Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum henüz aramadı ama hastaneyi aradıktan sonra sonuçlarda değişiklik oldu sanırım değerleri yanlış girmişler 1097 yazıyor raporda. Doktor aradıgında yine buraya yazarım
bak ya insana neler çektiriyorlar devlet hastanesi mi canım orası? Direk şikayet et bence.

bak ya insana neler çektiriyorlar devlet hastanesi mi canım orası? Direk şikayet et bence.
Yok özel çokta memnun oldugum Bi hastane aslında ilk defa böyle bir saçmalık yaşadım hemde benim için en önemli konuda yaşadım. Doktor aradıgında gerekli şeyleri söyleyeceğim mutlaka

Doktorum henüz aramadı ama hastaneyi aradıktan sonra sonuçlarda değişiklik oldu sanırım değerleri yanlış girmişler 1097 yazıyor raporda. Doktor aradıgında yine buraya yazarım
Ay insanı korkutuyorlar ya sağlıkla ilerlesin inşallah canım

Canlar belim cok agriyor kasiklarim ama bata daha 7 gun var seffaf uzayan degilde bembeyaz bir akintim oldu kasiklarim agridi dedim sanki adet oliyorum ama benim daha 1 haftam var dedim kendimce bir baktim bembeyaz bir akimti seffaf yapiskan degil yani ne olabilir tekrar yumurtlasam benim yumurtlama akintim seffaf oluyor yapiskan aynen yumurta aki dedikleri gibi bu nedir acaba

Sogan suyunu dene sifan ondadir inseALLAH

Tam yumurtlamadan 4 gün sonra öyle bi akıntım oldu. Bi arkadaşım da öyle olmuştu. Gebe olduğunu öğrenmişti. Benimde bu ay oldu. Adete yakın olsaydı adet için derdim ama. Yumurtlamadan sonra olunca bi şüphelenmiştim. İnşallah seninde vardr.

Çok sevindim yanlış girmeleri hoş değil ama neyseki sonucu güzel

Kızlar bana bi el atıverin kafam çok karıştı.
Bir kızım var 4 yaşında sezaryen ile doğum yaptım. 3.5 ay önce polip ameliyatı oldum histereskopi ile
bu ay ilk defa ovulasyon testiyle yumurtama takip ediyorum.
Sat 23 Ekim
Döngüm 30-35 arası değişiyor
Testleri yapmadan önce sıvı alımını en az 2 saat önceden kesiyorum. Bugün iki test yaptım ilkinde çizgi göremediğim için ikincide 3 saatten fazla sıvı almadan yaptım. Bugün yumurta akı kıvamında çok yoğun bir akıntım geldi. Sıvı olmayan lastik gibi uzayan. Ben bugünü değerlendireyim mi ne yapayım bilmiyorum anlamadım
Testlerim şöyle

Eklentiler

• image.jpg
    221,5 KB · Görüntüleme: 44
Benimde yumurtlamadan 6 gun falan gecti ani bir agriylami geldi canim bahsedersen biraz belki biraz ayakta durdum ondandir dedim ama insEALLAH vardir canim

Bazen Testlerde yaniliyor canim kul yapisidir sonucta vucudunu dinle degerlendir atlama bosyere hic pik gormezsen ayin bosa cikmasin ya

kuzum ben burda yumurtlama göremiyorum ama

Benimde yumurtlamadan 6 gun falan gecti ani bir agriylami geldi canim bahsedersen biraz belki biraz ayakta durdum ondandir dedim ama insEALLAH vardir canim
Yok benim ağrım olmamıştı. Ama ayakta durduğum bi gündü. Tam yumurtlamadan bir hafta sonra sol tarafımda 5 dk gibi süren bariz bi batma hissi hissetmiştim bide. Diğer aylardan farklı olarak.

İstersen değerlendir tabi boşa gitmesin. Sonuç olarak 2 3 gün canlı kalabiliyor sayın hücreler benimde akıntımdan 3 gün sonra falan pik görmüştüm. Tabi herkeste aynı olmuyo

Bazen Testlerde yaniliyor canim kul yapisidir sonucta vucudunu dinle degerlendir atlama bosyere hic pik gormezsen ayin bosa cikmasin ya
Yani bilemedim bu akşamı değerlendiricem ama akıntı gelmese kesin yumurtlama yok diyeceğim daha bat a da çok var zaten. Ama akıntı öyle bi yoğun geldi ki kocaman bir parça gibi yani resmen yumurta kırmışım da akını ayırmışım gibi bütün haldeydi
kuzum ben burda yumurtlama göremiyorum ama
Valla bende göremedim test yapmaya devam edeceğim ama bu günü akşamı değerlendireyim yine de

çok teşekkür ederim ayrıca

İstersen değerlendir tabi boşa gitmesin. Sonuç olarak 2 3 gün canlı kalabiliyor sayın hücreler benimde akıntımdan 3 gün sonra falan pik görmüştüm. Tabi herkeste aynı olmuyo
Aa öyle oluyor muymuş akıntıdan sonra pik görmek. Belki de bende öyle olacağımdır bilemiyorum ki testi ilk defa yapıyorum ama sıvı alımına gerçekten çok dikkat ediyorum

Aa öyle oluyor muymuş akıntıdan sonra pik görmek. Belki de bende öyle olacağımdır bilemiyorum ki testi ilk defa yapıyorum ama sıvı alımına gerçekten çok dikkat ediyorum
Evet bende belirtilere dikkat ederim. Benim öyle olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…