Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayali bir çızgi görüyorum sanki

Ben gördüm zaten beklememiş bir test değil mi. ? imkan varsa bugün yoksa pazartesi kan ver bence canım.

Hayali bir çızgi görüyorum sanki
Ben gördüm zaten beklememiş bir test değil mi. ? imkan varsa bugün yoksa pazartesi kan ver bence canım.
Yo beklemedi 3 dk . Fotograf çekip yattm beklemedm sonra. Var mı diyorsunuz? Regl günüm yarın. Sağlık ocagına kan vermeye giderim yarın o halde. Ben anlamadıgım için sizlere sorayım dedim

Var canik belli oluyor barizzzz

Bir belirtin var mı canım
İşte regl ye 5 gün vardı lekelenme başladı. En son dün akşam üzeri günlük pede geldi. Sonra yok wc ye peçeteye hafif geliyor sadece. 1 haftadır halsizliğiö var hiç iş yapmak istemiyorum , kabızlık, gaz problemi, hafif kasık sızlamaları hala hasta oalcakmışım gibime geliyor. Eğer varsa gerçekten umarım sağlıklı olur

Ben gördüm ikinci çizgiyi canım yarın sabah tekrarla ve kan ver inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Birşey daha sormak istiyorum kasiginda batma veya bıçak saplanmasi oldu mi hiç ?

Takvimde 8 kasım görnüyor ama ben 7-8 akıntımı gördüm. Ben hayatımda ilk defa 5 gun önceden regl oldum sandım. Korkmaya da devam ediyorum çnkü haşimatom var sonlndırabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…