Çıkmadı ya o kadar geç mi çıkıyor bnde şaşırdımKuzum noldu sonucun çıkmadı mı daha?
Ayyy canım inşallah öyledir.Kimyasal gebeliklerde hep hafif çizgi oluyordu.Bu sefer hayali çizgi ve kanama olunca tekrar 2 tane test aldımÇok silik bir çizgi ben de gördümbence testi tekrarlayın inşallah hamilesinizdir
Ne yaptın canım inşallah bebeğim seninledir dualarımız seninleDoktorum henüz aramadı ama hastaneyi aradıktan sonra sonuçlarda değişiklik oldu sanırım değerleri yanlış girmişler 1097 yazıyor raporda. Doktor aradıgında yine buraya yazarım
Geçmiş olsun canım önümüzdeki maçlara bakacağız.Kullandığın ilaç falan var mıydı?Daha önce hiç gebelik kaybın var mı?465,39 dan 261,82 ye düştü yarı yarıya
Sağda yazmıştım klavye acizligiDagda derken?
AminnÇok sağolasın. Bizim de ilk defa gebelik oluştu. İnşallah sağlıklı ilerler. Daha çok yeniyizAllah tan umut kesilmez. İnşallah Rabb im isteyen herkese evlat nimetiyle nimetlendirir.
:) Ama ben çoktan yumurtladım bile aşılamamın 8. İğnenin 10. Günü bu gün :)Belki yarın bile pik olur
Size çok üzülmüştüm. Derin bir nefes aldım bunu görünceDoktorum henüz aramadı ama hastaneyi aradıktan sonra sonuçlarda değişiklik oldu sanırım değerleri yanlış girmişler 1097 yazıyor raporda. Doktor aradıgında yine buraya yazarım
Yok kendiliğinden çatlar dediKiste neden dönüştü ki çatlatma iğnesi yaptirmdiniz mı
Benim hamileyken krem kıvamında akıntım olurduCanlar belim cok agriyor kasiklarim ama bata daha 7 gun var seffaf uzayan degilde bembeyaz bir akintim oldu kasiklarim agridi dedim sanki adet oliyorum ama benim daha 1 haftam var dedim kendimce bir baktim bembeyaz bir akimti seffaf yapiskan degil yani ne olabilir tekrar yumurtlasam benim yumurtlama akintim seffaf oluyor yapiskan aynen yumurta aki dedikleri gibi bu nedir acaba
Ayyy bu habere çok sevindimDoktorum henüz aramadı ama hastaneyi aradıktan sonra sonuçlarda değişiklik oldu sanırım değerleri yanlış girmişler 1097 yazıyor raporda. Doktor aradıgında yine buraya yazarım
Ben de yaptım bugün test negatif çıktı bata 3 günüm vardı. Az önce de belime ağrı girdi kesin hastalanacağım ben nasip artık inşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır testlerimizKızlar adete 4 gün kala kaset test icin erken dimi ? Yani benim negatif çıktı ama bi ihtimal mi ?
Inşallah ya kasıklarımda ağrı var ama bilemiyorum tabiBen de yaptım bugün test negatif çıktı bata 3 günüm vardı. Az önce de belime ağrı girdi kesin hastalanacağım ben nasip artık inşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır testlerimizhayırlısı olsun
Hem de nasıl korktum anlatamamAy insanı korkutuyorlar ya sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Çok teşekkür ederimm. Aklım çıktı anlatamamÇok sevindimyanlış girmeleri hoş değil ama neyseki sonucu güzel
Bazen kan cihazları sonuçları yanlış verebiliyormuş. Özellikle ikinci test oldugu için düşük çıktığında tekrar yapıyorlarmış testi emin olmak için. Benimkini de öyle yapmışlar ve şükür ki doğru sonuç güzelNe yaptın canım inşallah bebeğim seninledir dualarımız seninle
Çok şükür yanlış sonuç girilmiş düzeltildiGeçmiş olsun canım önümüzdeki maçlara bakacağız.Kullandığın ilaç falan var mıydı?Daha önce hiç gebelik kaybın var mı?
Çok teşekkür ederim ben de inanın kafayı yemek üzereydim çok şükürAminn
:) Ama ben çoktan yumurtladım bile aşılamamın 8. İğnenin 10. Günü bu gün :)
Size çok üzülmüştüm. Derin bir nefes aldım bunu görünce
Ayyy maşallah ne güzel,inşallah çok sağlıklı ve rahat bir gebelik geçirirsin sen ve diğer hamişlerÇok şükür yanlış sonuç girilmiş düzeltildihiç bir kullandıgım ilaç yok bu arada gebelik kaybım da yok
Açıkçası bende heyecan yok kendi tarafımda. Çatlatma iğnesi oldum ama ilişki olmadı. mucize lazım bana Yani ama sizin için umarım her şey güzel olurbirlikte bekliycez çok heyecanlı