Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok silik bir çizgi ben de gördüm🤩 bence testi tekrarlayın inşallah hamilesinizdir 💐
Ayyy canım inşallah öyledir.Kimyasal gebeliklerde hep hafif çizgi oluyordu.Bu sefer hayali çizgi ve kanama olunca tekrar 2 tane test aldım🤭🤭sabah erkenden evde test yapıp sağlık ocağına gideceğim.Zaten doktor 3 ay içinde hamile kalamazsan gel demişti.2 ay deneme şansım var.Yoksa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.

Çok sağolasın. Bizim de ilk defa gebelik oluştu. İnşallah sağlıklı ilerler. Daha çok yeniyiz 😊 Allah tan umut kesilmez. İnşallah Rabb im isteyen herkese evlat nimetiyle nimetlendirir.
Aminn 🙏🙏🙏
Belki yarın bile pik olur
:) Ama ben çoktan yumurtladım bile aşılamamın 8. İğnenin 10. Günü bu gün :)
Doktorum henüz aramadı ama hastaneyi aradıktan sonra sonuçlarda değişiklik oldu sanırım değerleri yanlış girmişler 1097 yazıyor raporda. Doktor aradıgında yine buraya yazarım 🤲🏻
Size çok üzülmüştüm. Derin bir nefes aldım bunu görünce

Bende varım bu ay çatlatma oldum ekimin 24 ünde olmuştum en son Kasım da ise 26 sında olmam lazım ve bu ay çatlatma iğnesi vuruldum

Canlar belim cok agriyor kasiklarim ama bata daha 7 gun var seffaf uzayan degilde bembeyaz bir akintim oldu kasiklarim agridi dedim sanki adet oliyorum ama benim daha 1 haftam var dedim kendimce bir baktim bembeyaz bir akimti seffaf yapiskan degil yani ne olabilir tekrar yumurtlasam benim yumurtlama akintim seffaf oluyor yapiskan aynen yumurta aki dedikleri gibi bu nedir acaba
Benim hamileyken krem kıvamında akıntım olurdu

Kızlar adete 4 gün kala kaset test icin erken dimi ? Yani benim negatif çıktı ama bi ihtimal mi ?
Ben de yaptım bugün test negatif çıktı bata 3 günüm vardı. Az önce de belime ağrı girdi kesin hastalanacağım ben nasip artık inşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır testlerimiz🙏hayırlısı olsun

Ben de yaptım bugün test negatif çıktı bata 3 günüm vardı. Az önce de belime ağrı girdi kesin hastalanacağım ben nasip artık inşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır testlerimiz🙏hayırlısı olsun
Inşallah ya kasıklarımda ağrı var ama bilemiyorum tabi

Ne yaptın canım inşallah bebeğim seninledir dualarımız seninle 🙏
Bazen kan cihazları sonuçları yanlış verebiliyormuş. Özellikle ikinci test oldugu için düşük çıktığında tekrar yapıyorlarmış testi emin olmak için. Benimkini de öyle yapmışlar ve şükür ki doğru sonuç güzel 🤲🏻

X