Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ben adet takvimindeki doğurganlık döneminde ilişkiye girdim ve yumurtamın çatladığını anşadım kasık ağrılarım vardı. Acaba tutmuş mudur bata 13 gün var çok merak ediyorum bugünde kasık ağrım var acaba tuttu mu diyorum ya da öyle olsum diye ona yoruyorum 😀

Canım benim bu ay yumurtlamam 19.gün oldu normalde 13. 14. Gün oluyo hangi tarihi baz almaliyim . Normal düzende bat bugündü. Geç olacak tarih cuma günü
Canim iste gec yumurtlama olunca eger tuttuysa gec dollenme oluyor yani normalde 13veya 14unde dollanicek ve adetten sonra yaptigin testte cikacaktir mesela ama gec dollenme olursa bazen adet gunun gecsede hem adet olmuyorsun hemde test negatif cikiyor biraz daha bekleyip yapmak gerekiyor ozaman

kızlar birşey sormak istiyorum sol kasığımda kramp şeklinde ağrı var beyaz akıntım var doktora bir hafta sonra gidicektim keseyi görmeye giderim diye düşündüm ağrılarım artıncada korktum sizce normal mi
Tam adet zamanı benimde çok ağrılarım oldu. Hani öyle aşırı değil ama. Batmalar ve adet ağrıları oldu. 3 4 gün sürdü. Şuan nerdeyse hiç ağrım yok. Arada hafif oluyo o kadar.

Tam adet zamanı benimde çok ağrılarım oldu. Hani öyle aşırı değil ama. Batmalar ve adet ağrıları oldu. 3 4 gün sürdü. Şuan nerdeyse hiç ağrım yok. Arada hafif oluyo o kadar.
Saol canım inş iyi birşeydir ağrıların olması peki akıntın olmuşmuydu hiç

Saol canım inş iyi birşeydir ağrıların olması peki akıntın olmuşmuydu hiç
Evet çok hafif var. Kanama ve şiddetli ağrı olmadığı sürece bence normal. Yani genel olarak herkes olabilen bişeymiş. Ayrıca youtubdan doktorları falan da dinledim. Normal diyolar. Kalbini ferah tutmaya çalış. 😊

Evet çok hafif var. Kanama ve şiddetli ağrı olmadığı sürece bence normal. Yani genel olarak herkes olabilen bişeymiş. Ayrıca youtubdan doktorları falan da dinledim. Normal diyolar. Kalbini ferah tutmaya çalış. 😊
teşekkürler tatlım içimi rahatlattın inş herşeyimiz noraml devam eder

Kaç yumurta oluştu geriden gelen yumurtalar var mı bunların hepsine göre değişir. Çatlatma iğnesi vurunca 36 saat içinde yumurta çatlıyor. Bana çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldı buna rağmen gün aşırı 1 hafta ilişki önerildi geriden gelen yumurtalar olabilir diye
1yumurtam vardı. İlaç tedavisi uygulamıyoruz, tumurta gelişimim normal yollarla oldu.

Kızlar rüyamda test yaptığımı gördüm silik çıktı sonra kalktım dayanamadım test yaptım. Adetime altı gün var. Biliyorum çok erken ama dayanamadım . Ben çizgi görüyorum. Siz görebiliyor musunuz?

Eklentiler

• F2A681DB-9A82-4A7E-8988-2B76EAF57075.jpeg
    F2A681DB-9A82-4A7E-8988-2B76EAF57075.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 85
Anl
Canim iste gec yumurtlama olunca eger tuttuysa gec dollenme oluyor yani normalde 13veya 14unde dollanicek ve adetten sonra yaptigin testte cikacaktir mesela ama gec dollenme olursa bazen adet gunun gecsede hem adet olmuyorsun hemde test negatif cikiyor biraz daha bekleyip yapmak gerekiyor ozaman
Anladm canım o zaman benimbugün negatifi görmem belki de bu yüzden

Kızlar rüyamda test yaptığımı gördüm silik çıktı sonra kalktım dayanamadım test yaptım. Adetime altı gün var. Biliyorum çok erken ama dayanamadım . Ben çizgi görüyorum. Siz görebiliyor musunuz?
Bende gördüm hayali bir çizgi inşallah güzel haberler alırız🤲

X