Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2717968
Bu gün çatlatma iğnesinin 10. Günü. Bi kaç güne kadar pik olacakmış gibi duruyor ovulasyon testim. Bu ne anlatıyor? Hiiiç Öylesine paylaşayım istedim
Aynı ovülasyon testini adet günü yaptım. Aynı yumurtlama gibi pik olmuştu. Dedim heralde adet öncesi tekrar yumurtlama oldu. Tabi içimde de bi şüphe var. 2 3 saat sonra yine sıvı alımı yapmadan hcg testi yaptım. Ve pozitifti.

Ben bu ay yumurtalık uyarıcı iğne de kullandım minik yumurtaların vardı, onlar büyüyor da olabilir :) Darısı başıma ne tatlısınız

İnşallah güzel haberlerini alırız seninde memleketlim yaa hep girdiğimde baktm sna ama olsn bence en yakın zamanda yine olsn bebişin inancımızı yitirmeylm
Güzel düşüncelerin için tşk ederim canım. Bu ay doktora gitmem lazım ama eşim gitmek istemiyor. Tek başıma gitmeli miyim bende onu bilemedim. Sıkıldım artık.

Güzel düşüncelerin için tşk ederim canım. Bu ay doktora gitmem lazım ama eşim gitmek istemiyor. Tek başıma gitmeli miyim bende onu bilemedim. Sıkıldım artık.
Git bence illaki bekleme esıni sen en azındn git onden bı kons baktn sende bısı uok esını alr konsrsn kı bak bıtane var evladın sıkılma bosver sukret kuzum alşah ona sağlık. Versn yıne olr

Git bence illaki bekleme esıni sen en azındn git onden bı kons baktn sende bısı uok esını alr konsrsn kı bak bıtane var evladın sıkılma bosver sukret kuzum alşah ona sağlık. Versn yıne olr
Zaten o kuzuya şükürler olsun. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Geçen ay gittim Klomen kullandım olmadı bir ay ara ver yine gel dedi. Yarın 3. Gün randevu almam lazımdı . Ama adamda bir isteksizlik olunca bende tek başıma yapmak istemiyorum. Çocuk bu sonuçta benim kadar o da istesin uğraşsın istiyorum. Erkekleeerrrr!!!

Bende bu ay klomen kullandım
Hahah hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz maşallah. Biz ikinci aşılamamızı denedik o nedenle sanırım gebe olduğuma dair hiç bir şeyi kabul etmeyip yoktur ya diyorum :) Geçen ay silik predictor ile hop oturdum hop kalktım meğer kendi çizgisi çok belirginmiş o testin. Temkinliyim Doktorum hamilesin dese bi daha bak derim

Çok sağolasın. Bizim de ilk defa gebelik oluştu. İnşallah sağlıklı ilerler. Daha çok yeniyiz Allah tan umut kesilmez. İnşallah Rabb im isteyen herkese evlat nimetiyle nimetlendirir.

Ya işte bız panık yapıorz odaklanıorz neden takıosn dio onlar sakinler ama bız ıate anne olmak ıstyorz dua ediorm ama bazen kaybtcm yine die kafaya takıom sen böyle olumsuzu cagırırsan dio olumsz olr dio

Arkadaşlar size bişe sormak istiyorum 2 aydır ovulasyon denedim olmadı ilkinde yumurtlama gününe kadar degerlendrdim digerinde yumurtlama ve sonraki günü diger 3 günüdemi degerlendrmek lazım ?

Ya işte bız panık yapıorz odaklanıorz neden takıosn dio onlar sakinler ama bız ıate anne olmak ıstyorz dua ediorm ama bazen kaybtcm yine die kafaya takıom sen böyle olumsuzu cagırırsan dio olumsz olr dio
Rahatlığa bak ben oğlumla yaş farkı çok açılıyor diye üzülüyorum. Tam bir sene oldu. Stres yapma demenin bir anlamı kalmadı bence laf yetiştirirken mantı büktüğüm doğrudur

Arkadaşlar size bişe sormak istiyorum 2 aydır ovulasyon denedim olmadı ilkinde yumurtlama gününe kadar degerlendrdim digerinde yumurtlama ve sonraki günü diger 3 günüdemi degerlendrmek lazım ?
Akışına bırak bak biz bir yıldır her yolu deniyoruz yine olmuyor

Yaaa. Yaygin kasik agrisi mi noktasal mi? Bende de var. Kahverengi renkli akinti da var. Ama onceki gebeligimde goguslerim sismisti. Bunda bisey yok. Umidim de yok sank

Yaaa. Yaygin kasik agrisi mi noktasal mi? Bende de var. Kahverengi renkli akinti da var. Ama onceki gebeligimde goguslerim sismisti. Bunda bisey yok. Umidim de yok sanki
Dağda yoğunlukla, hakkımızda en güzeli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…