Çok sağol canım Beklicez mecburenmhrs e nabız var orayada yansıyormuş ama yine akşamı bulabilir. istersen e nabızdan da kontrol edebilirsin. ama sağlık ocağı kanları toplayıp lab.a gönderiyor onlarda orada sırayla işlem yapıyor vs vs yani hemen olacak bir iş değil gibime geliyor..
Testin icini acip cekermisin kuzum biKızlar rüyamda test yaptığımı gördüm silik çıktı sonra kalktım dayanamadım test yaptım. Adetime altı gün var. Biliyorum çok erken ama dayanamadım . Ben çizgi görüyorum. Siz görebiliyor musunuz?
Son 3 gün geçmek bilmiyor amaBat gününü beklemek en doğrusuBenim de bata en az 3 gün var dayanamadım test yaptım bugün sonuç negatif çıktı bu ayı boş geçireceğiz galiba
Amin canım çok aminGözün aydın canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Dualarım sizinle sizinle herşeyi paylaşcam tabikicanımm sende sorularımızı cevapla mutlaka ilk sayfada bulunan :) Gözünaydın çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Sende bizler için dua et olur mu :)
Arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz inşallah güzel haberlerinizi alırız siznde. :) Sizde biraz hikayelerinizden bahseder misiniz?sat 25 ekim bat 23 kasım listeye eklerseniz sevinirim
Yok canım ben gitmiştim normal ultrasonla baktı.Kizlar bı şey soracağım doktor kontrolüne giderken yumurta vs baktırmak için illla alttan mi bakiyorlar?
Seni eklemeyi unutmuşum az önceki mesaja :) Sende hşgeldin canım :)Beni de ekler misiniz bat 13 kasım
Gunaydin guzel anne adaylari.
Cook silik var snkiKızlar rüyamda test yaptığımı gördüm silik çıktı sonra kalktım dayanamadım test yaptım. Adetime altı gün var. Biliyorum çok erken ama dayanamadım . Ben çizgi görüyorum. Siz görebiliyor musunuz?
Doktoruna gore degisir canm benm doktorum adetliyken bile alttan bakiyor antral folikulleri gormek icinKizlar bı şey soracağım doktor kontrolüne giderken yumurta vs baktırmak için illla alttan mi bakiyorlar?
Canim belirtilerin neydi acabaÇok şükür hamileyim kızlar rabbim isteyen buradaki herkese nasip etsin dualarım sizinlesizde dualarınızda beni bulundurun
Evet benim alttan baktı zaten bebek olsa bile 6.haftaya kadar alttan bakıyorlar öteki türlü göremiyorlar.Kizlar bı şey soracağım doktor kontrolüne giderken yumurta vs baktırmak için illla alttan mi bakiyorlar?
Bu akşam ki teste göre haber veririmKızlar sizde durumlar nedir? Listeden kaldırayım mı ümit var mı?Yarın akşama kadar haber verirseniz durumuna göre listeyi güncelleyeceğim :)
Y Yusralikubra @korfezidaCagley J jikarinzku E Edda19 @brcnyldz13 K kafasikarisikkiz umudum58 ManyakPrenses S sinemimsi35 A Aylinklc birbilsem34 @terelellidenhalliceyim Nane surubu Merayyy
Canım benim hafif lekelenme oldu.Ama hala umudum varKızlar sizde durumlar nedir? Listeden kaldırayım mı ümit var mı?Yarın akşama kadar haber verirseniz durumuna göre listeyi güncelleyeceğim :)
Y Yusralikubra @korfezidaCagley J jikarinzku E Edda19 @brcnyldz13 K kafasikarisikkiz umudum58 ManyakPrenses S sinemimsi35 A Aylinklc birbilsem34 @terelellidenhalliceyim Nane surubu Merayyy
Beni kaldırabilirsin canım Regl oldumKızlar sizde durumlar nedir? Listeden kaldırayım mı ümit var mı?Yarın akşama kadar haber verirseniz durumuna göre listeyi güncelleyeceğim :)
Ben klomen kullandım 19 mm yumurtam vardı kiste dönüştü 13 mm olan en son yok oldu bekliyoruzBen hala bekliyorum
Klomen gecikme yapar mı? Kiste dönüşen bi yumurtam oldu digeri çatladı mı ne oldu bilmiyoruz gitmedik sonra doktora adet olmadm gögüs agrım felaketBen hala bekliyorum