Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasık ağrısı ve kuyruk sokumu dedikleri yer eğilince çok ağrıyor hafif hafif gelen mide bulantısı kabızlık bu şekilde benim ki canım darısı sizlere inşallah
Insallah canım ❤ benimde bat bugün daha bekliyorum bakalım bnde kasık batması gibi oldu bulantı var dediğin gibi istifra oluyor çoğunlukla bide cok uyuyorum halsizim insallah regl olmazsa iki gune kadar kan testine gitcm bnde

Çok şükür yanlış sonuç girilmiş düzeltildi hiç bir kullandıgım ilaç yok bu arada gebelik kaybım da yok
Ay gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza ama sizin yerinizde olsam o hastaneyi şikayet ederdim böyle hassas bir konuda hata yapılır mı ya ben bile sinirlendim

Hem kesin hamile gibi hissediyorum hem de asla degil gibi bat 11 i.Cok gerginim sanki ilk cocuk gibi ama yapmayacağım çıkmaz daha.Polikistik owerim var o yuzden umudum yok fazla,kiloda var.Ama rabbim yazmışsa yazmıştır.Buradaki herkese tavsiyem sakin olun stres olursanız çocuğunuzun olması gerçekten çok zor.Yaşı çok küçük arkadaşlar görüyorum, gençliğinize yazık bu güzel zamanlarınızı kendinize zehir etmeyin lütfen,rabbim herkesin gönlünün muradını versin Göğüs hassasiyeti dışında bütün belirtilerim var ama bunlar psikolojikte olabilir

Eklentiler

• 20201109_183135.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 61
Canım bende sağlık ocağına verdim akşam yada yarın sabah çıkar dediler, bir kod veriyorlar labim diye bir yerden o kodla bakıyorsun
Labimde bakıyorum ama sistemde bu bilgilere ait kayıt bulunamadı yazıyor sonuç çıkana kadar sende de böyle mi yazıyordu canım

Of benim bu ayda tutmadi galiba regli oncesi bi hareketlilik olur hep yumurtaliklarimda yine var daha 12 gun var bata ama olmadi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…