Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani bilemedim bu akşamı değerlendiricem ama akıntı gelmese kesin yumurtlama yok diyeceğim daha bat a da çok var zaten. Ama akıntı öyle bi yoğun geldi ki kocaman bir parça gibi yani resmen yumurta kırmışım da akını ayırmışım gibi bütün haldeydi

Valla bende göremedim test yapmaya devam edeceğim ama bu günü akşamı değerlendireyim yine de

çok teşekkür ederim ayrıca :KK200:
Bu sabah aynı anlattığın gibi benimde büyük beyaz yoğun bi akıntım geldi. Neden olıyor acaba ovu testi yaptınmı merak ettim

Ay gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza🤩💐 ama sizin yerinizde olsam o hastaneyi şikayet ederdim böyle hassas bir konuda hata yapılır mı ya ben bile sinirlendim 😡
Çok teşekkür ederimmm🌺 hastaneyi baya talan ettim ama araştırdım aynı zaman da kanda böyle şeyler olabiliyormuş aman diyim sizler de dikkat edin. Şüpheniz varken düşük değer görürseniz mutlaka Bi daha yaptırın 🤲🏻

Ya bn kullanıyorum daha yumurtlamayı da görmedim ama sol kasığım da da ara ara ağrı var çakşır suyu kist yapar mı
Nasıl kullandın canım çakşır suyunu? Biz de 2. şişedeyiz eşimle birlikte içtik bu ay. 2. şişedeyiz. Sabah akşam çay bardaginin 4te 1 i şeklinde içtik. Ben yumurtlamadan sonra içmedim. Doğru mu yaptım bilmiyorum. Tam bu yumurtlama da göremedim ama çizgi tam koyulaşmadan silinmişti.

Nasıl kullandın canım çakşır suyunu? Biz de 2. şişedeyiz eşimle birlikte içtik bu ay. 2. şişedeyiz. Sabah akşam çay bardaginin 4te 1 i şeklinde içtik. Ben yumurtlamadan sonra içmedim. Doğru mu yaptım bilmiyorum. Tam bu yumurtlama da göremedim ama çizgi tam koyulaşmadan silinmişti.
Yumurtlamadan sonra içilmiyor canım eşin devam etsin ama

X