Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hem hemşireyim hemde kadın doğum doktorunun yanında çalışıyorum bu ay ultrasonla yumurta takibi yaptık ama olmadı . Kasım için ovulasyon testlerini kullanmayı düşünüyorum. Siparşini verdim bakalım

Merhaba bende kisaca hikayemi anlatayim 23 yasindayim 3 yıldır evliyim 4 düşük yaşadım 6 aylik 2ser aylik 10 haftalik. Son dusukten once kan pihtilasmasi oldugu anlaşıldı ilk ovulasyon denememle gebe kaldim gebe kalinca igne aspirin kullandim ama yine kaybettim 10 haftalikken kalbi durdu 4 ay once sonra tup bebek uzamnina gitttim oda bazi testler yapti ve lupus yuksek çıktı rahim filmi cekti ve rahimde kurtajdan dolayi yapışıklık çöküntü var dedi gecen ay histeroskopi ile düzeltti adet olunca gel dedi gittim ve hersey iyi rahim yumurtalar sorun kalmadi dedi ama dusuklerinin sebebi sadece pıhtılaşma değildir dedi ve genetiği incelenmiş tüp bebek tavsiye etti ancak durumum olmadığı için normal yolla denemek istediğimi söyledim O da bana Normal yolla bile yüzdesi 70 Sağlıklı olma şansın yüksek dedi 6 ay boyunca Normalde ne gebe Kalırsan gel gebe kalmazsan yine gel ona göre konuşuruz tekrar dedi bu ay henüz Adetime bir hafta var ve aşırı baş ağrısı Sabahları bulantı hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum ama histeroskopiden sonra gebe kalanları çok duydum Benim hikayemde bu şu anda adet olmayı bekliyorum Eğer adet olursam o gül ovulasyon testi alıp tekrar başlayacağım inşallah benim hikayemde bu kizlar
Canm bat 27 ekim benide eklermisin listeye newmoon10

Canım öncelikle yaşadıkların için okurken gerçekten çok üzüldüm allah bu sefer nasip eder inşallah.
Kasım batlarını listeye ekliyorum ama seni buradan takip edeceğim inşallah hiç eklemek zorunda kalmam içimde öyle bir his var nedense bekleyelim istedim :) durumu bizede mutlaka yaz inşallah hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.

Selam canım hangi ovulasyon testini sipariş ettin kullanırken bizimlede paylaşabilirsin test sürecini :)

Amin insallah canim Peki mutlaka yazarim 6 gun kaldi bata:)):')

Merhaba bende üzüldüm açıkcası ama yaşın daha çok genç hem streste yapma bu konuyu daha çok ertelenmesine sebep olabilirsin. Tıp ilerledi artık herşeyin çaresi var yakında hamile kalırsın inşallah

selam canım doktora gidicektin aynı zamanda femera kullanmaya başlamıştık merak ettim

selam canım doktora gidicektin aynı zamanda femera kullanmaya başlamıştık merak ettim
Merhaba canım dün ve bugun doktoruma gittim sağda 21 ve solda 17mm yumurtalarım vardı dun, yarın yıne bakalım dedi ve bugun baktı göbekten çatlatma iğnemi de yaptı progestan başlattı bugun ve her gun ılıskı dedi dun de dahil cumaya kadar ilişki önerdi hiç kalkmadan yat dedi.. çok su tüket dedi bu ilacı 10gun kullanıcam 10.gün kan testine gidicem sonucu bize bildir dedi omega ve ınofolıc içiyorum bu arada onlara devam dedi

Hmm çok güzel inş hayırlı haberler alırsın canım . benimde 15mm demişti çok küçük değildir inşallah bende yarın tekrar gidicem bu iğne ağrılı birşey mi

Ben şuan tedavi görüyorum bi tane geçen yıl Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim bidaha olmadı ondan sonra . 5 gün femra kullandım ve inofolic folik asit kullandım 14 cm yumurtam olmuş cuma günü tekrar gideceğim doktora 2 yıllık evliyim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hmm çok güzel inş hayırlı haberler alırsın canım . benimde 15mm demişti çok küçük değildir inşallah bende yarın tekrar gidicem bu iğne ağrılı birşey mi
İğne çok basit canım kıl gbi ucu öyle acıtmıyor ben bı kere koldan olmuştum bugunde göbekten göbek daha etkılı dıye duymuştum zaten.. 36saat sonra biraz kasık ağrım olmuştu öncekinde oda yumurta çatlatmasından dolayıdır..15mm de küçük değil bence canım Allah nasip ettıyse olmayacak bir şey yok

i
inşallah hoşbulduk :) benim ilk çocuk olucak inşallah. ağustos ayında bir düşük yaşadım. yumurtlama takibi yapmıyorum 1 yıllık evliyim şimdilik bu kadar :)

Çağırabılıyorlar canım yumurta boyutunun takıbı için belki kendılıgınden de çatlayabılır iğne vermemiştr yada verecektir.. benim iğnemi de yaptıgı halde pazartesi yıne çağırdı kontrol altında tutması daha iyidr herhalde

Merhaba arkadaşlar. Klomenden sonra bugün göbekten çatlatma iğnesi oldum.ilişki günlerini belirtti doktor.2 kasımda da randevu verdi.zaten bat tarihimdi.çok heyecanlıyım.hayırlısı bakalım.nasipse olur

Merhaba arkadaşlar. Klomenden sonra bugün göbekten çatlatma iğnesi oldum.ilişki günlerini belirtti doktor.2 kasımda da randevu verdi.zaten bat tarihimdi.çok heyecanlıyım.hayırlısı bakalım.nasipse olur
Hadi hayırlısı canım Gün aşırı ilişkiye gir şansın açık olsun
Merhaba bende yeniyim 2,5 aylık evliyim 1 aydır deniyoruz bakalım hayırlısı
Daha çok yeni değil mi evliliğiniz keyfini çıkarsaydınız

Kızlar merhaba 13 ekim reglimin ilk günüydü. Normalde pc programını kullanıyorum orada yumurtlama günüm 25 ekim. Bugün ovulasyon testi aldım yumurtlama günleri değişebiliyormuş diye daha güvenli olsun istedim. bugün ilk kez denedim. Silik çıktı yarın yapmayı düşünmüyorum sizce bu siliğe göre bir sonrakini hangi gün yapsam net
Çizgiye biraz daha yaklaşmış olurum?

Selam kizlar yardiminiza ihtiyacim var iki ay once tedavime basladim klomen ve ovitrelle kullandim 1 tane yumurtam olustu gecen ay sadece klomen ve iki yumurtam oldu bu ayda hic bisey kullanmadim az once ovu testi yaptim adetimin 14 gunu t cizgisi cok silikti bu klomen tedavimde piki goruyodum bu zaman ama bu sefer goremedim uzuluyorum ilacsiz yumurtam buyumuyor galiba bidaki aya rahim filmi cekilecek acaba yumurta buyumede etkisi olurmu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…