- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Evet klomen kist yapıyor bazı kadınlarda adet olmadıysan eğer kist olmuş olabilir test negatifse tabiKlomen gecikme yapar mı? Kiste dönüşen bi yumurtam oldu digeri çatladı mı ne oldu bilmiyoruz gitmedik sonra doktora adet olmadm gögüs agrım felaket
canım yazdım hatırlıyordum. hastalandım ben 3 aralık yenisiKızlar sizde durumlar nedir? Listeden kaldırayım mı ümit var mı?Yarın akşama kadar haber verirseniz durumuna göre listeyi güncelleyeceğim :)
@Yusralikubra @korfezida @Cagley @jikarinzku @Edda19 @brcnyldz13 @kafasikarisikkizumudum58 @ManyakPrenses @sinemimsi35 @Aylinklc @birbilsem34 @terelellidenhalliceyim @toowarmtoocool @camlihemsinli
Test yapmadım hep negatif görünce korkuyorum diger yumurtaya ne oldu bilmiyorum doktorum rahatszdı yoktu başka birine gitmek zorunda kaldık o da anlamayan biriydi biri kist olmuş ee küçük olana ne oldu diyorum sağdaki görünmüyo diyo AllahımEvet klomen kist yapıyor bazı kadınlarda adet olmadıysan eğer kist olmuş olabilir test negatifse tabi
yok işi o şekilde bitiriyorsunİş Bitince mi bu pozisyona geciliyo
Canım senin alttan baktığı halde keseyi görememişti doktor değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum. Kaçtı kaça düştü hemen ümitsizliğe kapılmaMerhaba kızlar. Sabah kan verdim beta ilkine döre düşük çıktı
Tüp bebek ne kadar tuttu masrafların .. bu arada inşallah tutar ikizMerhaba. 6 kasımda tüp bebek için 2 yumurta transfer edildi. Kısmetse sonucunu sabıraızlıkla bekliyoruz
465,39 dan 261,82 ye düştü yarı yarıyaCanım senin alttan baktığı halde keseyi görememişti doktor değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum. Kaçtı kaça düştü hemen ümitsizliğe kapılma
465,39 dan 261,82 ye düştü yarı yarıya
Yaa evet bende tüp bebek fiyatlarını araştorıyorum ne kadar tuttu neler yaptırdınızTüp bebek ne kadar tuttu masrafların .. bu arada inşallah tutar ikiz.. Rabbim hepimize nasip eder inşallah
ya çok üzüldüm allah allah neden böyle bir şey olabilirmiş acaba? Sen sigara v.s kullanıyor musun canım?465,39 dan 261,82 ye düştü yarı yarıya
Çok silik bir çizgi ben de gördümKızlar dün test yapmıştım negatifti.Ama sonra baktığımda hayali bir çizgi var sanki
Benimde böyle çıktı kızlar ama kuruma çizgisi mi bilemedimÇok silik bir çizgi ben de gördümbence testi tekrarlayın inşallah hamilesinizdir
Bana çatlatma iğnesi den 26 saat sonra aşılama yapıldı 2 sinde 3-10 arası her gün ilişki dedi
Yumurta boyutu çok iyi,hadi İnşallahİğneden 1 gün önce muayene olmuştum solda 1 adet 18 mm sağda en büyüğü yine 18 mm olan 3-4 adet yumurta var demişti
Hiç bilmiyorum sabah gittim kan vermeye geç çıkacağı için bekleyemedim işteyim şuan. Doktorun aramasını bekliyorum. Sigara kullanıyordum ama öğrendiğimden beri neredeyse hiç içmiyorumya çok üzüldüm allah allah neden böyle bir şey olabilirmiş acaba? Sen sigara v.s kullanıyor musun canım?
o da etkiliyor olabilir mi acaba yaHiç bilmiyorum sabah gittim kan vermeye geç çıkacağı için bekleyemedim işteyim şuan. Doktorun aramasını bekliyorum. Sigara kullanıyordum ama öğrendiğimden beri neredeyse hiç içmiyorum
Amin canım inşallahYumurta boyutu çok iyi,hadi İnşallah
Vallahi sanmıyorum ya çevremde kaç kişi doğum yapana kadar püfür püfür içti gayet te sağlıklı doğurdular ben neredeyse hiç içmiyorumo da etkiliyor olabilir mi acaba ya
Ya kanama olması gerekmezmiydi öyle olması için?evet üzücü ama sanırım kimyasal gebelik canım.. rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıkla göstersin
Kiste neden dönüştü ki çatlatma iğnesi yaptirmdiniz mıBen klomen kullandım 19 mm yumurtam vardı kiste dönüştü 13 mm olan en son yok oldu bekliyoruz