- 19 Mayıs 2020
- 279
- 218
- 32
İnşaAllah dualarım hepınız için senden de hayırlı haberler beklıyorum :)çok teşekkürler canım benimde gittiğim hastane çok uzak iş yerinden izin alıp gidiyorum 1 saati geçiyor sürekli git gel zor oluyor inşallah hayırlı haberler alırım
Merhaba ben kasım ayına kaldım 22 kasım batnewmoon10
Arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz ekledim ikinizide sizde biraz bahseder misiniz gebeliğe hazırlık ile ilgili yaptığınız şeylerden? Kaç yaşındasınız ovu takibi yapıyormusunuz v.s. :)Merhaba benide ekler misiniz 11 Kasım bat
Güncelledim bebeğim tarih öne gelmiş hadi bakalım burda hepinizle birlikte bende heyecanlanıyorum :) :)
Canım yaa evett bende heyecanlıyım çok. İnşallah Allah tüm isteyenlere versin bakalım hayırlısıylaGüncelledim bebeğim tarih öne gelmiş hadi bakalım burda hepinizle birlikte bende heyecanlanıyorum :) :)
canım hoşgeldin beklenen adet tarihin 3 kasım dimi yanlış yapmayayım diye soruyorumBeni de yazar mısın adet bitiş 3 kasım
Beklenen tarihi 31 kasım haftaya cuma inşallahcanım hoşgeldin beklenen adet tarihin 3 kasım dimi yanlış yapmayayım diye soruyorum
kız 31 kasım yokBeklenen tarihi 31 kasım haftaya cuma inşallah
Ekim yaaa ben kasım dayız sanıyorum pardonnnnkız 31 kasım yok30 kasım olarak ekliyorum listeye bat tarihini o zaman
merhaba dün kontrole gittim doktor 19 mm olduğunu söyledi çatlama iğnesi yaptı ve duphaston hap verdi ağrıların olabilir cuma ve cumartesi sabah ilişki dedi.İnşaAllah dualarım hepınız için senden de hayırlı haberler beklıyorum :)
yanlış bir uygulama yapıcağını sanmıyorum benim 19mm olmuştu iğne yaptı ilk gittiğimde 15 mm di .Merhaba kızlar benim de bi sorun olacak salı günü hasteneye gittiğimde 14 cm yumurtam oluşmuştu kendi doktorum cuma günü tekrar gel duruma bakıp iğne veririm dedi bugün ise doktorum bi kaza geçirdiği için beni başka doktora yönlendir di aynı hastanede bana yumurtamım kaç santim olduğunu söylemeden iğne verdi yarın vurulmamı istedi ben yumurtam nasıl dedim büyümese iğne vermem dedi . Kafama takıldı ya sizce doktorlar yanlış uygulama yapar Mı ?
Çok teşekkür ederimBende o saatler arası yapıyorum. 5 li set almıştım miratech epey pahalıymış son 4 adet kalıncada yumurtlamayı görmeme yetsin diye 1 gün yapmasammı dedimneyse sonra internette daha uygunmuş oradan sipariş verdim.
İnşallah canımHoşgeldin
Yapıyorum vallahi erken anne olduğumda hayatta bilmezdim ovu takibi felan şimdi 2.çocuğu Düşünürken burada öğrendim kadınlar kulübü sağolsun onuda yaptırttısen ne yapıyorsun nasıl gidiyor?
Canım ben geçtiğimiz Cuma gittim yumurtam 15 cm di.Merhaba kızlar benim de bi sorun olacak salı günü hasteneye gittiğimde 14 cm yumurtam oluşmuştu kendi doktorum cuma günü tekrar gel duruma bakıp iğne veririm dedi bugün ise doktorum bi kaza geçirdiği için beni başka doktora yönlendir di aynı hastanede bana yumurtamım kaç santim olduğunu söylemeden iğne verdi yarın vurulmamı istedi ben yumurtam nasıl dedim büyümese iğne vermem dedi . Kafama takıldı ya sizce doktorlar yanlış uygulama yapar Mı ?
Ne değişik artist doktorlar var ya hiç sevmem şeffaf ve samimi olmayanlarıMerhaba kızlar benim de bi sorun olacak salı günü hasteneye gittiğimde 14 cm yumurtam oluşmuştu kendi doktorum cuma günü tekrar gel duruma bakıp iğne veririm dedi bugün ise doktorum bi kaza geçirdiği için beni başka doktora yönlendir di aynı hastanede bana yumurtamım kaç santim olduğunu söylemeden iğne verdi yarın vurulmamı istedi ben yumurtam nasıl dedim büyümese iğne vermem dedi . Kafama takıldı ya sizce doktorlar yanlış uygulama yapar Mı ?
Bu da çok güzel bilgi olmuş teşekkürlerCanım ben geçtiğimiz Cuma gittim yumurtam 15 cm di.
Her güne 2 cm veriyorum pazartesi gel 20 cm olur dedi.
Gerçektende 20 cm di baktığında ve iğne oldum.
Evet bakılmaması çok yanlış ancak salı günü 14 cm ise ve benim doktorun söylediği gibi her güne 2 cm ise carşamba 16, perşembe 18, Cuma 20 cm olmuştur.
Senim hangi hormonun yuksekCanım benim yaa kıyamam sana inşallah en kısa zamanda alırsın kucagina bebeğini ben bir de testere dişli aslan pençesi denemek istiyorum herkes onunla düzeltmiş hormonlarini
Benim sadece prolaktin yüksek diğerleri çok iyi dedi doktor dostinex verdi yeni başladım kullanmaya inşallah bu ay düzelir herseySenim hangi hormonun yuksek
Çok teşekkür ederiminşallah bu ay hepimiz hamile oluruz ben regl oldum şimdi bat Kasım 18 inşallah bir daha olmam
Sizleride ekledim kızlar hoşgeldiniz :)Beni de ekler misiniz bat 28 kasım