Sanırım artık herşeyi çift çizgi görüyorumYa ben mi göremiyorum acaba anlamadım? Nerede tam olarak çizgi? Ben de yaptım test tek çizgi çıktı.
İnşallahYarin yine yap test koyulasir inss
Hahaha gerçek kopkoyu iki çizgi görürüz inşallah şaşı olmadan, güneşe tutmadan, eğip bükmeden testi acaba mı demeden B-)Sanırım artık herşeyi çift çizgi görüyorum
Suan ayni oyle oldu canim inseALLAH hayirli bir gebelik olurBenim hamileyken krem kıvamında akıntım olurdu
Canım senin pik ve çatlama ne zamandıHahaha gerçek kopkoyu iki çizgi görürüz inşallah şaşı olmadan, güneşe tutmadan, eğip bükmeden testi acaba mı demeden B-)
Yok hiç belirtim kalmadı canım o yüzden umutsuzum büyük ihtimalle adet olurumVarsa çıkar heralde canım
Senin belirti var mı
Ben de pek bişey yok
30 unda ovulasyon pik yaptı 31 çatladı canımCanım senin pik ve çatlama ne zamandı
Kuzum bn sadece sabahları aç karnına içtim geçen ay ovi testlerim belirgindi silikti ama bak bu ay çok net tekli olan bugününNasıl kullandın canım çakşır suyunu? Biz de 2. şişedeyiz eşimle birlikte içtik bu ay. 2. şişedeyiz. Sabah akşam çay bardaginin 4te 1 i şeklinde içtik. Ben yumurtlamadan sonra içmedim. Doğru mu yaptım bilmiyorum. Tam bu yumurtlama da göremedim ama çizgi tam koyulaşmadan silinmişti.
Yok hiç belirtim kalmadı canım o yüzden umutsuzum büyük ihtimalle adet olurum
Canım senin pik ve çatlama ne zamandıYok hiç belirtim kalmadı canım o yüzden umutsuzum büyük ihtimalle adet olurum
Ay çok yakın günlerimiz inşallah güzel hayırlı haberler alırız. Bugün ben işten gelince dayanamadım test yaptım ama kocaman bi negatif gördüm çok moralım bozuldu30 unda ovulasyon pik yaptı 31 çatladı canım
Hangi marka içiyorsun? Ben önce mecitefendi sonra cemil efendi içtim. Yumurtlamadan sonra da devam edecek misin?Kuzum bn sadece sabahları aç karnına içtim geçen ay ovi testlerim belirgindi silikti ama bak bu ay çok net tekli olan bugünün
Arada unutsa da azimle içiyor bakalım:)Yumurtlamadan sonra içilmiyor canım eşin devam etsin ama
Benimde 30 u pik 31 i çatlama canımCanım senin pik ve çatlama ne zamandı
Ben de ayın 7 sinde yaptım bariz negatif diAy çok yakın günlerimiz inşallah güzel hayırlı haberler alırız. Bugün ben işten gelince dayanamadım test yaptım ama kocaman bi negatif gördüm çok moralım bozuldu
Normalde hiç bu ay kadar sabırsızlanmadım.Ya tüm belirtilerim hamileymişim gibi.... Yarın gidip sağlık ocağında test vereceğim.Regli olmaya razıyım yeter ki kimyasal gebelik vs.olmasınHahaha gerçek kopkoyu iki çizgi görürüz inşallah şaşı olmadan, güneşe tutmadan, eğip bükmeden testi acaba mı demeden B-)
Bat 15yada 16si 11i erken test yapayim diyorum cikar heralde silikte olsa ama goguste hassasiyet basladi bugun oyle oldugunda ben hep adet oluyorum ve adet olcam gibi agrim var simdidenSelinos ne zaman test yapcaksin gulum
İnşallahSuan ayni oyle oldu canim inseALLAH hayirli bir gebelik olur
Ayy çok yakın tarihlerimiz ben Bugün negatifi görünce çok canım sıkıldı ya yapmayım yapmayım dedim ama duramadımBenimde 30 u pik 31 i çatlama canım
InseALLAH adet olmazsin canim ya inanki test yapmak istemiyorum 6-7 gun gecince doktora giderim gecen aydan kotu etkilendimBat 15yada 16si 11i erken test yapayim diyorum cikar heralde silikte olsa ama goguste hassasiyet basladi bugun oyle oldugunda ben hep adet oluyorum ve adet olcam gibi agrim var simdiden