KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ben de dün biraz makalelere baktım ovulasyon dönemiyle ilgili çoğu doktor ovulasyonda pozitif görmemek hamile kalinmayacagi anlamına gelmiyor demiş testlerde yumurtlama görmeden hamile kalanlar varmış test biraz daha şans artırmak için anladığım kadarıyla

Papatyamaviss genellikle dpo(day past ovulation yani yumurtlamadan sonra gecen gğn sayısı demek) 7 ila 10 gün arasında bir yerleşme düşüşü(implantation dip) görülüyor ve ordan sonra düşmeden yükseliyorsa gebelik pozitif oluyor bak öğrendikçe yazıyorum sana :) ben bugun dpo 6 dayım bakalım :) Hiç düşmeden yükselmesi de mümkün tabii.

Canım bu arada senin grafiğine kesik çizgi çekmiş yani henüz yumurtlama gününden emin değil. 13 ü demiş ama 15 inci döngü gününde de yumurtlamış olabilirsin. sen şu an sakince serinkanlıca ölçmeye devam edeceksin, 3 kez yüksek ateş gördüğü yerin bir gerisine çekiyor çizgiyi(dik çizgi) , yatay çizgiyi de ovulasyon oncesindeki son 6 düşük sıcaklıgının ortalamasına çekiyor. o senin kapak çizgin oluyor. yumurtlamadan sonra kapak çizgisinin üzerinde seyreden sıcaklıgın varsa yumurtlaman olmuştur. Ama verimli ama verimsiz yumurta kalitesini göstermez bu grafikler. Herkez okusun sıcaklıkla takip eden diye detaylıca yazdım :)

Sanırım evet ama ciddi manada stres kaynağı,bakın bu bahsettiğim profesör hocam eğer test iyi bişey olsaydı(yani bütüncül manada)eminim ki yap derdi

En korktuğum şey benim de lohusalık doğumdan bile o kadar korkmuyorum heralde sonrası kulağa çok güzel geliyor ama Allah bebeğinizle sağlıklı huzur dolu upuzun bir ömür nasip etsin, bize de nasıl bir duygu olduğunu yazmak ve anneligi sizin kadar sevmek nasip olur dilerim

Kız zor tabi zor olmasına ama güzelliği zorluğunu aşmasa ben 3. yü istermiydim bebiş
Ya benim iki üç çocuklu arkadaşlarım bana hep sana ozeniyoruz iyi ki yapmadın keşke biz de yapmasaydık ne güzel kafanız rahat gezip tozuyorsunuz annelik çok zor çok yipratici kendimizi unuttuk diyorlar bazen
Eşim de senin gibi diyor sonra madem o kadar zor ve sıkıntılı bir şeymiş ikinciyi üçüncüyü neden yapmışlar niye onu da sormuyorsun diyor

Bak umut vermek gibi olmasın ama göğüs ucu ağrısı da gebelikte oluyomuş benim uçları değil tamamı ağrıyo ve şiş standart regl öncesi durumum

Kızlar ben 15’ini 16 sına bağlayan gece pik gördüm 16-17 pik devam etti 17 si akşam çatlamış görünüyordu. Şimdi 15 i mi yumurtlama sayayım 16 sı mı yoksa 17 si mi???

Sanırım evet ama ciddi manada stres kaynağı,bakın bu bahsettiğim profesör hocam eğer test iyi bişey olsaydı(yani bütüncül manada)eminim ki yap derdi
Ben ovülasyon stres olmadım aksine diğer türlü belirsizlik daha çok geriyordu beni yumurtladım mı gününü mü kaçırdım vs vs diye. Kişiden kişiye de değişiyordur tabi

Bak umut vermek gibi olmasın ama göğüs ucu ağrısı da gebelikte oluyomuş benim uçları değil tamamı ağrıyo ve şiş standart regl öncesi durumum
O benim regl öncesi de oluyor ama aynı şikayetler bende ki sadece çok erken başladı sanırım bu süreçler zaten her ay gebeliğe hazırlık yaşadığımız için onlarla aynı sanırım farklı olanlar önemli olan mesela ağız tadım 2 gündür ara da gidiyor bazen de diyorum insan vücudu psikolojik olabilir abartmaya yer arıyoruz

Valla canım benim evlenen bekarlığını özler, çocuklu çocuksuzlugunu... Bu böyle uzar gider. Ama sana şunu söyleyeyim dünyadaki tüm sevgileri toplasan evladın kokusunun tırnağı olamaz. Tabiiki insan bazen bunalıyor ama zahmetsiz de güzellik olmuyor bilirsiniz. Biz eşimle çocuk olduktan sonra dedik ki biz bu zamana kadar ne yapmışız ne yaşamışız neyi sevmişiz hiçbir şeyle kıyaslanamaz bir sevgi bir duygu. Allahtan hepinize en acilinden hayırlı bebekler dilerim herkes tatsın ikişer üçer yapsın :) Başta zor gelir, aman 2. mi yooo asla falan dersiniz ama sonra o konuştukça, anne dedikçe, sizi küçük elleriyle yanaklarınızı sevdikçe aşkı doruklarda yaşar ve bir tane daha istiyorum diye gezmeye başlarsınız :) yaşarsanız aklınıza geleyim ki kaçınılmaz yaşayacaksınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…