Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dün doktora gittim doktor 15mm yumurtam olduğunu rahim duvarımın ince olduğu her şeyin güzel gittiğini söledi. Perşembe tekrar çağırdı

Hmm o zamanını biliyordur tabi sevindim ama inşallah yakın zamanda hamile olduğunun haberinide verirsin

Ben Mayıs ayında korunmayı bıraktım. Çikolata kistim var. Adetlerim düzenli. Yumurtlama takibini pc Adlı uygulama üzerinden yapıyorum. Ama doktor ultrasonla baktığında uygulama ile örtüşmediğini fark ettim ovülasyon testi hiç kullanmadım :)

Bende o uygulamayı kullanıyorum. Bi ovulasyon testi alsak iyi olacak

Ben Haziran ayında korunmayı bıraktım. Bebek olursa olsun moduna geçiş yaptım. Olması için pek bir şey yapmamıştım. Bana hep korunmayı bırakınca direk hamile kalırım gibi geliyordu ama o işler öyle olmuyormuş Baktım ki kendi başına olmuyor bu ay yumurta takibi ile deniyoruz. Tam olarak ilk defa bu ay uğraştık yani. Hayırlısı olsun bakalım

Selam canım yumurtlamanı kaçıncı günde gördün?

Selam canım yumurtlamanı kaçıncı günde gördün?
Uygulama üzerinden takip ediyorum. 14. Güne denk geldiğini gösteriyor. 14. Gün aşırı bel ve kasık ağrım oldu doğru olma ihtimali var bence. Ama geçen ay hiçbir yumurta çatlama gününde hiçbir belirtim olmamıştı. Bu ay gebelik oluşmazsa test ile kendim bakmayı düşünüyorum

Ben yumurtlamamı kasık ağrımdan ve akıntımdan anlıyorum. Gün aşırı ilişkiye giriyoruz o yüzden ovulasyon testine gerek duymadım bakalım hayırlı ise gebe kalalım inşallah:) hep hayırlısı diye dua edin arkadaşlar çift çizgiyi görmekten önemlisi o gebeliğin sağlıklı olması düşük yapınca insanın içi acıyor yüreğiniz yanıyor sağlıkla olsun inşallah hepimizin bu ay

Beni de ekler misin canım bat 17.11

Merhaba 17 kasim bat rica etsem eklermisiniz burda hayirli bebek haberleri paylaşmayi Rabbim hepimize nasip etsin

Merhaba bat 15 Kasım ekler misiniz

26 kasım

Beni de ekler misin canım bat 17.11
Merhaba 17 kasim bat rica etsem eklermisiniz burda hayirli bebek haberleri paylaşmayi Rabbim hepimize nasip etsin
newmoon10 24.11.2020 beni de ekler misiniz
Benimde 9 kasım benide ekle newmoon10
Merhaba bat 15 Kasım ekler misiniz
Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :) :) Sayımız baya arttı inşallah birbimizden alacağımız güzel haberlerde böyle hemencecik artar :) Sizlerde biraz kendinizden bahseder misiniz? Kaçıncı gebelik olucak yumurtlama takibi yapıyor musunuz yumurtlamayı kaçıncı gün gördünüz v.s. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…