Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bn sadece sabahları aç karnına içtim geçen ay ovi testlerim belirgindi silikti ama bak bu ay çok net tekli olan bugünün

Eklentiler

• 0C13CA97-5807-400F-84EA-B14642F8A32D.jpeg
    238,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 452361C0-60DA-45A6-B282-6EA107A327C6.jpeg
    152 KB · Görüntüleme: 42
Ay çok yakın günlerimiz inşallah güzel hayırlı haberler alırız. Bugün ben işten gelince dayanamadım test yaptım ama kocaman bi negatif gördüm çok moralım bozuldu
Ben de ayın 7 sinde yaptım bariz negatif di
Belki erken yapmışımdır diye bir umut besliyorum işte
Adet olunca daha az canım acıyor sanki tek çizgi daha can acıtıyor adet tarihim geçmeden yapmıycam bu sefer

Hahaha gerçek kopkoyu iki çizgi görürüz inşallah şaşı olmadan, güneşe tutmadan, eğip bükmeden testi acaba mı demeden B-)
Normalde hiç bu ay kadar sabırsızlanmadım.Ya tüm belirtilerim hamileymişim gibi.... Yarın gidip sağlık ocağında test vereceğim.Regli olmaya razıyım yeter ki kimyasal gebelik vs.olmasın5 Gebelik kaybım var.

Bat 15yada 16si 11i erken test yapayim diyorum cikar heralde silikte olsa ama goguste hassasiyet basladi bugun oyle oldugunda ben hep adet oluyorum ve adet olcam gibi agrim var simdiden
InseALLAH adet olmazsin canim ya inanki test yapmak istemiyorum 6-7 gun gecince doktora giderim gecen aydan kotu etkilendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…