- 21 Temmuz 2020
- 5.309
- 9.252
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa tabiki de ne demek :) Bende 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim Ağustos ayından beri istiyoruz bakalım ama ilk defa bu ay ovulasyon testi ile deniyorum. Biraz düzensiz bir adet yapım var dolayısıyla ovulasyon takibi yapmam gerekiyordu mesela bugün 30.gündeyim hala herhangi bir yumurtlama görmedim 50-60 ta bir falan adet görüyorum hormonlarıma da baktırdım herhangi bir sıkıntım yok. İnşallah bu ay hepimiz için hayırlı haberleri ile gelir. :)newmoon10 seni de tanısaydık
50 60 baya düzensizmiş hormonlarda sıkıntı yoksa no problem ben de hiç ovulasyon testi denemedim inşallah işe yarar bu ay hayırlı haberini alırız :) biz rastgele olursa modundayız bakalım Kasım neler gösterecekyaaa tabiki de ne demek :) Bende 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim Ağustos ayından beri istiyoruz bakalım ama ilk defa bu ay ovulasyon testi ile deniyorum. Biraz düzensiz bir adet yapım var dolayısıyla ovulasyon takibi yapmam gerekiyordu mesela bugün 30.gündeyim hala herhangi bir yumurtlama görmedim 50-60 ta bir falan adet görüyorum hormonlarıma da baktırdım herhangi bir sıkıntım yok. İnşallah bu ay hepimiz için hayırlı haberleri ile gelir. :)
Sabırsızlıkla kasım ayına girmeyi bekliyorum burda güzel haberler almak için :)
Tâbi bahsedeyim canım ben 2 senelik evliyim çok şükür eşimde de bende de bu problem çıkmadı bütün tahlilleri yaptırdık. Fakat hiç gebelikte olmadı. Doktorumuz bu ay aşılama deneyelim dedi iğne kullanıyorum bugün 6. İgnemi vurcam yarında kontrole gtcem benden şimdilik bu kadar... İnşallah Rabb'im dileyen isteyen herkese nasip eder hamile kalmayı anne olmayı hayırlı evlatlar nasıp etsin en kısa zamanda inşallah peki ya sen ...Ekledim canım sen de bahseder misin biraz herhangi bir tedavi veya ovulasyon takibi yapıyor musun ne zamandır istiyorsun v.s. :)
Selam canım daha benim yumurtlama yok maalsef her gün teste devam :)kızlar selam, nasılsınız? Değerlendirmeler tamam mı kasımı sabırsızlıkla bekliyor muyuzz Ovu takibi yaptınız mı?
Ahhh benim kelebeğim de gelmiş buralara seni yerimkızlar selam, nasılsınız? Değerlendirmeler tamam mı kasımı sabırsızlıkla bekliyor muyuzz Ovu takibi yaptınız mı?
Kaç gün de bir adet oluyorsun canımm düzenli mi günlerin ?Selam canım daha benim yumurtlama yok maalsef her gün teste devam :)
Bebeğimmm ben de dedim yazdırayım adımı bir umuttur yaşamak sana da bana da herkese de uğur getirsin bu topik inşallahAhhh benim kelebeğim de gelmiş buralara seni yerim
İnşallah olacak yavrum bu sefer benim de 3 kasım yine aramızda 2 gün varMerhaba kızlar, doktorumun takib, ile gerçekleştirdiğimiz (klomen ilacı ile) 20 cm olan yumurtamı pazartesi günü sabah 10 da karnımdan yapılan igne ile çatlattık. Doktorun önerisi ile salı akşam 10 birliktelik oldu.
Dün akşam yani çarşamba günüde vücudumda yumurtlama günlerinde olan sancı ve akıntıyı gördüğüm için dün akşamıda değerlendirdim.
Bundan sonrasında beklemedeyim, beklenen tarih 5 Kasım kırmızılar gelmez ise yolumuza bakacaz artık.
Aynen aynı anda da hamile olduğumuzu öğreniriz inşallahhhİnşallah olacak yavrum bu sefer benim de 3 kasım yine aramızda 2 gün var
İnşallah kuzu sonra kutlamaya giderizAynen aynı anda da hamile olduğumuzu öğreniriz inşallahhh
maalesef değil, 50-60 günde bir oluyor.Kaç gün de bir adet oluyorsun canımm düzenli mi günlerin ?
Bende o saatler arası yapıyorum. 5 li set almıştım miratech epey pahalıymış son 4 adet kalıncada yumurtlamayı görmeme yetsin diye 1 gün yapmasammı dedim neyse sonra internette daha uygunmuş oradan sipariş verdim.selam canım normalde iki koyu çizgi olduğunda yumurtlama oluyor . Muhtemelen bu testlerdede böyledir. o silik çizgi koyu çizgi gibi olunca yumurtlamış oluyorsun . ben her gün akşam 9 ile 10 arasında yapıyorum 1 saat sıvı alımı olmuyor.
İnşallah canım HoşgeldinMerhaba ben 27 yaşındayım bir aydır bebek istiyoruz ama bende prolaktin yüksek çıktı bugün onun için ilaç kullanmaya baslicam inşallah Kasım ayı bize bebeklerimizi getirir
Yapıyorum vallahi erken anne olduğumda hayatta bilmezdim ovu takibi felan şimdi 2.çocuğu Düşünürken burada öğrendim kadınlar kulübü sağolsun onuda yaptırttı sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor?kızlar selam, nasılsınız? Değerlendirmeler tamam mı kasımı sabırsızlıkla bekliyor muyuzz Ovu takibi yaptınız mı?
Hayırlısı bakalım inşAllahOlabilir canım adetten 7 gün önce öğrenen oluyor. Geç döllenme felan değilse bi kaç gün sonra yap net çıksın
Erken istemem güzel birşey 2. Yaş aralığı olmadan yaparsan büyüdüklerinde rahat olursun
Pozitif bu testEki Görüntüle 2705868 Adet günüm bugün aksam test yaptm böyle cktı p.tesiyi bekliyim bakalm pozitif olursa beni kasım grubundan şutlayın