KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hava da çok güzel bugün burda. ofisteki işleri atıp bi kenara çıkasım gelmiyor değil
İnşallah kuzum hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin Allah Fırsat bulduğum anda söz senin için de çekeceğim sahil havasını içime

Mahlasından pozitif kuzumm o zaman napıyoruz sitesi yapmıyoruz

Ben yumurtlamaya göre düşündüm hep o zaman daha test yapmak için çooğğerkenn
Aynen öyle kuzum daha erken
Ve dediğim gibi yumurtlama gününü bilsen de beta salınım hızı herkeste aynı olmuyor biri on iki gün sonra testte görebilirken bazısı regl günü ya da sonrasında görebiliyor geç döllenme olmasa bile kan vermediğin ev tipi test kullandığın sürece regl gelmediyse hep umut var

İnşallah bu ay hepimize uğurlu bereketli gelsin Değişken çok değişkenleri tahmin etme şansımız az o yüzden sitesi yapmıyoruz

Yumurtlama bekirtisimi bilmem ama yumurta döllendi ise hamilelik belirtisi de olabilir canım gününe çok var mı

Evet canım benim De oyle olldu
Gebelik belirtisi değildir kızlar, daha yumurtlama tarihim bile gelmedi. Takvime göre 2 gün daha var. Önceki gebeliğimde adete yakın hassasiyet oluşmuştu, acaba demiştim gerçekten de hamileydim. Şimdi bu kadar erken olunca da yumurtlama belirtisi olabilir diye düşündüm

Tabi her hamilelik farklı semptomlar yaşatabilirmiş. Hep duyuyorum 2 çocuğumun belirtiside bambaşkaydı cümleleri çoğu zaman. Ama vücudunu insan kendi tanır benzer şekilde bir şişlikse meşaleleri yakarız. çünkü anladığım kadarıyla seninde sadece acı değilde şişlik olmuş benim anlattığım gibi inşallah güzel haberler verirsin bize

Selam kızlaar bat yaklaşan arkadaşlar belirti var mı sizde? Bende hiç bir belirti yok zaten çok düşünmemeye çalışıyorum

sizden gaza gelip ateş takibi yapayım demiştim ama adet bitimi gibi başlayıp 3 gün sonra unutmuştum dün/bugün yine sabah ölçümlerine başladım.
  • 12.10.2022 - 36.7
  • 13.10.2022 - 36.6
  • 14.10.2022 - 36.6
.
.
.
  • 25.10.2022 - 36.8
  • 26.10.2022 - 37.0

Süpersin devam , bat ne zzman

valla 21 i yumurtlama günümdü.O gece de ilişki olmuştu. Bugün kasık agrılarım arttı arada bulantım, koku hassasiyetim oluyor. dünden önceki gün ciddi bir migren vardı. Dün yine hafif migren ve şişkinlik vardı şişkinlik bugün de devam etti. Dün bir de içimi elektrik çarpmış gibi bikaç kez bişey hissettim. Hepsi adet öncesi ile aynı anlıcaan Ateşimi takibe devamke... Beklenen adetim normalde 4 üydü ama şimdi yumurtlamaya göre pazar gösteriyor.
Selam kızlaar bat yaklaşan arkadaşlar belirti var mı sizde? Bende hiç bir belirti yok zaten çok düşünmemeye çalışıyorum

Yumurtlama sonrası 6. gün gösteriyor uygulama bugünü. 20 si yumurtlama sanırım değiştirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…