Merhaba bende kisaca hikayemi anlatayim 23 yasindayim 3 yıldır evliyim 4 düşük yaşadım 6 aylik 2ser aylik 10 haftalik. Son dusukten once kan pihtilasmasi oldugu anlaşıldı ilk ovulasyon denememle gebe kaldim gebe kalinca igne aspirin kullandim ama yine kaybettim 10 haftalikken kalbi durdu 4 ay once sonra tup bebek uzamnina gitttim oda bazi testler yapti ve lupus yuksek çıktı rahim filmi cekti ve rahimde kurtajdan dolayi yapışıklık çöküntü var dedi gecen ay histeroskopi ile düzeltti adet olunca gel dedi gittim ve hersey iyi rahim yumurtalar sorun kalmadi dedi ama dusuklerinin sebebi sadece pıhtılaşma değildir dedi ve genetiği incelenmiş tüp bebek tavsiye etti ancak durumum olmadığı için normal yolla denemek istediğimi söyledim O da bana Normal yolla bile yüzdesi 70 Sağlıklı olma şansın yüksek dedi 6 ay boyunca Normalde ne gebe Kalırsan gel gebe kalmazsan yine gel ona göre konuşuruz tekrar dedi bu ay henüz Adetime bir hafta var ve aşırı baş ağrısı Sabahları bulantı hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum ama histeroskopiden sonra gebe kalanları çok duydum Benim hikayemde bu şu anda adet olmayı bekliyorum Eğer adet olursam o gül ovulasyon testi alıp tekrar başlayacağım inşallah benim hikayemde bu kizlar
Canm bat 27 ekim benide eklermisin listeye
newmoon10