Yok henüz erkensenin de çizgi çıkmıştı gibi hatırlıyorum canım kan verdin mi?
Neden canım?Benim de sabah böyle çıktı filtresiz şuna . Ama istediğim koyulukta olmadı içim buruk
canım sen erken gebelik mi yapmıştın yoksa normal gebelik testimisenin de çizgi çıkmıştı gibi hatırlıyorum canım kan verdin mi?
Amin inşallahteşekkür ederim darısı başına kuzum
Artimed kaset kuzum normal gebelik yani ilk yaptığım sonra teyit etmek için birgebeningünlüğünün ovülasyon testi yanındaki hediyesiyle de tekrarladımAmin inşallahsizden öğrendiklerimle bende artimed alayım senin yaptığın artimed erken gebelik mi normal kaset mi ? Hangisini alayım
Biraz daha koyu olur düne göre diye düşünmüştümNeden canım?
Bence acele etmeyin bat bekleyin aynı günü vekliyomuşuz listede gördümdwBiraz daha koyu olur düne göre diye düşünmüştüm
Neden durup dururken moralini bozuyorsun yahu? Pozitif düşün pozitif olsun. Çizgi var gayette sabret çok güzel olcak sonucu. Ben inanıyorum. Hamişler peşpeşe geliyor.Biraz daha koyu olur düne göre diye düşünmüştüm
Tamamdır teşekkürler bende bugün eczanelere bakayım ondanArtimed kaset kuzum normal gebelik yani ilk yaptığım sonra teyit etmek için birgebeningünlüğünün ovülasyon testi yanındaki hediyesiyle de tekrarladım
Dua, totem, ovü takibi, dr kontrolü bu ay ne varsa yapmışım ama sabah testi yaparken bile kendime kızıyodum. "Kızım salaksın negatif görmeye doyamadın" diye. Hatta yaptım ilk dk beyaz oluyo ya "hıh gördün işte beyazı kına yak "dedim. Mutfağa gittim su içtim döndüm kaldırayım testi diye son anda farkettim çizgiyi. 5 dk sonunda çıktı ikinci çizgi yani ve o ana kadar ihtimal vermiyodum.Tamamdır teşekkürler bende bugün eczanelere bakayım ondanyaa çok sevindim inşallah bende görürüm kız o kadar totem yaptın oldu olduuuu herkesin gönlündeki güzellikleri dileklerini versin Allahım
Merhaba dün basvuru yaptim adetimin 2 yada 3 günü gideceğim ne olacak hiç bir bilgim yok bir kağıt verdiler icinde getirmemiz gereken evraklar yaziyordu o evraklari tamamlayip goturecegiz galiba yumurtalik topluyacaklarMerhaba hoş geldin canımtüp bebek süreci nasıl ilerliyor? Seni de yazayım bat a ne yazmam lazım hiç bilmediğim için soruyorum inşallah olur
Benimde öyle canım ya telefon uygulamalarına göre dün yumurtlama ama bende hala tek çizgi yine kasık batmalarım başladı akıntı çoğaldı ama yumurtlama yokKızlar napıyosunuzzz nasılsınız vakit asla geçmiyor yumurtlama bekliyorum hala bekle bekle içim şişti
Bende aynı senin usul çalışıyorum çift çizgide görmedim ama belki saat kaçıyordur diye çalışamaya devamSenle aynı durumdayım yumurtlamayı bekliyorum ama iki günde birde ilişki yapıyorum nolur nolmaz diye belki tutar şansa bırakmıyorum bu sefer
Çabuk düşüyor diye biliyorum ama ben hiç düşük sonrası test verip düştümü diye bakmadım akışına bıraktım. En büyük düşmanımız stres bunu yensek patır patır döküleceğiz belki amaİnşallah canım bugün test yaptım adetime 7 gün var çok silik de oksa gördüm yarın tekrarlıcam bakalım koyulaşma var mı yada düşük yapmıştım yoksa betam tam sıfılrlanmadı mı diye korkuyorum
İşin garip tarafı hafif pembe kan geldi. Ama yumurtlamam olmadı ki çatlama olsun da ona yorayım bu kanıBenimde öyle canım ya telefon uygulamalarına göre dün yumurtlama ama bende hala tek çizgi yine kasık batmalarım başladı akıntı çoğaldı ama yumurtlama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?