Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle tabii kii Allah razi olsun doktor sorunun ne oldugu belli diye beklemenin bi manasi yok saglikli tutana kadar deniceksin dedi ertelesemde dusuk yapma riskim hep olacak ha 1 ay ha 1 yil ara vereyim değismicek eşim 33 yasinda onun içinde çok istiyorum Allah hayirli zamnda versin aratmasin insallah

Selam herkese umarım burası herkesin umutlarının gerçekleştiği yer olur Son adet tarihi 14 ekim Eklerseniz sevinirim

8 yıllik evlilik 4.5 yaşında bi kızım var 2 tane kürtajim var 6 aylık koruma bitti ekimi denedik olmadı gibi BAT 26 ekim kasima kaldı umutlar Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu arada ovulasyon takibi yapcamonumuzdeki ay hayırlısı bakalim

Bende ümidimi kestim Bat 8 Kasım

Canım Günaydın,
Bunu günü gününe takip etmen gerekiyor ben şuanda 30.günümdeyim hala aynı bu renk çıkıyor geç yumurtluyorum çünkü. O yüzden ne gün değişeceği hiç belli olmaz her gün ve hep aynı saatte yapmaya gayret et birde yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor.

çok teşekkürler canım benimde gittiğim hastane çok uzak iş yerinden izin alıp gidiyorum 1 saati geçiyor sürekli git gel zor oluyor inşallah hayırlı haberler alırım

selam canım normalde iki koyu çizgi olduğunda yumurtlama oluyor . Muhtemelen bu testlerdede böyledir. o silik çizgi koyu çizgi gibi olunca yumurtlamış oluyorsun . ben her gün akşam 9 ile 10 arasında yapıyorum 1 saat sıvı alımı olmuyor.

Hoşgeldiniz kızlar
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlı yaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi
Merhaba ben 27 yaşındayım bir aydır bebek istiyoruz ama bende prolaktin yüksek çıktı bugün onun için ilaç kullanmaya baslicam inşallah Kasım ayı bize bebeklerimizi getirir

Rüyamda bebek gördüm öyle gerçekdi anlatamam kokusunu bile aldım resmen hep o riya aklımda rüyada olsa benim bebgim di zor valla bide lh yuksek insulin var umudum bitmedi ama baya yoruldum
Canım benim yaa kıyamam sana inşallah en kısa zamanda alırsın kucagina bebeğini ben bir de testere dişli aslan pençesi denemek istiyorum herkes onunla düzeltmiş hormonlarini

Kızlar günaydın sabah beş buçukta erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi var ama daha reglime de on gün var olabilir mi böyle birşey

Olabilir canım adetten 7 gün önce öğrenen oluyor. Geç döllenme felan değilse bi kaç gün sonra yap net çıksın

Evet daha yeniyiz ama inşAllah olur

Erken istemem güzel birşey 2. Yaş aralığı olmadan yaparsan büyüdüklerinde rahat olursun

Güzel dileğin için teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla gelir, hepimize en hayırlı zamanda nasip olur umarım :)

Canım benimde 13 Kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…