KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Benim de sabah böyle çıktı filtresiz şuna . Ama istediğim koyulukta olmadı içim buruk

Eklentiler

• 2439E4D0-08B3-4431-9195-06232DCDD764.jpeg
    150,4 KB · Görüntüleme: 55
Amin inşallah sizden öğrendiklerimle bende artimed alayım senin yaptığın artimed erken gebelik mi normal kaset mi ? Hangisini alayım
Artimed kaset kuzum normal gebelik yani ilk yaptığım sonra teyit etmek için birgebeningünlüğünün ovülasyon testi yanındaki hediyesiyle de tekrarladım

Artimed kaset kuzum normal gebelik yani ilk yaptığım sonra teyit etmek için birgebeningünlüğünün ovülasyon testi yanındaki hediyesiyle de tekrarladım
Tamamdır teşekkürler bende bugün eczanelere bakayım ondan yaa çok sevindim inşallah bende görürüm kız o kadar totem yaptın oldu olduuuu herkesin gönlündeki güzellikleri dileklerini versin Allahım

Tamamdır teşekkürler bende bugün eczanelere bakayım ondan yaa çok sevindim inşallah bende görürüm kız o kadar totem yaptın oldu olduuuu herkesin gönlündeki güzellikleri dileklerini versin Allahım
Dua, totem, ovü takibi, dr kontrolü bu ay ne varsa yapmışım ama sabah testi yaparken bile kendime kızıyodum. "Kızım salaksın negatif görmeye doyamadın" diye. Hatta yaptım ilk dk beyaz oluyo ya "hıh gördün işte beyazı kına yak "dedim. Mutfağa gittim su içtim döndüm kaldırayım testi diye son anda farkettim çizgiyi. 5 dk sonunda çıktı ikinci çizgi yani ve o ana kadar ihtimal vermiyodum.
Yalnız Laboquick de çok iyi dediler sadece İzmir'de bi sıkıntı var herhalde bırak LAboquick bulmayı Artimed'i bile 4. eczanede buldum hiç test kalmadı dediler hep.
Amin canım Allah herkese en hayırlı zamanda En hayırlı olacak olanı versin inşallah

Merhaba dün bas
Merhaba hoş geldin canım tüp bebek süreci nasıl ilerliyor? Seni de yazayım bat a ne yazmam lazım hiç bilmediğim için soruyorum inşallah olur
Merhaba dün basvuru yaptim adetimin 2 yada 3 günü gideceğim ne olacak hiç bir bilgim yok bir kağıt verdiler icinde getirmemiz gereken evraklar yaziyordu o evraklari tamamlayip goturecegiz galiba yumurtalik topluyacaklar

Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak ben ve eşim sigara içiyoruz tüp bebeğe basladik doktorda birakmamizi soyledi sigara birakmakta o kadar kolay değil için biliyordur sigara içip tüp bebekle hamile kalan var mi

Kızlar napıyosunuzzz nasılsınız vakit asla geçmiyor yumurtlama bekliyorum hala bekle bekle içim şişti
Benimde öyle canım ya telefon uygulamalarına göre dün yumurtlama ama bende hala tek çizgi yine kasık batmalarım başladı akıntı çoğaldı ama yumurtlama yok

Çabuk düşüyor diye biliyorum ama ben hiç düşük sonrası test verip düştümü diye bakmadım akışına bıraktım. En büyük düşmanımız stres bunu yensek patır patır döküleceğiz belki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…