Yada 8.gün seffaf uzayan akintim oldu bu durumda yumurtlamis oluyom dimi ? Bugün 26. Gün dün cok ciddi bel agrim vardi bugün bisey yok 30 gün dolsun öyle yapim yaa böyl4 düsünmesi bile güzel

Reglı gıbı pempe renkte geldı baya sonra kahve oldu sımdı gelmıyor anlamadım ben ya
Progestan alsana doktora gidip sonrada çok hareket etmemeye calis. Yerleşme kanaması hamilelikte bile gelebiliyor. Kırmızıya donmemis işte ne güzel. Sakın canını sıkma tutunmaya çalışıyor annesi

10 günde çok değil mi canım ya bi gitseydin doktora varsa en azından dDeğerine bakardi .yine de sen bilirsin tabi de inşallah vardır sağlıkla gelsin

Vallaha şuanlık hiçbişey yok adet belirtisi felan sadece akıntı yorgunluğu artık inşallah bebiş vardır burda bu güzel haberi veririz hep birlikte

10 günde çok değil mi canım ya bi gitseydin doktora varsa en azından dDeğerine bakardi .yine de sen bilirsin tabi de inşallah vardır sağlıkla gelsin
Haklisin canim bana kalsa ben 1 gun gecikmeyle bile giderdim Canim esimin uzuldugunu gorunce bende uzuluyprum inanki bu sefer Kendime soz vermistim tutayim dedim

Lekelenme varsa doktorum sakın hareket etme wc hariç ayağa kalkma suyunu yemeğini önüne koysunlar demişti. Tutunmaya çalıştığı için hareket zorluyormuş
Yaa ben de yürüyüşe felan çıkıyorum bilmiyordum. Yürtüşe çıktıgım gün lekelenmem çogalmıştı. Dogrudur . Ama mecbur kalkıyoruz yemek felan yapmaya inşallah skıntı olmaz yarın bi kan vereyimde

Kendisi hamiledir ALLAH bagislasin yok iyi biridir ama niye boyle konusuyor anlam veremiyorum korunmadigimizdan beri oyle sohbet arasinda heray diyor bence yok eger hamileysem birsure soylemiycem kimseye zaten
Tövbe yarabbim moral vereceğine söylediğine bak sen de ona de ozaman ama hemen alınır kendisi eminim. Ama zaten dürüst olsa bile moralin bozulur diye düşünmesi lazım. Söyleme bencede eltine hele hiç söyleme

Senin ilk defa olan normal yerleşme onun yaşadığı rahime doğru yerleşmeye çalışması. Korkmana gerek yok. Benimde yarın bat günü ne zaman gitsem kan vermeye karar veremedim. Testim net kıpkırmızı çıktı ama bilmiyorum

Tövbe yarabbim moral vereceğine söylediğine bak sen de ona de ozaman ama hemen alınır kendisi eminnamazimddurüst olsa bile moralin bozulur diye düşünmesi lazım. Söyleme bencede eltine hele hiç söyleme
BAna kac kisi gelse acaba gebemiyim diye ben inseALLAH Rabbim hayirli evlat nasip eder diyorum her namazimda Rabbim kimseyi evlatla imtihan etme duyorum zor cunku o oyle deyince Rabbim kimsenin niyetine birakma bizi duyorum

Rahime dogru yerleşme ne zaman oluyor ne bilgisizim Evet bence sen de yarın git senin değerin yüksektir hatta net görünüyor. Benimki mikroskopla görünüyor ben folik asit felan almak için erkenden gitmek istiyorum bide d vit baktıracagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…