- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Aynı ovülasyon testini adet günü yaptım. Aynı yumurtlama gibi pik olmuştu. Dedim heralde adet öncesi tekrar yumurtlama oldu. Tabi içimde de bi şüphe var. 2 3 saat sonra yine sıvı alımı yapmadan hcg testi yaptım. Ve pozitifti.Eki Görüntüle 2717968
Bu gün çatlatma iğnesinin 10. Günü. Bi kaç güne kadar pik olacakmış gibi duruyor ovulasyon testim. Bu ne anlatıyor? HiiiçÖylesine paylaşayım istedim
Ben bu ay yumurtalık uyarıcı iğne de kullandım minik yumurtaların vardı, onlar büyüyor da olabilir :) Darısı başıma ne tatlısınızAynı ovülasyon testini adet günü yaptım. Aynı yumurtlama gibi pik olmuştu. Dedim heralde adet öncesi tekrar yumurtlama oldu. Tabi içimde de bi şüphe var. 2 3 saat sonra yine sıvı alımı yapmadan hcg testi yaptım. Ve pozitifti.
Güzel düşüncelerin için tşk ederim canım. Bu ay doktora gitmem lazım ama eşim gitmek istemiyor. Tek başıma gitmeli miyim bende onu bilemedim. Sıkıldım artık.İnşallah güzel haberlerini alırız seninde memleketlim yaa hep girdiğimde baktm sna ama olsn bence en yakın zamanda yine olsn bebişin inancımızı yitirmeylm
Git bence illaki bekleme esıni sen en azındn git onden bı kons baktn sende bısı uok esını alr konsrsn kı bak bıtane var evladın sıkılma bosver sukret kuzum alşah ona sağlık. Versn yıne olrGüzel düşüncelerin için tşk ederim canım. Bu ay doktora gitmem lazım ama eşim gitmek istemiyor. Tek başıma gitmeli miyim bende onu bilemedim. Sıkıldım artık.
Kanama da gelir diye tahmin ediyorumYa kanama olması gerekmezmiydi öyle olması için?
Bende bu ay klomen kullandımBen bu ay yumurtalık uyarıcı iğne de kullandım minik yumurtaların vardı, onlar büyüyor da olabilir :) Darısı başıma ne tatlısınız
Zaten o kuzuya şükürler olsun. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Geçen ay gittim Klomen kullandım olmadı bir ay ara ver yine gel dedi. Yarın 3. Gün randevu almam lazımdı . Ama adamda bir isteksizlik olunca bende tek başıma yapmak istemiyorum. Çocuk bu sonuçta benim kadar o da istesin uğraşsın istiyorum. Erkekleeerrrr!!!Git bence illaki bekleme esıni sen en azındn git onden bı kons baktn sende bısı uok esını alr konsrsn kı bak bıtane var evladın sıkılma bosver sukret kuzum alşah ona sağlık. Versn yıne olr
Hahah hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz maşallah. Biz ikinci aşılamamızı denedik o nedenle sanırım gebe olduğuma dair hiç bir şeyi kabul etmeyip yoktur ya diyorum :) Geçen ay silik predictor ile hop oturdum hop kalktım meğer kendi çizgisi çok belirginmiş o testin. TemkinliyimBende bu ay klomen kullandım
Çok sağolasın. Bizim de ilk defa gebelik oluştu. İnşallah sağlıklı ilerler. Daha çok yeniyizHahah hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz maşallah. Biz ikinci aşılamamızı denedik o nedenle sanırım gebe olduğuma dair hiç bir şeyi kabul etmeyip yoktur ya diyorum :) Geçen ay silik predictor ile hop oturdum hop kalktım meğer kendi çizgisi çok belirginmiş o testin. TemkinliyimDoktorum hamilesin dese bi daha bak derim
Ya işte bız panık yapıorz odaklanıorz neden takıosn dio onlar sakinler ama bız ıate anne olmak ıstyorz dua ediorm ama bazen kaybtcm yine die kafaya takıom sen böyle olumsuzu cagırırsan dio olumsz olr dioZaten o kuzuya şükürler olsun. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Geçen ay gittim Klomen kullandım olmadı bir ay ara ver yine gel dedi. Yarın 3. Gün randevu almam lazımdı . Ama adamda bir isteksizlik olunca bende tek başıma yapmak istemiyorum. Çocuk bu sonuçta benim kadar o da istesin uğraşsın istiyorum. Erkekleeerrrr!!!
Rahatlığa bakYa işte bız panık yapıorz odaklanıorz neden takıosn dio onlar sakinler ama bız ıate anne olmak ıstyorz dua ediorm ama bazen kaybtcm yine die kafaya takıom sen böyle olumsuzu cagırırsan dio olumsz olr dio
Arkadaşlar size bişe sormak istiyorum 2 aydır ovulasyon denedim olmadı ilkinde yumurtlama gününe kadar degerlendrdim digerinde yumurtlama ve sonraki günü diger 3 günüdemi degerlendrmek lazım ?
Yaaa. Yaygin kasik agrisi mi noktasal mi? Bende de var. Kahverengi renkli akinti da var. Ama onceki gebeligimde goguslerim sismisti. Bunda bisey yok. Umidim de yok sank
Dağda yoğunlukla, hakkımızda en güzeli olsunYaaa. Yaygin kasik agrisi mi noktasal mi? Bende de var. Kahverengi renkli akinti da var. Ama onceki gebeligimde goguslerim sismisti. Bunda bisey yok. Umidim de yok sanki
Evet hamileliğimin ilk 3 ay ara ara kasiklarim agrimsti, normalmiş.Bende son zamanlarda cok oluyordu. Hamile kalmadan öncede Regl öncesi. Şimdi hamile olduğumu öğrendiğimde de vardı hala da var
Evet biliyorum ama işte bazen aklımıza gelen şeyler mantık çerçevesinde olmuyor
Belki yarın bile pik olurEki Görüntüle 2717968
Bu gün çatlatma iğnesinin 10. Günü. Bi kaç güne kadar pik olacakmış gibi duruyor ovulasyon testim. Bu ne anlatıyor? HiiiçÖylesine paylaşayım istedim
Kuzum noldu sonucun çıkmadı mı daha?Çok sağol canım Beklicez mecburen