- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
pozitifbiri ux gün yüksek çıkarsa ateş 15 öne atıyo cızgıyı buayda yalan oldu be
Yaa ne güzel anlatmışsın, bize de nasip olsun inşallah şöyle söylemek
Canım bebek çekti resmen kız
pozitifbiri kuzus ben 36.5 ölçtüğüm günü oğlanın tuvaletı geldı kalktım götürdüm öyle geldım olctum çok oynarmı kı
Hava da çok güzel bugün burda. ofisteki işleri atıp bi kenara çıkasım gelmiyor değilBence olacak içime öyle doğdu sen rahat ol gez toz benim için İzmir i Bi gez dolan sahile çık gel bırak her şeyi olacaksa zaten Bi kaç güne belli eder kendini sen güzel düşüncelerine hiç negatiflik bulaştırma ❤
Mahlasından pozitif kuzumm o zaman napıyoruz sitesi yapmıyoruzAy canımsın teşekkür ederim, bunu gören göz de güzel
Dua et, ümidi bırakma, çalışmaları aksatma, milletin negatif konuşmasına he ho de geç, ama kendini de aşırı kaptırıp şitreş yapma, çünkü neymiş şitreş herşeyleri bataklık gibi çekip yok edermiş
Ben yumurtlamaya göre düşündüm hep o zaman daha test yapmak için çooğğerkennBen çatlama gördükten sonra on dört gün sayıyorum tam o gün regl geliyor yani 17 si oluyor benim hesabıma göre ve bu bende hep dakik tam tutuyor
Aynen öyle kuzum daha erkenBen yumurtlamaya göre düşündüm hep o zaman daha test yapmak için çooğğerkenn
Bende ogun mecbur apsrtopar kalktım nasıp artık kuzum bı hafta sonra çıkar ortayaValla ben denemek için daha önce bunu yapmıştım farketmemişti. Ama yine de elimden geldğince dikkat ediyorum.
İnşallah bu ay hepimize uğurlu bereketli gelsinAynen öyle kuzum daha erken
Ve dediğim gibi yumurtlama gününü bilsen de beta salınım hızı herkeste aynı olmuyor biri on iki gün sonra testte görebilirken bazısı regl günü ya da sonrasında görebiliyor geç döllenme olmasa bile kan vermediğin ev tipi test kullandığın sürece regl gelmediyse hep umut var
Meme ucu hassasiyeti bende gebelik belirtisi olmuştu iki gebeliğimde de. Bir de kahveden tat alamama olmuştu. Şuaralar yok diye sanırım gol olmadı benim diye düşünüyorum , Adet öncesi gibi bir hafta onceden belirtilerim de basladı sanırım adeti beklemeliyim artık
Yumurtlama bekirtisimi bilmem ama yumurta döllendi ise hamilelik belirtisi de olabilir canım gününe çok var mı
Gebelik belirtisi değildir kızlar, daha yumurtlama tarihim bile gelmedi. Takvime göre 2 gün daha var. Önceki gebeliğimde adete yakın hassasiyet oluşmuştu, acaba demiştim gerçekten de hamileydim. Şimdi bu kadar erken olunca da yumurtlama belirtisi olabilir diye düşündümEvet canım benim De oyle olldu
Tabi her hamilelik farklı semptomlar yaşatabilirmiş. Hep duyuyorum 2 çocuğumun belirtiside bambaşkaydı cümleleri çoğu zaman. Ama vücudunu insan kendi tanır benzer şekilde bir şişlikse meşaleleri yakarız.İşte canım benimde buna aklım takıldı düşük sonrası benimde eski haline döndü en son betam 30 a kadar düştü sonrada yaptırmadım birdaha düşmüştür diye ama şimdi adetime bir hafta var yine gögüslerin hamile kaldıgım aydaki gibi şişmeye başladı acaba dedim heöen böyle birşey olabilir mi ki yada adet büyümesi mi çözemedim
Çok dikkatli bakınca resmen varBata 5 gün var kızlar sanki bişey var gibi
Ayyy hadi İnşallahBata 5 gün var kızlar sanki bişey var gibi
sizden gaza gelip ateş takibi yapayım demiştim ama adet bitimi gibi başlayıp 3 gün sonra unutmuştum dün/bugün yine sabah ölçümlerine başladım.Canım bu arada senin grafiğine kesik çizgi çekmiş yani henüz yumurtlama gününden emin değil. 13 ü demiş ama 15 inci döngü gününde de yumurtlamış olabilirsin. sen şu an sakince serinkanlıca ölçmeye devam edeceksin, 3 kez yüksek ateş gördüğü yerin bir gerisine çekiyor çizgiyi(dik çizgi) , yatay çizgiyi de ovulasyon oncesindeki son 6 düşük sıcaklıgının ortalamasına çekiyor. o senin kapak çizgin oluyor. yumurtlamadan sonra kapak çizgisinin üzerinde seyreden sıcaklıgın varsa yumurtlaman olmuştur. Ama verimli ama verimsiz yumurta kalitesini göstermez bu grafikler. Herkez okusun sıcaklıkla takip eden diye detaylıca yazdım :)
sizden gaza gelip ateş takibi yapayım demiştim ama adet bitimi gibi başlayıp 3 gün sonra unutmuştum dün/bugün yine sabah ölçümlerine başladım.
.
- 12.10.2022 - 36.7
- 13.10.2022 - 36.6
- 14.10.2022 - 36.6
.
.
- 25.10.2022 - 36.8
- 26.10.2022 - 37.0
29 zannediyordum 31 EkimmişSüpersin devam , bat ne zzman
Selam kızlaar bat yaklaşan arkadaşlar belirti var mı sizde? Bende hiç bir belirti yok zaten çok düşünmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?