• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bence olacak içime öyle doğdu sen rahat ol gez toz benim için İzmir i Bi gez dolan sahile çık gel bırak her şeyi olacaksa zaten Bi kaç güne belli eder kendini sen güzel düşüncelerine hiç negatiflik bulaştırma ❤
Hava da çok güzel bugün burda. ofisteki işleri atıp bi kenara çıkasım gelmiyor değil🥰🥰
İnşallah kuzum hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin Allah🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Fırsat bulduğum anda söz senin için de çekeceğim sahil havasını içime🥰🥰

Ay canımsın teşekkür ederim, bunu gören göz de güzel 😍😘😘😘

Dua et, ümidi bırakma, çalışmaları aksatma, milletin negatif konuşmasına he ho de geç, ama kendini de aşırı kaptırıp şitreş yapma, çünkü neymiş şitreş herşeyleri bataklık gibi çekip yok edermiş 😁😘😘😘
Mahlasından pozitif kuzumm o zaman napıyoruz sitesi yapmıyoruz💃🏼💃🏼💃🏼

Ben yumurtlamaya göre düşündüm hep o zaman daha test yapmak için çooğğerkenn 💃🏼💃🏼💃🏼
Aynen öyle kuzum daha erken 😍💙🙏
Ve dediğim gibi yumurtlama gününü bilsen de beta salınım hızı herkeste aynı olmuyor biri on iki gün sonra testte görebilirken bazısı regl günü ya da sonrasında görebiliyor geç döllenme olmasa bile kan vermediğin ev tipi test kullandığın sürece regl gelmediyse hep umut var 💙

Aynen öyle kuzum daha erken 😍💙🙏
Ve dediğim gibi yumurtlama gününü bilsen de beta salınım hızı herkeste aynı olmuyor biri on iki gün sonra testte görebilirken bazısı regl günü ya da sonrasında görebiliyor geç döllenme olmasa bile kan vermediğin ev tipi test kullandığın sürece regl gelmediyse hep umut var 💙
İnşallah bu ay hepimize uğurlu bereketli gelsin🥰🥰🙏🏻🙏🏻 Değişken çok değişkenleri tahmin etme şansımız az o yüzden sitesi yapmıyoruz💃🏼💃🏼

Meme ucu hassasiyeti bende gebelik belirtisi olmuştu iki gebeliğimde de. Bir de kahveden tat alamama olmuştu. Şuaralar yok diye sanırım gol olmadı benim diye düşünüyorum , Adet öncesi gibi bir hafta onceden belirtilerim de basladı sanırım adeti beklemeliyim artık :KK43:

Yumurtlama bekirtisimi bilmem ama yumurta döllendi ise hamilelik belirtisi de olabilir canım gününe çok var mı

Evet canım benim De oyle olldu
Gebelik belirtisi değildir kızlar, daha yumurtlama tarihim bile gelmedi. Takvime göre 2 gün daha var. Önceki gebeliğimde adete yakın hassasiyet oluşmuştu, acaba demiştim gerçekten de hamileydim. Şimdi bu kadar erken olunca da yumurtlama belirtisi olabilir diye düşündüm

İşte canım benimde buna aklım takıldı düşük sonrası benimde eski haline döndü en son betam 30 a kadar düştü sonrada yaptırmadım birdaha düşmüştür diye ama şimdi adetime bir hafta var yine gögüslerin hamile kaldıgım aydaki gibi şişmeye başladı acaba dedim heöen böyle birşey olabilir mi ki yada adet büyümesi mi çözemedim
Tabi her hamilelik farklı semptomlar yaşatabilirmiş. Hep duyuyorum 2 çocuğumun belirtiside bambaşkaydı cümleleri çoğu zaman. Ama vücudunu insan kendi tanır benzer şekilde bir şişlikse meşaleleri yakarız. 🤗😅 çünkü anladığım kadarıyla seninde sadece acı değilde şişlik olmuş benim anlattığım gibi inşallah güzel haberler verirsin bize 😍

Selam kızlaar bat yaklaşan arkadaşlar belirti var mı sizde? Bende hiç bir belirti yok zaten çok düşünmemeye çalışıyorum 🤭

Canım bu arada senin grafiğine kesik çizgi çekmiş yani henüz yumurtlama gününden emin değil. 13 ü demiş ama 15 inci döngü gününde de yumurtlamış olabilirsin. sen şu an sakince serinkanlıca ölçmeye devam edeceksin, 3 kez yüksek ateş gördüğü yerin bir gerisine çekiyor çizgiyi(dik çizgi) , yatay çizgiyi de ovulasyon oncesindeki son 6 düşük sıcaklıgının ortalamasına çekiyor. o senin kapak çizgin oluyor. yumurtlamadan sonra kapak çizgisinin üzerinde seyreden sıcaklıgın varsa yumurtlaman olmuştur. Ama verimli ama verimsiz yumurta kalitesini göstermez bu grafikler. Herkez okusun sıcaklıkla takip eden diye detaylıca yazdım :)
sizden gaza gelip ateş takibi yapayım demiştim ama adet bitimi gibi başlayıp 3 gün sonra unutmuştum dün/bugün yine sabah ölçümlerine başladım.
  • 12.10.2022 - 36.7
  • 13.10.2022 - 36.6
  • 14.10.2022 - 36.6
.
.
.
  • 25.10.2022 - 36.8
  • 26.10.2022 - 37.0

Süpersin devam , bat ne zzman
sizden gaza gelip ateş takibi yapayım demiştim ama adet bitimi gibi başlayıp 3 gün sonra unutmuştum dün/bugün yine sabah ölçümlerine başladım.
  • 12.10.2022 - 36.7
  • 13.10.2022 - 36.6
  • 14.10.2022 - 36.6
.
.
.
  • 25.10.2022 - 36.8
  • 26.10.2022 - 37.0

valla 21 i yumurtlama günümdü.O gece de ilişki olmuştu. Bugün kasık agrılarım arttı arada bulantım, koku hassasiyetim oluyor. dünden önceki gün ciddi bir migren vardı. Dün yine hafif migren ve şişkinlik vardı şişkinlik bugün de devam etti. Dün bir de içimi elektrik çarpmış gibi bikaç kez bişey hissettim. Hepsi adet öncesi ile aynı anlıcaan :( Ateşimi takibe devamke... Beklenen adetim normalde 4 üydü ama şimdi yumurtlamaya göre pazar gösteriyor.
Selam kızlaar bat yaklaşan arkadaşlar belirti var mı sizde? Bende hiç bir belirti yok zaten çok düşünmemeye çalışıyorum 🤭

Yumurtlama sonrası 6. gün gösteriyor uygulama bugünü. 20 si yumurtlama sanırım değiştirmiş

Back