bak ya insana neler çektiriyorlar devlet hastanesi mi canım orası? Direk şikayet et bence.Doktorum henüz aramadı ama hastaneyi aradıktan sonra sonuçlarda değişiklik oldu sanırım değerleri yanlış girmişler 1097 yazıyor raporda. Doktor aradıgında yine buraya yazarım
Yok özel çokta memnun oldugum Bi hastane aslında ilk defa böyle bir saçmalık yaşadım hemde benim için en önemli konuda yaşadım. Doktor aradıgında gerekli şeyleri söyleyeceğim mutlakabak ya insana neler çektiriyorlar devlet hastanesi mi canım orası? Direk şikayet et bence.
Ay insanı korkutuyorlar ya sağlıkla ilerlesin inşallah canımDoktorum henüz aramadı ama hastaneyi aradıktan sonra sonuçlarda değişiklik oldu sanırım değerleri yanlış girmişler 1097 yazıyor raporda. Doktor aradıgında yine buraya yazarım
Dagda derken?Dağda yoğunlukla, hakkımızda en güzeli olsun
Sogan suyunu dene sifan ondadir inseALLAHBen iki aydır aslan pençesi kullandım adet döngümü kısalttı hiç bir sorunum yoktu hamilelik şansını arttırdıgnı duydum kullandın ama malesef bana iyi gelmedi .ilk ay adetim 6 gün sürecegine 2 gün sürdü bu ay yine içtim 3 gün erken adet oldum yani kısaca bana iyi gelmedi
Tam yumurtlamadan 4 gün sonra öyle bi akıntım oldu. Bi arkadaşım da öyle olmuştu. Gebe olduğunu öğrenmişti. Benimde bu ay oldu. Adete yakın olsaydı adet için derdim ama. Yumurtlamadan sonra olunca bi şüphelenmiştim. İnşallah seninde vardr.Canlar belim cok agriyor kasiklarim ama bata daha 7 gun var seffaf uzayan degilde bembeyaz bir akintim oldu kasiklarim agridi dedim sanki adet oliyorum ama benim daha 1 haftam var dedim kendimce bir baktim bembeyaz bir akimti seffaf yapiskan degil yani ne olabilir tekrar yumurtlasam benim yumurtlama akintim seffaf oluyor yapiskan aynen yumurta aki dedikleri gibi bu nedir acaba
Çok sevindimDoktorum henüz aramadı ama hastaneyi aradıktan sonra sonuçlarda değişiklik oldu sanırım değerleri yanlış girmişler 1097 yazıyor raporda. Doktor aradıgında yine buraya yazarım
Benimde yumurtlamadan 6 gun falan gecti ani bir agriylami geldi canim bahsedersen biraz belki biraz ayakta durdum ondandir dedim ama insEALLAH vardir canimTam yumurtlamadan 4 gün sonra öyle bi akıntım oldu. Bi arkadaşım da öyle olmuştu. Gebe olduğunu öğrenmişti. Benimde bu ay oldu. Adete yakın olsaydı adet için derdim ama. Yumurtlamadan sonra olunca bi şüphelenmiştim. İnşallah seninde vardr.
Bazen Testlerde yaniliyor canim kul yapisidir sonucta vucudunu dinle degerlendir atlama bosyere hic pik gormezsen ayin bosa cikmasin yaKızlar bana bi el atıverin kafam çok karıştı.
Bir kızım var 4 yaşında sezaryen ile doğum yaptım. 3.5 ay önce polip ameliyatı oldum histereskopi ile
bu ay ilk defa ovulasyon testiyle yumurtama takip ediyorum.
Sat 23 Ekim
Döngüm 30-35 arası değişiyor
Testleri yapmadan önce sıvı alımını en az 2 saat önceden kesiyorum. Bugün iki test yaptım ilkinde çizgi göremediğim için ikincide 3 saatten fazla sıvı almadan yaptım. Bugün yumurta akı kıvamında çok yoğun bir akıntım geldi. Sıvı olmayan lastik gibi uzayan. Ben bugünü değerlendireyim mi ne yapayım bilmiyorum anlamadım
Testlerim şöyle
kuzum ben burda yumurtlama göremiyorum amaKızlar bana bi el atıverin kafam çok karıştı.
Bir kızım var 4 yaşında sezaryen ile doğum yaptım. 3.5 ay önce polip ameliyatı oldum histereskopi ile
Sat 23 Ekim
Testleri yapmadan önce sıvı alımını en az 2 saat önceden kesiyorum. Bugün iki test yaptım ilkinde çizgi göremediğim için ikincide 3 saatten fazla sıvı almadan yaptım. Bugün yumurta akı kıvamında çok yoğun bir akıntım geldi. Sıvı olmayan lastik gibi uzayan. Ben bugünü değerlendireyim mi ne yapayım bilmiyorum anlamadım
Testlerim şöyle
Yok benim ağrım olmamıştı. Ama ayakta durduğum bi gündü. Tam yumurtlamadan bir hafta sonra sol tarafımda 5 dk gibi süren bariz bi batma hissi hissetmiştim bide. Diğer aylardan farklı olarak.Benimde yumurtlamadan 6 gun falan gecti ani bir agriylami geldi canim bahsedersen biraz belki biraz ayakta durdum ondandir dedim ama insEALLAH vardir canim
İstersen değerlendir tabi boşa gitmesin. Sonuç olarak 2 3 gün canlı kalabiliyor sayın hücrelerKızlar bana bi el atıverin kafam çok karıştı.
Sat 23 Ekim
Testlerim şöyle
Yani bilemedim bu akşamı değerlendiricem ama akıntı gelmese kesin yumurtlama yok diyeceğim daha bat a da çok var zaten. Ama akıntı öyle bi yoğun geldi ki kocaman bir parça gibi yani resmen yumurta kırmışım da akını ayırmışım gibi bütün haldeydiBazen Testlerde yaniliyor canim kul yapisidir sonucta vucudunu dinle degerlendir atlama bosyere hic pik gormezsen ayin bosa cikmasin ya
Valla bende göremedim test yapmaya devam edeceğim ama bu günü akşamı değerlendireyim yine dekuzum ben burda yumurtlama göremiyorum ama
Aa öyle oluyor muymuş akıntıdan sonra pik görmek. Belki de bende öyle olacağımdır bilemiyorum ki testi ilk defa yapıyorum ama sıvı alımına gerçekten çok dikkat ediyorumİstersen değerlendir tabi boşa gitmesin. Sonuç olarak 2 3 gün canlı kalabiliyor sayın hücrelerbenimde akıntımdan 3 gün sonra falan pik görmüştüm. Tabi herkeste aynı olmuyo
Benim yine olmadı maalesefKızlar sizde durumlar nedir? Listeden kaldırayım mı ümit var mı?Yarın akşama kadar haber verirseniz durumuna göre listeyi güncelleyeceğim :)
@Yusralikubra @korfezida @Cagley @jikarinzku @Edda19 @brcnyldz13 @kafasikarisikkiz @umudum58 @ManyakPrenses S sinemimsi35 @Aylinklc @birbilsem34 @terelellidenhalliceyim @toowarmtoocool @camlihemsinli
Evet bende belirtilere dikkat ederim. Benim öyle olmuştu.Aa öyle oluyor muymuş akıntıdan sonra pik görmek. Belki de bende öyle olacağımdır bilemiyorum ki testi ilk defa yapıyorum ama sıvı alımına gerçekten çok dikkat ediyorum
Kasık ağrısı ve kuyruk sokumu dedikleri yer eğilince çok ağrıyor hafif hafif gelen mide bulantısı kabızlık bu şekilde benim ki canımCanim belirtilerin neydi acabahayırlı olsun çok sevindim senin adına