KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yaa ama işte böyle anlatınca üff duygusal bir pandaya dönüştürdün şu anda beni pozitifbiri

sabredin sıkın dişinizi, zor olan her şeyin sonu efsane güzeldir :) ya ben ya ben ,size yazarken bile özledim cücülerimi 2 oğlan yamyamuslar
Yaa ama işte böyle anlatınca üff duygusal bir pandaya dönüştürdün şu anda beni pozitifbiri

Az daha gaza getireyim mi seni :) Emzirmek var bir de , göz göze el ele sana meme ağzında gülmesi var :) kkkııııızzzz hadi bebek yapııınnnn :) boşverin elalemi, keyfinize bakın :)

Dpoyu biliyorum bak otelını bilmiyordum yanı düşüş oluyor evet ama ıste

Ben de zor bı dönem yaşadım bı yıl lohusalık yaşadım hep ağladım baktım sukrettım gece oldu ağladım hep zor bı cocuktu hala zor ıkıncı çocuklumu yok yoookk derdim sonra yavaş yavaş özlüyorsun bebek kokusu her zorluğa rağmen sana tattırdığı o duygular o mınık el o koku bebek bebek dıye geziyorum sımdı

Az daha gaza getireyim mi seni :) Emzirmek var bir de , göz göze el ele sana meme ağzında gülmesi var :) kkkııııızzzz hadi bebek yapııınnnn :) boşverin elalemi, keyfinize bakın :)
Oturdum dua ediyorum Allah’ım inşallah tutmuştur hamileyimdir, dün testi erken yaptığım için negatif çıkmıştır inşallah diye… öyle böyle ağlattın beni

Ya bende dıyorum neden bu cızgı kesıl kesık yaa

İşte ona emin olamadım kuzum bak altta hemen onu sordum hatta
Bence olacak içime öyle doğdu sen rahat ol gez toz benim için İzmir i Bi gez dolan sahile çık gel bırak her şeyi olacaksa zaten Bi kaç güne belli eder kendini sen güzel düşüncelerine hiç negatiflik bulaştırma ❤

Ay canımsın teşekkür ederim, bunu gören göz de güzel
adın gibi çok pozıftıfsin ne güzel :)

Dua et, ümidi bırakma, çalışmaları aksatma, milletin negatif konuşmasına he ho de geç, ama kendini de aşırı kaptırıp şitreş yapma, çünkü neymiş şitreş herşeyleri bataklık gibi çekip yok edermiş
Oturdum dua ediyorum Allah’ım inşallah tutmuştur hamileyimdir, dün testi erken yaptığım için negatif çıkmıştır inşallah diye… öyle böyle ağlattın beni

çatlama gününden kaç gün sonra testte cıkar ben onu hiç hesaplamadım benim çatlama ayın 19 da olmuştu 11 gün mü sayacam

Kızlar ben 15’ini 16 sına bağlayan gece pik gördüm 16-17 pik devam etti 17 si akşam çatlamış görünüyordu. Şimdi 15 i mi yumurtlama sayayım 16 sı mı yoksa 17 si mi???
Ben çatlama gördükten sonra on dört gün sayıyorum tam o gün regl geliyor yani 17 si oluyor benim hesabıma göre ve bu bende hep dakik tam tutuyor

çatlama gününden kaç gün sonra testte cıkar ben onu hiç hesaplamadım benim çatlama ayın 19 da olmuştu 11 gün mü sayacam
12 tıbbi süre yemiş hani beta salgılanan olay var ya. Ama en iyi sonuç için 15 gün dedi kadın. Regl günü veya 1 gün önce test yap ondan önce yaniltabilir

Sanırım evet ama ciddi manada stres kaynağı,bakın bu bahsettiğim profesör hocam eğer test iyi bişey olsaydı(yani bütüncül manada)eminim ki yap derdi
Evet stres oluyor valla yalan yok ama ben diğer türlüsünde de çok stres oluyorum kuzum ya gün aşırı gitmek çok yorucu bir yerden sonra pert oluyoruz, takvim olayı da bak mesela bu ay yanılttı beni cumartesi ya da pazar günü yumurtlama gösteriyordu ben daha yeni yumurtladım ama o yüzden testin kolesiyim aşığıyım haberi yok modunda devam şimdilik napalim
Pik görmesek de hafif çizgi yakalanan zamanlar değerlendiririz sonraki aylarda da eğer bu ay olmazsa nasılsa pik olmasa da hamile kalan oluyormuş

Yaa ne güzel anlatmışsın, bize de nasip olsun inşallah şöyle söylemek
Canım bebek çekti resmen kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…