Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger 8 kasim da pik olduysa sonraki gün de siliklesmesi lazim. Yaptin mi test sonraki gün silik miydi? Eger silikse catlamistir ve normalde o günden 14 gün sonra adet günün olur. Ama bence tam dogru degil bu cünkü benim hep catlamadan 17 veya 18. Gün sonra geldi adetim. Ama senin durumun daha da karisik oldugu icin bilemicem canim. Benim hesaba göre 23 ünde olman lazim ( insallah olmazsin tabi). Biraz daha bekle negatif görmen normal 23 ünü bekle bence. Insallah hayirlisi olur canim hakkinda. Eger bu ay da olmazsa doktor kontrolünde yumurta takibi yaptirabilirsin cogu arkadas öyle yapiyormus.
Evet ya asıl sorunda bu ertesi güne testim yoktu yapamadım, çatlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum bende kendi hesabıma göre 15. Gün geliyor adetim o zaman da yarın oluyor😂ay aşırı karışık demi canım ben hamile falansam doktor neye göre hesaplayacak acaba inşallah adet olmam inşallah yanılmam bu sefer ve inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım,

Evet ya asıl sorunda bu ertesi güne testim yoktu yapamadım, çatlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum bende kendi hesabıma göre 15. Gün geliyor adetim o zaman da yarın oluyor😂ay aşırı karışık demi canım ben hamile falansam doktor neye göre hesaplayacak acaba inşallah adet olmam inşallah yanılmam bu sefer ve inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım,
😂 Ay valla cok karisik ben ne yapardim öyle olsaydim hic bilmiyorum adetim düzenli oldugu halde takvimi acip uzun süre hesap yapiyorum 😂 insallah hamilesindir ve insallah cook saglikli bi gebelik gecirirsin canim 🌸

Kızlar Selam,

22 Kasım BAT'larda bi tane hamilemiz var yarın pek giremiycem o yüzden sormak istedim. Sizde durumlar nedir? :)

@Papatya2208 :nazar:

22.11.2020:anneadayı:

@sbkt86

22.11.2020

@PpAaSs

22.11.2020

D Dideban35

22.11.2020

@Brctks

22.11.2020

daydream34 daydream34

22.11.2020

@guunness

22.11.2020

@venushatun28

22.11.2020

Kızlar Selam,

22 Kasım BAT'larda bi tane hamilemiz var yarın pek giremiycem o yüzden sormak istedim. Sizde durumlar nedir? :)

@Papatya2208 :nazar:

22.11.2020:anneadayı:

@sbkt86

22.11.2020

@PpAaSs

22.11.2020

D Dideban35

22.11.2020

@Brctks

22.11.2020

daydream34 daydream34

22.11.2020

@guunness

22.11.2020

@venushatun28

22.11.2020
Canım ben covide yakalanmısım perşembe günü test yaptım inan ki hamile olup olmadığımı da bilmiyorum adet olsam zorlayacak beni hamile isem yine zor olucak benim için dua edin yarın adet olmam gerek her şwyin hayırlısı

😂 Ay valla cok karisik ben ne yapardim öyle olsaydim hic bilmiyorum adetim düzenli oldugu halde takvimi acip uzun süre hesap yapiyorum 😂 insallah hamilesindir ve insallah cook saglikli bi gebelik gecirirsin canim 🌸
Sorma kuzu yaa artık tıp ilerledi bulur doktor bir şekilde eskiden nasıl oluyormuş acaba yaa biz hesap yapa yapa bir hal olduk😂

Kızlar yardıma ihtiyacım var bu ay 2 kere yumurtlama oldu peşpeşe bugün yumurtlamanın 6. Günü ve benim ilk yumurtlamanın göbeğim ağrıyo arada kasıklarımda zonklama gibi birşey var ve bugün fark ettim benim kuyruk sokumum da ağrı var niye ki

Kızlar yardıma ihtiyacım var bu ay 2 kere yumurtlama oldu peşpeşe bugün yumurtlamanın 6. Günü ve benim ilk yumurtlamanın göbeğim ağrıyo arada kasıklarımda zonklama gibi birşey var ve bugün fark ettim benim kuyruk sokumum da ağrı var niye ki
Kasik agrisi hamilelik belirtisi de adet belirtisi de olabilir canim. Normalde de bu kadar erken agrin falan oluyormuydu? Benim olmazdi mesela sadece adetten önce olurdu ama bu ay yumurtlamadan iki üc gün sonra basladi agrilar falan ben o yüzden süphelenmistim ki zaten pozitif cikti testim cok sükür.

Iki kere pespese yumurtlama nasi oluyor cnim? Arada bir kac gun olmasi lazim en azindan
Biraz daha ayrinti versen? Gebelik belirtileride olabilir agrilarin.

Kasik agrisi hamilelik belirtisi de adet belirtisi de olabilir canim. Normalde de bu kadar erken agrin falan oluyormuydu? Benim olmazdi mesela sadece adetten önce olurdu ama bu ay yumurtlamadan iki üc gün sonra basladi agrilar falan ben o yüzden süphelenmistim ki zaten pozitif cikti testim cok sükür.
Yok canım benim ağrım bi tek adet olduğum ilk gün olur

Iki kere pespese yumurtlama nasi oluyor cnim? Arada bir kac gun olmasi lazim en azindan
Biraz daha ayrinti versen? Gebelik belirtileride olabilir agrilarin.
Kuzum 16 sında pik oldu 17. Ultra pik oldu saat 4 gibi yaptım öğlen akşam çatladı kanamam oldu hemen bi test yaptım silik oldu 18 inde bi daha yapayım dedim bi baktım yine pik 19 unda yine yaptım pik daha dün çatladı

Kiz ayseee,bende de bende de birde sol kasigim agriyorrrrrr

Böyle düşünme lütfen senin için çok üzüldüm. Dua edicem sana inşallah kabul olur Aralıkta güzel haber alırsın inşallah.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için benim 4 yıldır olmuyor canım. Artık çok umutlu değilim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir imtihan.

Selam kızlar gebeliğiniz nasıl gidiyor mide bulantısı kusma halsizlik üşüme vb belirtileriniz varmı :) benim şuan için ayaklarım buz kesiyor sanki akşamları özellikle ve halsizlik oluyor ara ara çok şükür büyük bir sıkıntım yok :) sizlerin nasıl geciyor ??

Ateşim de çıkıyor ama elim ayağım buz gibi gece ise sıcaktan yatamıyorum ayaklarım hep yorgan dışında ay bilmiyorum bu kadar belirtiyle hamile değilsem yine yıkılıcam,
Yaaa bende bu ay aynu böyleyim suan ciddi bel agrim var sol tarafim hem bel hem kasik ama gögüslerim normalde yumurtlamadan sonra agrir bugün 24. Gün hafif agrimaya bsladi ama ates basiyo gögüslerime.bi cok üsüyorum ama sabaha karsida ates basiy8 bunaliyorum test yapmicam morelim.bozuöuyo ama kendimide burda buluyorum

X